neter

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tsssss
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

neter

Príspevok od používateľa tsssss »

S mojou neterkou mame velmi dobry vztah.... Hovorime si take tie tajomstva a radime si. Doteraz som jej vzdy vedel poradit, co sa tyka chlapcov (kto by aj nevedel 13 - rocnej, ze?). Ale minule ma zaskocila jednou otazkou. Ona si totiz vyhliadla nejakeho chalana, ked bola na prechadzke so psom. Aj on ma psa. Vraj na seba len tak z bezpecnej vzdialenosti pokukavali, usmiali sa atd. Lenze sa za nou ten chlapec po niekolkych dnoch vybral a Simona sa zlakla a zdrhla mu. Odvtedy ho videla tusim raz, ale sa uz na nu ani nepozrel (podla mna ju ani nevidel). Ale vravela mi, ze vie, kedy chodieva von takze sa urcite stretnu. ..... Nezaskocila ma touto vecou, ale otazkou. Ona sa mi spytala, ako sa mu ma prihovorit. Tak som jej povedal, ze nech sa opyta, kolko je hodin - za mojich cias to vzdy zabralo. Prislo jej to blbe. V dnesnej dobe ma kazdy pri sebe mobil a "co ak si bude mysliet, ze mu ho chce ukradnut?". Tak, ze nech nieco o pocasi. Tiez to u nej nepreslo.

Poradte mi prosim, co by som jej mal na to odpovedat :smt017 Dnes je jej 17 (alebo 18?) rokov a pochopil som, ze jej na tom chlapcovi zalezi, chce viac ako "drzanie za rucicky" (chalan ma od 19 do 24 :smt007 :D) Vzdy mi pomaha, syna nosi na hokej, na trening, uci sa s nim. Fakt je super a chcel by som sa jej zavdacit. Avsak ja uz vobec neviem, co by mohlo na takeho chalana zabrat :? Co navrhujete?
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: neter

Príspevok od používateľa Janio »

No ja si myslím, že je úplne jedno ako začne a ako to povie, keď má o ňu zájem tak mu to vadiť nebude... Inak mne sa zdá, že si to u neho pokazila, tým, že odišla. Keby ostala tak tento problém nemá... Tak nech radšej rozmýšľa ako mu toto vysvetli a nie ako začne...

BTW - keď má psa, tak môže začať debatu. Nech sa spýta aký je to psík, meno etc...
A nechápem, čo má proti času ? Vytiahne mobil, pozrie sa odpovie jej... Ona má hneď šancu "Pekný mobil, ja mám podobný... Nedám mi svoje tel. číslo?" :D A je to...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...vidím to na tých psov...
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

Janio: Podla mna sa jej hned nespyta "A ty co si mi zdrhla, hee?". S casom mas pravdu, ani ja na tom nevidim nic zle...

.... s tymi psami to aj ja vidim asi najlepsie, ale...

Otazne je, ako ma nanho zaposobit. Ci zacat vtipne, alebo sucho "Jak sa vola tvoj pes?" ..Mate nejake napady?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Moj nazor je taky, ze chlapec nie je dievca, tak ze nepotrebuje nejak ohromne zaposobit. Ako napisal Janio ak ma zaujem tak je uplne irelevantne co povie, to nie je ako u zien, ze potrebujes zo seba "saska" robit aby si zaposobil (ale ja nie som zena a mozem sa mylit). :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

nemusi nic hovorit, nech sa pekne nahodi, upravi, hodi nieco s dobrym dekoltom...a potom nech sa len nanho usmieva...chalan, pride za nou a zacne on :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak jasné, že sa to nespýta, ale ako o n vtedy cítil ? Myslím si, že potom už nebude veľmi niečo skúšať... dokiaľ si to nevysvetlia
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

Sakra pravdu mate chalani :D Ale s dekoltom? V -20 stupnoch? :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Ešte si nevidel vetrovku s výstrihom? :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Podla mna nemusi nic robit. Ak po sebe pokukuju stale, tak ten chlapik pride za nou sam. Pripadne nech ho len pozdravi - ahoj, alebo staci zakyvanim. A ON PRIDE ZA NOU SAM ! ver tomu :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Z prvého príspevku som pochopil, že sa už vídavajú dlhšie.
Pokiaľ nemajú nejaký komunikačný problém, tak je úplne jedno, ako začne. Kľudne použiť aj frázu s hodinami. No a? Keď sa idem von poprechádzať so psom, chcem si z toho urobiť odpočinok - bez mobilu. Nepotrebujem byť ešte aj na prechádzke v kancli. Keď niekto niečo chce, zavolá aj tak... Kriste nechápem tento postoj ľudí, ktorí chodia s mobilom ešte aj na veľkú potrebu...
Stačí prvé slovo a komunikácia sa už rozbehne...
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

... a čo niečo v zmysle, že si už skôr všimla, že tam chodieva venčiť svojho psa, či by niekedy nemohli skočiť spolu.. :?:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Byvala sa vkuse psickarov pytala, ze kolko ma ten vas rokov (pes)..Sice som nikdy nevidel v tom pointu, tak som radsej drzal klapacku..To by isto mohlo zabrat ako zaciatok :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ahoj, budeme sa aj my spolu tak hrat ako nasi havovia? :D
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Ja by som sa asi len tak pritmelia ku jeho psíkovi a spýtala sa pána ako sa volá daný psík, aký je starý..

A debata by sa nejako rozbehla..
Napr.: Všimla som si , že tu chodíte často, čo tak si vyjísť na prechádzku spolu? :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

wrtulka: s tým by si podľa mňa moc nepomohla...keby na mňa hentak vyletela nejaká baba, tak asi utečiem jak tá jeho neter...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja by som neusiel :D ale premyslal a zase ja som ftaq cize ja by som to zobral :D ved o nic prist nemozes, mozes len ziskat

//1111 prispevok
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

Ja by som asi tiez usiel. Podla mna by tam hlavne nemala prist a hned vsetko nanho vysypat (ako si podaktore myslia, ze je to tak spravne). Viem co by nemala robit: "Ahoj, ja som Simona, tu je moje telefonne cislo, zavolaj. Zajdeme spolu na pizzu bla bla...." este sa nepoznaju, mozno nebude medzi nimi ziadna iskra, aj ked si myslim, ze uz nejaka preskocila tym, ze sa za nou vybral. ALE!! Co by mala robit :?: Je tu este niekto, kto ma napad? Rad si precitam :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ahoj, ja som simonka, uz dlho ta pozorujem a myslim, ze ta velmi milujem, chcem byt s tebou cely zivot a snivam o tebe kazdy den, aj nase psiky sa maju velmi radi, pozri ako sa spolu hraju a ako sa lubkaju, aj ja ta tak lubkam, zoberies si ma ? rada by som s tebou mala deti, budeme byvat u teba...dufam, ze nepijes ani nefajcis a rad chodis nakupovat, milujem kabelky od Guciho, pod mi teraz jednu kupit... :smt033
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

ephramko, asi sa nečudujem tvojej karme.. :D

// človek solídne prosí o radu, pomoc a tupci ako ty majú k tomuto taký prístup.. radšej si odpusť sprosté poznámky a skús človeku pomôcť.. ;)
Napísať odpoveď