Nespavosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
d4nt3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa d4nt3 »

marian152 napísal:este ma napadlo ze by mozno pomohlo sa pred spankom pekne vyhonit
nepomáha nič ... ani toto, ani chlast, ani prechadzka na čerstvom vzduchu, ani unavenie športom, ani ...proste nič , už začínam byť z toho zufalý... tie kruhy pod očami su paradna okrasa ....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

skus toto :wink: :
http://www.klubzdravia.sk/aktuality.asp?da_id=70

Ale ja by tebou isla by som s tym radsej k obvodnemu, nech ta poriadne povysetruje. To by mohlo byt napr.v stitnej zlaze, ale aj kopa dalsich pricin. Teda ak nemas nejake zavzne problemy, kvoli ktorym nemozes spat.
p.s: Ten Malatonin zabral mojej mame hned.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

lidi ja mam stym taky problem......vcera....vlastne dnes som bol hore do 5:00......+-30minut.........zaspal som az vtedy ked som si pustil hudbu DO MPSTVORCA......najhorsie noc v mojom zivote
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak sa ti to stalo prvy alebo druhy krat, este neznamena, ze trpis nespavostou :) ak bude tento problem pretrvavat viac ako tyzden, potom to zacne byt problem, ktory budes musiet vyriesit

mne sa tiez stane, ze nezaspim, hlava mi padne az o pol tretej, aj to musim nieco zacat hrat na mobile a az potom "omdliem", ale niekedy spim ako babo po chvilke
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Kibo napísal:ak sa ti to stalo prvy alebo druhy krat, este neznamena, ze trpis nespavostou :) ak bude tento problem pretrvavat viac ako tyzden, potom to zacne byt problem, ktory budes musiet vyriesit

mne sa tiez stane, ze nezaspim, hlava mi padne az o pol tretej, aj to musim nieco zacat hrat na mobile a az potom "omdliem", ale niekedy spim ako babo po chvilke
fuuu dik odlaholo mi....stalo sa to 4. krat ale nie posebe....sodstupom 3-5 DNI
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak by si to mal vsetky dni po sebe, vtedy to moze byt problem, ale ak mas odstup tak to moze byt stresom zo dna, staci, ak ta vecer niekto poriadne naserie a uz sa ti tazsie zaspava kvoli zvysenej hladine adrenalinu :D

ja som raz napriklad prisiel z roboty tak unaveny, ze som nezaspal. uplne na smrt vycerpany a nezavrel som oka... bol som na nohach asi 38 hodin, fyzicka praca tazkeho kalibru, prisiel som domov, osprchoval som sa (presnejsie - zobudil som sa na to, ze na mna tecie voda :D - sedel som vo vani a drzal ruku hore a tiekla mi voda na hlavu, tak som zaspal na chvilu :D ) a zalahol do postele. oci ako dialkove na kamione a hodinu som sa prevaloval. tak som si sadol za comp a tam fungoval asi 8 hodin. potom som nie ze zaspal, ale omdlel, normalne som kvecol dole, tak som si isiel lahnut. spal som 23 hodin... dva tyzdne som chodil ako mrtvolka :?

odsleduj si tu "nespavost" a ak sa to bude diat pravidelne, zacni to riesit, nech to neprepukne do chronickej nespavosti, aby si nedopadol ako Trevor Reznik:D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

mna toto trapi dlhsie.. ale takym stylom ze mam problem tyzden potom ne ,, , ale mal som obdobia ze som nespal vobec potom som sie na horsku turu uplne zdrety.. tam som mal spat na chate a ani po dvoch dnoch nespanku som citil ze sa mi spat nechce.. dakedy sa aj fackam od hnevu ked nemozem zaspat.. aj tuto noc som prebdel.. kua.. skoda toho zabiteho casu :cry:
ale vyskusam to pivo aj ked pivo z hloubie duse nemusim:D ale vyskusam vzdy ho mame doma.. tak preco to neskusit:D
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

tak ja mavam tiez niekedy takyto problem ale riesim ho velmi jednoducho a vzdy to zaberie...
maval som spolocnu izbu s bratom teraz uz je vsak na intraku takze druha postel je volna
a je otocena o 90 stupnov, tak si lahnem na nu .... fakt toto jedine mi vzdy pomohlo....
ak nemate druhu postel mozte skusit aj v obyvacke na gauci ak vam to pomoze, alebo
niekde inde

....

som zvedavy ci vam tato rada pomohla.. ak vam ani to nepomoze, skuste sa na posteli
otocit na druhu stranu (myslim namiesto kde mavate hlavu mat nohy, nie na opacny bok)

....

a este nieco... cca 15 minut pred tym ako si idete lahnut hodte do seba pohar tepleho mlieka

....

popr. ak to nezaberie tak mozte si skusit este pustit ked lezite v posteli mp3jku s nejakymi
ukludnujucimi mp3, alebo tie ktore mate radi
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

sluggy napísal:
....

a este nieco... cca 15 minut pred tym ako si idete lahnut hodte do seba pohar tepleho mlieka
nooo presne, niekedy mi pomoze pohar mlieko a predtym este 1-2 lyzicky medu...
Ritchiena
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ritchiena »

Dr. Pepper napísal:no a poznate nejake prasky bez predpisu ?
Existujú tabletky, ktoré používajú letušky, prip. ľudia, ktorí veľa cestujú do iných časových pásem, aby mohli zaspať. Ja som to užívala, keď som trpela nespavosťou. Nie je to liek na spanie, ale lieky, ktoré upokoja pokoj organizmu a zaspíš. Ak chceš vedieť názov, prosím ťa napíše mi SS, nechcem robiť reklamu.
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

dakedy som trpel nespavostou ale zacal som chodit do prirody a verit v boha yslim ze to je len psychicka zalezitost
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

jasne ze z casti za to moze aj psychika, ci uz stres alebo nieco ine
ciernapuma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ciernapuma »

podobným problémom som trpela pred pár rokmi...zaspávala som o 1.00 hodine ráno ao 5.00 som už kuvikala, že som vyspatá...vtedy to bol problém taký, že mi nechutilo jesť...a vracia sa mi to zase, bo menej papám a trochen viacej stresu mám...tak asi aj tá psychická pohoda robí svoje...
určite by som to neriešila tabletkami, bo tie len potlačia problem do uzadia,ale neriešia ho...
Pryzma
Light Expert
Light Expert

Re: Nespavosť

Príspevok od používateľa Pryzma »

Ako tu už niekto spomínal tiež trpím nespavosťou iba v lete jednoducho celý sa preorientujem a chodím spať oveľa neskôr a potom neskoro vstávam no snažím sa to riešiť tím že si dávam budíky stále o pol hodinu skôr ako deň predtým ale napr. Dnes som sa zobudil o 12tej no je pol štvrtej ráno a akurát som sa zodvihol z postele a išiel som na PC po tom čo som ležal v postelí od druhej a nič nerobil. Fakt neviem ako to riešiť tiež už rozmýšľam nad nejakými práškami alebo čo. Ešte horšia vec je že na budúci týždeň v pondelok mi začína brigáda a to už asi ťažko budem spinkať do 12tej ako doteraz, budem musieť vstávať o siedmej a to asi ani nemusím hovoriť ako to so mnou bude vyzerať keď budem chodiť spať tak ako teraz o pol štvrtej.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Potiahni deň pred brigádou jednu nočnú (teda jednu noc a deň nebudeš spať), potom večer zaspíš ako bábätko a znormalizuješ režim. Ja to tak zvyknem robievať keď chytím takú fázu.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

môžte vyskúšať a možno niekomu pomôže sú nato samé dobré ohlasy
http://www.protein.sk/bullet-proof-musc ... -1534.html
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Ako nechcem spochybnovat vase lieky, prasky,proteiny a podobne chemicke latky, ale ja riesim nespavost cez leto najlepsim moznym sposobom a je prirodny :smt033
Pryzma
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pryzma »

Muffi ale na druhu stranu sa obávam toho že keď tak potiahnem tak sa potom sa o siedmej ráno tiež asi nezobudím. Ale asi to tak vyskúšam i tak iná možnosť ako urobiť toto alebo zaspávať o štvrtej ráno není.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

su take čaje, na dobry spanok, skus aj mlieko s medom :) alebo sa pokús astrálne cestovať :lol:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Pokiaľ nemusíš ráno vstávať, tak choď spať vtedy, keď budeš unavený a to zaspíš (teda aspoň ja) Ako som si všimol podľa seba, keď spím napr. od 3 do 11. Tak som už na druhý deň unavený o polnoci... Keď idem skôr potom som zase hore do 2 a vždy tak... Keď ráno vstať, tak pôjdem skôr... Ale aby som normálne zaspal tak potiahnem nočnú, alebo sa nejak fyzicky dodrbem a je to... Vyskúšaj nosiť kvádre celý deň, alebo 1 noc nespí a potom choď tak o 21:00, či sa to nevráti :)

Peace
Napísať odpoveď