Neviem, ci ju lubim...
Hmmm ja som so svojim už manželom mala takú prestávku a pomohlo to obidvom. Vydržali sme bez seba týždeň ale to bol jediný, lebo už sme spolu každý deň. Tak hovorím z osobnej skúsenosti, že taká prestávka nie je niekedy na škodu.yazoo napísal:Tak ja mam hned 2 vyhrady voci niektorym nazorom. Ta prva je taka, ze povedat po tyzdnovom vztahu niekomu, ze ho lubim je pre mna troska nepochopitelne. Dufam, ze ma za to neukamenujete, ale nemozem si pomoct. Nie je tyzden malo na taketo citenie?Niekedy sa to pytam aj ja sam seba. Co sa tyka druhej vyhrady, tak ta je ohladom tej pauzy. Ako bolo spomenute, v zrelom vztahu mat pauzu tak to je troska nevhodne/blbe (neviem teraz, co je lepsie pouzit). A celkovo ja osobne som nikdy nezastaval taketo "pauzy". Pauza pre mna znamena stop, koniec. Co si vlastne predstavujete pod tou pauzou? Napr. po 5 mesacnom vztahu si dat pauzu na tyzden, teda nebudem sa tyzden stretavat s polovickou. Nepride jej to blbe, ze mame sa radi, sme spolu a ja sa teraz od nej tyzden budem izolovat lebo chcem pauzu?
hmm, neviem, ci mi uz uplne prasi, alebo co... ale ja proste s nou chcem byt... neviem si povedat ze ne... bez prestania na nu myslim a rozmyslam o tom co sa deje... a dnes dokonca no neviem, ale mam pocit ze ju lubim (nechcem to pisat jak dajaka knizka, ale tak srdcom) a nieco v hlave akoby mi hovorilo ze nie... takze neviem no... idem s nou teraz von o hodinku, tak uvidim poviem jej to...
Ja osobne tiez pauzy neberiem. Inak este pred tyznom by som Ta pomaly ukamenoval keby si povedal ze nevies ci ju mas rad. Sry, necital som vsetky prispevky, len tak zbezne, ale nevsimol som si, ako dlho ste spolu? Pretoze ak uz chodite spolu nejaky cas a teraz "nevies ci ju lubis" tak na tom ukamenovani trvam a moja odpoved je, ze ju nemas rad
Ale zas ako som zistil na psychologii, melancholici si pri zakladani vztahu niekedy vytvoria nasilu nejaku barieru a tuto barieru drzia az dokym neziskaju pocit istoty v tom vztahu,ze to vydrzi atd, proste sa naschval nechcu zalubit, resp si to pripustit keby to nahodou nevyslo aby neboli sklmani
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ono to tak byva...spoznas holku a si na nu tak nahaluzeny ze jedine co ti beha v hlave je "lubim ta" ... ale to byva vacsinou len prvy osial.To prejde,a zacnes si pomaly uvedomovat,co k nej vlastne citis...Este ju dokonale nepoznas etc. Lebo viac ako lubit nemozes...teda milovat este...ale to je synonymum...Po case ked s nou budes tak zistis ze ju mas rad este viac ako predtym....a co viac este moze byt???GothaR napísal: Inak ten tyzden - je to individualne, laska je o pocitoch, neda sa povedat, ze nemoze vzniknut po tyzdni, proste ak to on tak citi, tak to asi mozne je.
inak sa priklanam k tomu co napisal Gothar....ked si ju lubil a teraz nevies, a nestalo sa medzi vami nic zle,tak ten prvotny osial opadol natolko,ze si prestal levitovat vo vzduchu a teraz stojis nohami pevne na zemi [metafora...hej?
nehrnul by som sa do toho...
S tymto nemozem suhlasit, kazdy dlhodobejsi vztah ma urcite obdobia kriz, stereotypov a inych upadkov, kedy by sa clovek najradsej zo vztahu zdekoval. No neskor pride obdbie, ked si uvedomi ze sa mylil. A krizy dost zblizuju. Bez toho zleho sa nemozeme naucit vazit si to dobre.GothaR napísal:Rano som ti do karmy napisal "ked si ju lubil a teraz nevies ci lubis, tak uz nelubis; ak si ju predtym nelubil a teraz nevies ci lubis, tak lubis" Cize...teraz si uz napisal, ze si ju lubil a tym je to zodpovedane.
A pauza? Vymysel zahranicnych teenagerskych serialov.
Myslím, že tu budeme zbytočne polemizovať nad tým, či ju už môže ľúbiť alebo nie, na to mu ani odpoveď my dať nemôžeme, teda myslím, že by mal prísť na to on sám... a je fakt smutné že to nevie, ale tak trochu to chápem, v takomto veku bývajú ľudia často popletení a pociťujú zmätok...... snáď si urobíš v hlave poriadok a hlavne vo svojom srdci =)....daj potom vedieť ako to dopadlo....
A čo sa týka pauzy, tak ja osobne ju nevyznávam, väčšina ľudí, ktorí sa na to dali, sa už nikdy viac k sebe nevrátili, ale tak môže sa stať aj výnimka ktovie? ... aj keď je to nepravdepodobné...
A čo sa týka pauzy, tak ja osobne ju nevyznávam, väčšina ľudí, ktorí sa na to dali, sa už nikdy viac k sebe nevrátili, ale tak môže sa stať aj výnimka ktovie? ... aj keď je to nepravdepodobné...
Asi takNika777 napísal:Myslím, že tu budeme zbytočne polemizovať nad tým, či ju už môže ľúbiť alebo nie, na to mu ani odpoveď my dať nemôžeme, teda myslím, že by mal prísť na to on sám... a je fakt smutné že to nevie, ale tak trochu to chápem, v takomto veku bývajú ľudia často popletení a pociťujú zmätok...... snáď si urobíš v hlave poriadok a hlavne vo svojom srdci =)....daj potom vedieť ako to dopadlo....
-
porsche997
Light Expert
Noo do týchto častí fora nechodím často.Haah a hneď tu objavím spolužiačku.Nika777 napísal:Myslím, že tu budeme zbytočne polemizovať nad tým, či ju už môže ľúbiť alebo nie, na to mu ani odpoveď my dať nemôžeme, teda myslím, že by mal prísť na to on sám... a je fakt smutné že to nevie, ale tak trochu to chápem, v takomto veku bývajú ľudia často popletení a pociťujú zmätok...... snáď si urobíš v hlave poriadok a hlavne vo svojom srdci =)....daj potom vedieť ako to dopadlo....
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak podla tohto co si napisal je viac nez jasne ze ju lubis2Pacaveli napísal: bez prestania na nu myslim a rozmyslam o tom co sa deje... a dnes dokonca no neviem, ale mam pocit ze ju lubim
co si vlastne myslis ze je laska? ze budes v nejakej dusevnej extaze z tej baby? to je nadrzanost
To bolo dobrééThe Calvin napísal:A takto sa siria pohlavne choroby