Nerozhodnosť - Výber VŠ
Re: Nerozhodnosť - Výber VŠ
tu na SR veľa vecí nemá perspektívu keď nemáš vyhriatú stoličku alebo kontakty
... alebo chuť vystúpiť zo svojej komfortnej zony
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Alebo nebudes studovat socialnu pracu, ci skolu, kde prejde kazdy...japaja napísal:tu na SR veľa vecí nemá perspektívu keď nemáš vyhriatú stoličku alebo kontakty
Je super, ze si davas ako maturantka tieto otazky... Nechcem kydat na geologiu na Slovensku, ale popravde ani zlemu kamaratovi by som ju neodporucilblacknyan napísal:Celá trieda sa chystá na Univerzitu Karlovu a ja som sa dozvedela, že ani do BA nemôžem ísť, nezaplatia mi. Rozmýšľam, že rok pôjdem do zahraničia pracovať a našetrím si čo-to. Potom asi VUT Brno, tak je tuším nejaká chemická fakulta. Ja som už v 4-tom, tak snáď je ešte nejaká šanca naučiť sa/doučiť jazyk. Radšej tak než ísť do KE alebo Prešova na odbor ktorý ma nebaví alebo nemá na SR perspektívu.
Tych co som poznal a su zamestnani ako geologia, mali stastie, boli velmi nadani v triede, neviem... no co mi hovorili, tak z triedy sa ujme v obore mozno jeden dvaja... ja ked som koncil vo Francuzsku, akurat padala cena ropy a aj nerasty boli dost na nizkej urovni, cize malo novych pozicii... tak aj v tomto odbobi sa zamestnala polka triedy ako geologovia... dalsia vec je ze na slovensku geologov skoro vobec netreba... cize je to dost neperspektivne ak planujes ostat na Slovensku...
Ohladom moznosti ist pracovat do zahranicia, chod, neskac hned do VS, zvas si vsetky moznosti... poriadne si to premysli...
kontakt na jedneho absolventa som ti poslal v PM