Neviem, ci ju lubim...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa A7X »

ked som mal tak 14-15 rokov tiez som prechadzal dilemou:neviem ci ju lubim.......myslel som si ze ju lubim ale nie.....len sa mi pacila.....bola pekna etc.....nopostupom casu naozaj zistis co je to laska.....to sa neda vysvetlit.....proste ked to pride budes to poznat.....
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

yazoo napísal:Tak ja mam hned 2 vyhrady voci niektorym nazorom. Ta prva je taka, ze povedat po tyzdnovom vztahu niekomu, ze ho lubim je pre mna troska nepochopitelne. Dufam, ze ma za to neukamenujete, ale nemozem si pomoct. Nie je tyzden malo na taketo citenie? :? Niekedy sa to pytam aj ja sam seba. Co sa tyka druhej vyhrady, tak ta je ohladom tej pauzy. Ako bolo spomenute, v zrelom vztahu mat pauzu tak to je troska nevhodne/blbe (neviem teraz, co je lepsie pouzit). A celkovo ja osobne som nikdy nezastaval taketo "pauzy". Pauza pre mna znamena stop, koniec. Co si vlastne predstavujete pod tou pauzou? Napr. po 5 mesacnom vztahu si dat pauzu na tyzden, teda nebudem sa tyzden stretavat s polovickou. Nepride jej to blbe, ze mame sa radi, sme spolu a ja sa teraz od nej tyzden budem izolovat lebo chcem pauzu? :?
Hmmm ja som so svojim už manželom mala takú prestávku a pomohlo to obidvom. Vydržali sme bez seba týždeň ale to bol jediný, lebo už sme spolu každý deň. Tak hovorím z osobnej skúsenosti, že taká prestávka nie je niekedy na škodu. :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hmm, neviem, ci mi uz uplne prasi, alebo co... ale ja proste s nou chcem byt... neviem si povedat ze ne... bez prestania na nu myslim a rozmyslam o tom co sa deje... a dnes dokonca no neviem, ale mam pocit ze ju lubim (nechcem to pisat jak dajaka knizka, ale tak srdcom) a nieco v hlave akoby mi hovorilo ze nie... takze neviem no... idem s nou teraz von o hodinku, tak uvidim poviem jej to...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Takze da sa povedat ze ju den, dva nevidis a uz ti chyba? Tak to si myslim ze by si ten vztah mohol udrziavat.
IMHO je cely tvoj problem len v tom, ze si to este nezazil takze nevies co od toho mas cakat.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Mas pocit, ze ju lubis, nieco v hlave ti hovori, ze nie a aj tak jej ides povedat, ze chces pauzu? Tak v tomto pripade by som si to nechal prejst hlavou hlavne ked si s nou vonku, aby si skutocne zistil co chces.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Ja osobne tiez pauzy neberiem. Inak este pred tyznom by som Ta pomaly ukamenoval keby si povedal ze nevies ci ju mas rad. Sry, necital som vsetky prispevky, len tak zbezne, ale nevsimol som si, ako dlho ste spolu? Pretoze ak uz chodite spolu nejaky cas a teraz "nevies ci ju lubis" tak na tom ukamenovani trvam a moja odpoved je, ze ju nemas rad :roll: Ale zas ako som zistil na psychologii, melancholici si pri zakladani vztahu niekedy vytvoria nasilu nejaku barieru a tuto barieru drzia az dokym neziskaju pocit istoty v tom vztahu,ze to vydrzi atd, proste sa naschval nechcu zalubit, resp si to pripustit keby to nahodou nevyslo aby neboli sklmani
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

GothaR napísal: Inak ten tyzden - je to individualne, laska je o pocitoch, neda sa povedat, ze nemoze vzniknut po tyzdni, proste ak to on tak citi, tak to asi mozne je.
ono to tak byva...spoznas holku a si na nu tak nahaluzeny ze jedine co ti beha v hlave je "lubim ta" ... ale to byva vacsinou len prvy osial.To prejde,a zacnes si pomaly uvedomovat,co k nej vlastne citis...Este ju dokonale nepoznas etc. Lebo viac ako lubit nemozes...teda milovat este...ale to je synonymum...Po case ked s nou budes tak zistis ze ju mas rad este viac ako predtym....a co viac este moze byt???
:arrow: my opinion

inak sa priklanam k tomu co napisal Gothar....ked si ju lubil a teraz nevies, a nestalo sa medzi vami nic zle,tak ten prvotny osial opadol natolko,ze si prestal levitovat vo vzduchu a teraz stojis nohami pevne na zemi [metafora...hej? :idea: ]
nehrnul by som sa do toho... :wink:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

no tak ako sa to nakoniec vyvinulo? popravde zazil som nieco podobne (a pritom mam o dost viac rokov)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

GothaR napísal:Rano som ti do karmy napisal "ked si ju lubil a teraz nevies ci lubis, tak uz nelubis; ak si ju predtym nelubil a teraz nevies ci lubis, tak lubis" Cize...teraz si uz napisal, ze si ju lubil a tym je to zodpovedane.
S tymto nemozem suhlasit, kazdy dlhodobejsi vztah ma urcite obdobia kriz, stereotypov a inych upadkov, kedy by sa clovek najradsej zo vztahu zdekoval. No neskor pride obdbie, ked si uvedomi ze sa mylil. A krizy dost zblizuju. Bez toho zleho sa nemozeme naucit vazit si to dobre.

A pauza? Vymysel zahranicnych teenagerskych serialov. :roll:
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

Myslím, že tu budeme zbytočne polemizovať nad tým, či ju už môže ľúbiť alebo nie, na to mu ani odpoveď my dať nemôžeme, teda myslím, že by mal prísť na to on sám... a je fakt smutné že to nevie, ale tak trochu to chápem, v takomto veku bývajú ľudia často popletení a pociťujú zmätok...... snáď si urobíš v hlave poriadok a hlavne vo svojom srdci =)....daj potom vedieť ako to dopadlo....

A čo sa týka pauzy, tak ja osobne ju nevyznávam, väčšina ľudí, ktorí sa na to dali, sa už nikdy viac k sebe nevrátili, ale tak môže sa stať aj výnimka ktovie? ... aj keď je to nepravdepodobné... :?
aviatik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa aviatik »

Nika777 napísal:Myslím, že tu budeme zbytočne polemizovať nad tým, či ju už môže ľúbiť alebo nie, na to mu ani odpoveď my dať nemôžeme, teda myslím, že by mal prísť na to on sám... a je fakt smutné že to nevie, ale tak trochu to chápem, v takomto veku bývajú ľudia často popletení a pociťujú zmätok...... snáď si urobíš v hlave poriadok a hlavne vo svojom srdci =)....daj potom vedieť ako to dopadlo....

A čo sa týka pauzy, tak ja osobne ju nevyznávam, väčšina ľudí, ktorí sa na to dali, sa už nikdy viac k sebe nevrátili, ale tak môže sa stať aj výnimka ktovie? ... aj keď je to nepravdepodobné... :?
Asi tak :) Pauza asi je zjemnene povedane ze s tebou uz nechcem chodit...
porsche997
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa porsche997 »

Nika777 napísal:Myslím, že tu budeme zbytočne polemizovať nad tým, či ju už môže ľúbiť alebo nie, na to mu ani odpoveď my dať nemôžeme, teda myslím, že by mal prísť na to on sám... a je fakt smutné že to nevie, ale tak trochu to chápem, v takomto veku bývajú ľudia často popletení a pociťujú zmätok...... snáď si urobíš v hlave poriadok a hlavne vo svojom srdci =)....daj potom vedieť ako to dopadlo....

Noo do týchto častí fora nechodím často.Haah a hneď tu objavím spolužiačku. :D Ale k veci...ak som čítal tie rôzne názory, fuu tak sa na tom smejem.. ako sa hovorí 100 ľudí tak 100 rôznych názorov. Ale aj tak súhlasím s tým, že "pauzy" niesu najlepšie riešenia. Z vlastnej skúsenosti som si v tej "pauze" našiel inú babu a moja bývala aj iného chalana. (bolo to vzájomné a potrebné) :D ale tak sú aj výnimky ako môj kamoš. Teraz chodí s jednou babou už 3-tí krát a majú sa radi. A prestávky mali asi také 3-4 týždenné. A pomohli.
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Nechce sa mi to tu cele citat, ale jeden jednoduchy recept na zistenie, ci ju lubis alebo nie mam aj ja. Ked si s nou dlhsie neni a spomenies si na nu, mas taky zvlastny pcit na hrudi? Taka tiaz, alebo ake keby si nieco prehltol... nie? tak potom uz asi nie.
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

Zbytočne si sa zahrával s jej citmy... takéto veci sa vravia na rovinu, ale zase nie moc narovinu :) lebo baby su citlivé stvorenia, a ak jej nechceš ublížiť, tak na ňu choď pomaly :idea:
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

hm,skus zavriet oci a porozmyslat,ci bez tejto holky dokazes byt mesiac,rok,ze ju uz neuvidis,ak je tvoja odpoved nie,tak nechaj veciam volny priebeh...mozno ju lubis,len medzi vami nie je fyzicka pritazlivost velmi velka
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Užívaj si kým môžeš. Nerieš takéto vzťahy, radšej sex na jednu noc. :)
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

presne tak.... porozmyslaj ci by si bez nej dokazal zit...ake by to bolo keby si ju uz nikdy neuvidel.. sice mozes ju mat rad len ako kamaratku.. lasku musis vycitit HNED!! a nie pytat sa ludi ci ju lubis.... chapes ??? :new03:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Godlub napísal:Užívaj si kým môžeš. Nerieš takéto vzťahy, radšej sex na jednu noc. :)
A takto sa siria pohlavne choroby :)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

2Pacaveli napísal: bez prestania na nu myslim a rozmyslam o tom co sa deje... a dnes dokonca no neviem, ale mam pocit ze ju lubim
tak podla tohto co si napisal je viac nez jasne ze ju lubis

co si vlastne myslis ze je laska? ze budes v nejakej dusevnej extaze z tej baby? to je nadrzanost :D laska je nieco krajsie ;-)
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

The Calvin napísal:A takto sa siria pohlavne choroby :)
To bolo dobréé :D...
Napísať odpoveď