Neuznana reklamacia NAY.sk iPhone 6 Plus
Neuznana reklamacia NAY.sk iPhone 6 Plus
Reklamoval som v nayku iphone 6 plus. Cca rocny. Mal vady ze sa vypinal napr pri 30percentach a tvaril sa ze je vybity uplne na 0 percent. Po case sa kludne zapol a opat naskocilo tych 30percent alebo az ked sa pripojil na kabel
. Taktiez casto padali aplikacie ze na telefone ostala len cierna obrazovka. Nechcelo aktualizovat aplikacie.
Dnes mi zatial prisla od nich len SMS ze reklamaciu zamietaju. Nemam zatial ziadne blizsie info. Len by som rad vedel na co sa pripravit .. nejake rady ako todalej riesit. Lebo mi nesedi ze to hned len zamietli a asi sa ani neskusili prehrat iOS.
. Taktiez casto padali aplikacie ze na telefone ostala len cierna obrazovka. Nechcelo aktualizovat aplikacie.
Dnes mi zatial prisla od nich len SMS ze reklamaciu zamietaju. Nemam zatial ziadne blizsie info. Len by som rad vedel na co sa pripravit .. nejake rady ako todalej riesit. Lebo mi nesedi ze to hned len zamietli a asi sa ani neskusili prehrat iOS.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neuznana reklamacia NAY.sk iPhone 6 Plus
Nayko to preposiela do ktorého autorizovaného servisu ak smiem vedieť.
ries to s nimi. opytaj sa preco ju zamietli. trvaj na tom ze nie si spokojny s riesenim reklamacie.
popripade rovno na mieste demonstruj co za problemy tam mas (take odmietanie aktualizacie aplikacie nemoze byt problem zreprodukovat).
popripade rovno na mieste demonstruj co za problemy tam mas (take odmietanie aktualizacie aplikacie nemoze byt problem zreprodukovat).
Kam to poslali este neviem. Tov sms nebolo. To uvidim az ked pridem na predajnu vyzdvihnut reklamaciu. Ale prijem reklamacie s tym asi nebude co mat spolocne.. tak ci tak by to poslali zas len do servisnehi strediska. A zas by napisala len do dalsieho protokolu to iste, ze je problem s tou aktualizaciou
...
Od februara plati novy zakon podla smernice EU. Ak ti zamietli reklamaciu, mozes sa voci tomu odvolat a nasledne to dat ako spor. Uz sa to nemusi riesit cez sud, ale cez Slovensku obchodnu inspekciu, ktora rozhoduje v spore. Maximalny poplatok za spor je 5 eur, ktory by si zaplatil.
Kedze nemas vysvetlenie zamietnutia, tak je zbytocne to predcasne riesit. Je mozne, ze tam bude napusane, ze sa u nich zavada neprejavila.
Kedze nemas vysvetlenie zamietnutia, tak je zbytocne to predcasne riesit. Je mozne, ze tam bude napusane, ze sa u nich zavada neprejavila.
Lubeneceko a preco si reklamaciu neriesil priamo s autorizovanym servisom? Ja som tak reklamoval 5s a vyriesili to k mojej spokojnosti aj ked to bola len "drobnost"
Myslis, ze Nayko robilo reklamaciu u seba? Podla mna to posielali do aut. servisu.
No, takze ... reklamaciu neuznali na vadnu nabijacku ktora bola dost nacata pouzivanim. Ziadne extremne zaobchadzanie. Predpokladam ze to viaceri poznate co mate iPhony...
Ale dali novy telefon v starej krabicke s povodnym prislusenstvom. V pritokole sa nic neuvadza o novom mobile. Ze si mam tam zajtra zavolat a dohodnut sa nech mi opravia zarucny list na nove IMEI. Potreboval som surne mobil tak som reklamaciu prebral. A idem si este doriesit ten zarucak ... ale mnoho ludi si to vobec nemusi uvedomit. Moze to robit potom problen pri dalsom predaji, pretoze to posobi absolutne nedoveryhodne. Taktiez ak by chcel niekto reklamovat takyto mobil, tak mu mozu povedat ze nesedi IMEI mobilu s krabicou a poslu ho pekne do ..
Som zvedaby ked tam.zajtra cinknem a ak sa vsetkomdoriesi
Ale dali novy telefon v starej krabicke s povodnym prislusenstvom. V pritokole sa nic neuvadza o novom mobile. Ze si mam tam zajtra zavolat a dohodnut sa nech mi opravia zarucny list na nove IMEI. Potreboval som surne mobil tak som reklamaciu prebral. A idem si este doriesit ten zarucak ... ale mnoho ludi si to vobec nemusi uvedomit. Moze to robit potom problen pri dalsom predaji, pretoze to posobi absolutne nedoveryhodne. Taktiez ak by chcel niekto reklamovat takyto mobil, tak mu mozu povedat ze nesedi IMEI mobilu s krabicou a poslu ho pekne do ..
Som zvedaby ked tam.zajtra cinknem a ak sa vsetkomdoriesi
-
galbavymartin
Light Professional
Veď ale to Apple vždy tak vymieňa. Jedná sa o repasovaný kus a ostáva ti príslušenstvo.
Zatial mi vzdy vymenili zariadenie komplet. S krabicou. Nic by mi nevadilo len toze este ja si musum obvolavat vsetko okolo toho, aby mi zapisali novy kus mobilu do protokolu.
V nayku mi povedal ze mi ostava len necela rocna zaruka z povodnej 2 rocnej. Nie je to tak ze ked sa meni kud za kus tak opat je zaruka 2 roky ?
V nayku mi povedal ze mi ostava len necela rocna zaruka z povodnej 2 rocnej. Nie je to tak ze ked sa meni kud za kus tak opat je zaruka 2 roky ?
myslim ze vtedy ak by si odovzdal aj prislusenstvo, na blocku mas imei alebo sn? ak ti preblokuju blocek mal by si mat novu 2 rocnu zaruku..
-
kukiak
Addict
U Iphonoch sa v tomto celkom klame.. Aj operatori, ked ti ho vymenia, tak ti nedaju 2 rocnu novu zaruku.. ale podla zakona, na to pravo mas..
Co vlastne hovori zakon?
-
Arkaz
Addict
Nie nemas nato pravo preto ze v servise napisu do protokoku vymena swap modulu zakladnej dosky aj ked v skutocnosti vymenia cely mt a repasovany. Takto sa to oje***. Viem robil som to 
Lenze tu vymenili cely mobil. A to seriove cislo predsa len tak nezmenia na tom kryte ... takze tu nemozu tvrdit ze menili len cast zakladnej dosky. Taktiez teda mozem tvrdit ze to nie je moj mobil ktory som dal do servisu na reklamaciu...
-
kukiak
Addict
urcite to nerobia vsetky servisy.. uz som mal xy tych protokolov v rukach.Arkaz napísal:Nie nemas nato pravo preto ze v servise napisu do protokoku vymena swap modulu zakladnej dosky aj ked v skutocnosti vymenia cely mt a repasovany. Takto sa to oje***. Viem robil som to
Ja by som to uz nejak neriesil ak mi nahodou potom v pohode vyreklamuju mobil ak bude problem. Len ak ho budem predavat, tak to vyzera absolutne nedoveryhodne ze mam mobil s inym seriovym
tym padom si budu mysliet ze nebude platit zaruka alebo ze je kradnuty.
-
Arkaz
Addict
Hej ved hovorim ze sice daju uplne novy resp repasovany mobil ale v papieri stoji vymena swap modulu a tym sa oni brania aby nemuseli davat 2r zaruku. Ak by si sa hadal a poukazoval na to ze seriove cislo nesedi a pod mozno by si uspel neviem skorej ale asi nie. Treba byt rad ze daju novy kus a nie sa snazit s tym este vyje*** a mat za kazdu cenu zase 2r zaruku. Maloktory vyrobca dava novy kus.
Ako sa to vezme - aka je to "vyhra" dostat novy kus, no bez novej zaruky, ked sa tam rovnaka vada moze kludne prejavit znova...a budem mat sice novy, no stale nepouzitelny mobil?
Ak sa rovnaka vada prejavi 3x tak mas narok na odstupenie od kupnej zmluvy - vratenie penazi.