Nespavosť
-
Dr. Pepper
Light Expert
Nespavosť
ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ?
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nespavosť
ja mam ten problem, ale iba v leteDr. Pepper napísal:ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
-
Dr. Pepper
Light Expert
-
jamess
Light Professional
ja v poslednom case tiez zacinam trpet dost tvrdou insomniou, riesim to 3 decmi piva, niekedy 5, po nich lahnem jak nic, kedze ale zijem s rodicmi a mam len 17 a v britani nepredaj pivo kym nemam 21, tak som zatial v keli, riesim to teda dlhym hranim na gitare co ma unavi jak slak, potom mi niekedy ide do hodiny zaspat...
-
last_knight
Light Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...last_knight napísal:...ak ti nechuti tak sa poriadne opi
.. aby som nebol premazany: .... vybehni si len tak von zabehnut na pol hodku ...ak nemas z nejakeho dovodu moznost tak rob kliky a podobne namahavosti doma
-
Reli.C
Medium Star
Kámo keď iba v lete, tak podľa mňa bude problém v tom, že máš v izbe hrozne teplo (poznám to z vlastnej skúsenosti) ... ja to robím tak, že predtým ako pôjdem spať, sa osprchujem, a potom spinkam ako ten chlapček na mojom avatare (babätko)Lord_3D napísal:ja mam ten problem, ale iba v letecelé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*...
-
bocian
Light Professional
no nespavost je umna dost casta.....ked trebars sedim vela za pc a idem spat tak mi to na zaspavanie urcite neako vpliva....a neviem zaspat takisto ked si lahnem skor ako som zvyknuty...telo si zvyklo na urcity denny rezim vstavania a zaspavania...
heh a ked je paitok tak vtedy sa mi zaspava najlepsie

Este by ma zaujimalo.. ze ti, ktori nevedia zaspat, ze o ktorej vstavaju..
Ked vstavaju okolo 12:00 - 14:00, tak sa ani necudujem, ze do 03:00 sa ani netoto.. 
Ja so zaspavanim nemam problem.. rano budicek o 6:00.. (zajtra vynimocne skor, bo o 6:00 uz cem byt v praci).. riadne sa vyburit v praci.. a potom nie je problem vecer zaspat aj o 20:00..
//EDIT: Taze dnes som siel na tu 6:00.. a prave je 13:55 ..a jaq by som lahol a zatvoril oko, okamzite spim..
Ja so zaspavanim nemam problem.. rano budicek o 6:00.. (zajtra vynimocne skor, bo o 6:00 uz cem byt v praci).. riadne sa vyburit v praci.. a potom nie je problem vecer zaspat aj o 20:00..
//EDIT: Taze dnes som siel na tu 6:00.. a prave je 13:55 ..a jaq by som lahol a zatvoril oko, okamzite spim..
Neodporucal by som hned uzivat prasky na spanie. Najprv by si sa mal zamysliet preco sa to deje. Ci je to vzhladom na nejaky problem psychicky, ci nemas problemy v praci alebo skole a pokial hej treba ich riesit a nie brat prasky. Mozno by pomoholo keby si si chodil viac zasportovat venovat sa nejakym aktivitam sportovym. Nemyslim ze mas zacinat teraz nejake vleke sportove aktivity ale proste ak iba sedis a pracujes psychicky tak sa treba odreagovat aj inac ako len doma sediet.
-
dudinko
Light Professional
No tak s nespavostou mam problem prave teraz na zaciatku skolskeho roka. Cez prazdniny som bol zvyknuty chodievat spavat okolo 1-2 v noci a vstaval som okolo 13:00 to znamena ze som si neaku chvilku ked zacala skola zvykat na "casovy posun" ktory bol sprevadzani velkymi vykyvmi nalad a kritickym vstavanim. Uz sa to znormalizovalo ale pred par dnami to este malo grady. Ked v noci neviem zaspat tak si vzdy pustim mp3 a dobre vypeckujem, robievam to aj ked som unaveny a nerobi mi problem zaspat. Je to totiz velmi prijemne si pustit dobru hudbu na noc a pri nej zaspat, no zase neprijemne je ked ide druhy song a zobudi vas, to by som to najradsej roztrieskal.
-
p4ra
Redeemer
Momentalne, ked si pozriete cas prispevku, tak zistite, ze mam podobny problem. O 40 minut mam ist do prace a nespal som dnes vobec.
Za kazdu radu budem vdacnny.
EDIT: Zaspavam, ledva vidim teraz. Cestou som sa spal snad vsade. Na lavicke, na zastavke, v autobuse, v trolejbuse - den sa este len zacina.
EDIT: Zaspavam, ledva vidim teraz. Cestou som sa spal snad vsade. Na lavicke, na zastavke, v autobuse, v trolejbuse - den sa este len zacina.
tak to skusim nebuduce letoReli.c napísal:Kámo keď iba v lete, tak podľa mňa bude problém v tom, že máš v izbe hrozne teplo (poznám to z vlastnej skúsenosti) ... ja to robím tak, že predtým ako pôjdem spať, sa osprchujem, a potom spinkam ako ten chlapček na mojom avatare (babätko)(robím si srandu)
... skús a možno to zaberie ... u mňa to to pomáha na 100 %
-
miki690
Medium Professional
ja poznam dost dobru vec na spanie... tvrda praca or nejaky sport ... chod si zabehat pred spanim , daj si potom horucu sprchu a uvidis ze budes hajat ako babetkoDr. Pepper napísal:ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?