Poradte mi prosim, co by som jej mal na to odpovedat
neter
neter
S mojou neterkou mame velmi dobry vztah.... Hovorime si take tie tajomstva a radime si. Doteraz som jej vzdy vedel poradit, co sa tyka chlapcov (kto by aj nevedel 13 - rocnej, ze?). Ale minule ma zaskocila jednou otazkou. Ona si totiz vyhliadla nejakeho chalana, ked bola na prechadzke so psom. Aj on ma psa. Vraj na seba len tak z bezpecnej vzdialenosti pokukavali, usmiali sa atd. Lenze sa za nou ten chlapec po niekolkych dnoch vybral a Simona sa zlakla a zdrhla mu. Odvtedy ho videla tusim raz, ale sa uz na nu ani nepozrel (podla mna ju ani nevidel). Ale vravela mi, ze vie, kedy chodieva von takze sa urcite stretnu. ..... Nezaskocila ma touto vecou, ale otazkou. Ona sa mi spytala, ako sa mu ma prihovorit. Tak som jej povedal, ze nech sa opyta, kolko je hodin - za mojich cias to vzdy zabralo. Prislo jej to blbe. V dnesnej dobe ma kazdy pri sebe mobil a "co ak si bude mysliet, ze mu ho chce ukradnut?". Tak, ze nech nieco o pocasi. Tiez to u nej nepreslo.
Dnes je jej 17 (alebo 18?) rokov a pochopil som, ze jej na tom chlapcovi zalezi, chce viac ako "drzanie za rucicky" (chalan ma od 19 do 24
) Vzdy mi pomaha, syna nosi na hokej, na trening, uci sa s nim. Fakt je super a chcel by som sa jej zavdacit. Avsak ja uz vobec neviem, co by mohlo na takeho chalana zabrat
Co navrhujete?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: neter
No ja si myslím, že je úplne jedno ako začne a ako to povie, keď má o ňu zájem tak mu to vadiť nebude... Inak mne sa zdá, že si to u neho pokazila, tým, že odišla. Keby ostala tak tento problém nemá... Tak nech radšej rozmýšľa ako mu toto vysvetli a nie ako začne...
BTW - keď má psa, tak môže začať debatu. Nech sa spýta aký je to psík, meno etc...
A nechápem, čo má proti času ? Vytiahne mobil, pozrie sa odpovie jej... Ona má hneď šancu "Pekný mobil, ja mám podobný... Nedám mi svoje tel. číslo?"
A je to...
BTW - keď má psa, tak môže začať debatu. Nech sa spýta aký je to psík, meno etc...
A nechápem, čo má proti času ? Vytiahne mobil, pozrie sa odpovie jej... Ona má hneď šancu "Pekný mobil, ja mám podobný... Nedám mi svoje tel. číslo?"
Janio: Podla mna sa jej hned nespyta "A ty co si mi zdrhla, hee?". S casom mas pravdu, ani ja na tom nevidim nic zle...
.... s tymi psami to aj ja vidim asi najlepsie, ale...
Otazne je, ako ma nanho zaposobit. Ci zacat vtipne, alebo sucho "Jak sa vola tvoj pes?" ..Mate nejake napady?
.... s tymi psami to aj ja vidim asi najlepsie, ale...
Otazne je, ako ma nanho zaposobit. Ci zacat vtipne, alebo sucho "Jak sa vola tvoj pes?" ..Mate nejake napady?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Moj nazor je taky, ze chlapec nie je dievca, tak ze nepotrebuje nejak ohromne zaposobit. Ako napisal Janio ak ma zaujem tak je uplne irelevantne co povie, to nie je ako u zien, ze potrebujes zo seba "saska" robit aby si zaposobil (ale ja nie som zena a mozem sa mylit). 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Z prvého príspevku som pochopil, že sa už vídavajú dlhšie.
Pokiaľ nemajú nejaký komunikačný problém, tak je úplne jedno, ako začne. Kľudne použiť aj frázu s hodinami. No a? Keď sa idem von poprechádzať so psom, chcem si z toho urobiť odpočinok - bez mobilu. Nepotrebujem byť ešte aj na prechádzke v kancli. Keď niekto niečo chce, zavolá aj tak... Kriste nechápem tento postoj ľudí, ktorí chodia s mobilom ešte aj na veľkú potrebu...
Stačí prvé slovo a komunikácia sa už rozbehne...
Pokiaľ nemajú nejaký komunikačný problém, tak je úplne jedno, ako začne. Kľudne použiť aj frázu s hodinami. No a? Keď sa idem von poprechádzať so psom, chcem si z toho urobiť odpočinok - bez mobilu. Nepotrebujem byť ešte aj na prechádzke v kancli. Keď niekto niečo chce, zavolá aj tak... Kriste nechápem tento postoj ľudí, ktorí chodia s mobilom ešte aj na veľkú potrebu...
Stačí prvé slovo a komunikácia sa už rozbehne...
Ja by som sa asi len tak pritmelia ku jeho psíkovi a spýtala sa pána ako sa volá daný psík, aký je starý..
A debata by sa nejako rozbehla..
Napr.: Všimla som si , že tu chodíte často, čo tak si vyjísť na prechádzku spolu?
A debata by sa nejako rozbehla..
Napr.: Všimla som si , že tu chodíte často, čo tak si vyjísť na prechádzku spolu?
Ja by som asi tiez usiel. Podla mna by tam hlavne nemala prist a hned vsetko nanho vysypat (ako si podaktore myslia, ze je to tak spravne). Viem co by nemala robit: "Ahoj, ja som Simona, tu je moje telefonne cislo, zavolaj. Zajdeme spolu na pizzu bla bla...." este sa nepoznaju, mozno nebude medzi nimi ziadna iskra, aj ked si myslim, ze uz nejaka preskocila tym, ze sa za nou vybral. ALE!! Co by mala robit
Je tu este niekto, kto ma napad? Rad si precitam 
ahoj, ja som simonka, uz dlho ta pozorujem a myslim, ze ta velmi milujem, chcem byt s tebou cely zivot a snivam o tebe kazdy den, aj nase psiky sa maju velmi radi, pozri ako sa spolu hraju a ako sa lubkaju, aj ja ta tak lubkam, zoberies si ma ? rada by som s tebou mala deti, budeme byvat u teba...dufam, ze nepijes ani nefajcis a rad chodis nakupovat, milujem kabelky od Guciho, pod mi teraz jednu kupit...