No do pekla... Asi sa zacnem pripravovat na najhorsie...Ale boli sme spolu aj vcera, hoci len chvilku, ale uz vsetko vyzeralo po starom... bolo nam tak krasne. Len je zasa mozne, ze cez tie maturity nechce, aby som sa znepokojoval. A sobotu po nich zrazu bude bum! Playboy teraz si to vazne zabil...Playboy napísal:Ja to zabijem definitivne... Ja som s mojou chodil 6,5 roka, spali sme spolu 4 roky a byval som u nich 2 roky. Jedneho rana z nicoho nic Ona:"Chcem sa rozist" Ja:":shock:![]()
" Ona:Uz mam vybavene byvanie v BA Ja::shock:
![]()
... a to mi hovorila, ze ma miluje a den predtym sex... a pritom mesiac dopredu si za mojim chrbatom vybavovala ubytovanie...
PS:To co povie este nemusi byt pravda, chvilkove odlucenia neexistuju, bud miluje alebo nie, zide z oci zide z mysle, o lasku sa nezobre a nevstupis 2x do tej istej rieky...
Neviem cim to je
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Skorocel No uz Ta tu zabili dost krat...ale treba brat v uvahu jeden fakt. Ked jeden z dvojice co i len pomysli na rochod a tomu druhemu to povie, v tom vztahu aj keby sa naozaj neskoncil rozchodom v danu chvilu, to rezonovat jednoducho bude. A rezonovat to bude tak az kym nenastane nejaka hlupa hadka, toto sa vyhodi na oci a bum.
Playboy Ti tu dal jedn z "najuzasnejsich" prikladov aky moze byt. V tomto su si zeny dost podobne, ako niekto vravel ako cez kopirak. Aj ked tie omacky okolo mozu byt rozne od vymyslu sveta, ten zaklad je tam vzdy rovnaky...ja mi luto chlape, ze to mas takto.
Playboy Ti tu dal jedn z "najuzasnejsich" prikladov aky moze byt. V tomto su si zeny dost podobne, ako niekto vravel ako cez kopirak. Aj ked tie omacky okolo mozu byt rozne od vymyslu sveta, ten zaklad je tam vzdy rovnaky...ja mi luto chlape, ze to mas takto.
No, ked mi to vravela o tom kratkom odluceni, tak som to pochopil v zmysle, aby som sa netrapil cez maturity jej problemamy...Vigor napísal:Skorocel No uz Ta tu zabili dost krat...ale treba brat v uvahu jeden fakt. Ked jeden z dvojice co i len pomysli na rochod a tomu druhemu to povie, v tom vztahu aj keby sa naozaj neskoncil rozchodom v danu chvilu, to rezonovat jednoducho bude. A rezonovat to bude tak az kym nenastane nejaka hlupa hadka, toto sa vyhodi na oci a bum.
-
DarkMan_PV
Light Expert
No len skoda, ze v tejto dobe uz nas vztah vyzera opat ako v rozpravkeDarkMan_PV napísal:wes co,sorry ak to uz nekto napisal,lebo...necitatm to tu cele,aleee:
Skus dojst za jeju dobrou kamoskou(mozno si s nou kus kamos,bo tak to zvykne byvat) nahod taky ze vazne smutny xycht a skus z nej neco vytahnut,ze ta to trapi atd...
Playboy : V tom vzťahu, ktorý si opísal už nie je o čo stáť, je dobré, že sa skončil. Možno ste robili chyby obidvaja, ale takto sa problémy neriešia.
Skorocel : No, len sa prosím Ťa neuchyľuj k tomu, že ona bude milá a dobrá a všetko bude také "rozprávkové" ako predtým a Ty na toto celé zabudneš. A keď príde ďalší problém tak to zase bude o tom istom. Alebo ten problém ešte neskončil, len Ťa už z toho naozaj vynechala.
Ale skôr by som tipoval tú prvú možnosť. Ale aj tak, ja by som v takomto vzťahu naozaj nemohol fungovať. Keď ešte nie je natoľko vyspelá alebo skúsená aby pochopila takú základnú vec vo vzťahu akou je dôvera úprimnosť a odovzdanosť, tak jej to musíš Ty vysvetliť, tak ako som Ti to opísal predtým.
Najprv ju trošku zdrbať, že sa Ťa to veľmi dotýka, že si sa trápil a potom jej kľudne vysvetliť ako by to malo byť/fungovať.
Jednoducho jej povedz, že Ty si tu pre ňu a že jej chceš pomôcť, že ako by sa ona cítila keby si ju Ty odmietol.

Skorocel : No, len sa prosím Ťa neuchyľuj k tomu, že ona bude milá a dobrá a všetko bude také "rozprávkové" ako predtým a Ty na toto celé zabudneš. A keď príde ďalší problém tak to zase bude o tom istom. Alebo ten problém ešte neskončil, len Ťa už z toho naozaj vynechala.
Ale skôr by som tipoval tú prvú možnosť. Ale aj tak, ja by som v takomto vzťahu naozaj nemohol fungovať. Keď ešte nie je natoľko vyspelá alebo skúsená aby pochopila takú základnú vec vo vzťahu akou je dôvera úprimnosť a odovzdanosť, tak jej to musíš Ty vysvetliť, tak ako som Ti to opísal predtým.
Najprv ju trošku zdrbať, že sa Ťa to veľmi dotýka, že si sa trápil a potom jej kľudne vysvetliť ako by to malo byť/fungovať.
Jednoducho jej povedz, že Ty si tu pre ňu a že jej chceš pomôcť, že ako by sa ona cítila keby si ju Ty odmietol.
No, ved to ste mi radili aj pred tym, presne to som jej povedal a odpovedou mi bolo, ze pred maturitami nechce, aby som sa okrem nej trapil este aj ja... Ze mi to povie po maturite, preto minimalne do piatka budem v totalnej neistote. Len tieto dni, ked sme spolu, tak je uplne v pohodicke ako predtym, ako by jej "ten" problem skoncil, len dufam, ze to nie je zasterka...ETieNne napísal:Playboy : V tom vzťahu, ktorý si opísal už nie je o čo stáť, je dobré, že sa skončil. Možno ste robili chyby obidvaja, ale takto sa problémy neriešia.![]()
Skorocel skor ci neskor pochopis, ze byt v takom vztahu je zbytocne a vzdy bolestne pre toho, kto je uprimny, miluje a chce problem riesit. Bud si isty, ze ona uz dobre vie co a ako a len caka kedy... Hoci ju milujes, na Tvojom mieste by som ziadal jasne a zretelne vysvetlenie a ked nie, tak by som skoncil ja s nou. Zivot s takym partnerom je neistota, nedovera a to nestoji za to. Partneri si musia byt navzajom oporou a to s takymto typom cloveka nie je mozne. Aj ja som si myslel, ze sa mi zrutil svet ked ma nechala, ale nie je to pravda. Urcite by si nasiel dievca, ktore by si Ta vedelo vazit a nesposobovalo by Ti citovu neistotu a obavu. Pisem z vlastnej skusenosti, pretoze som ju uz snad nasiel. Ak sa jej nieco nepaci, tak hned povie, je uprimna a vzdy vsetko riesime okamzite...
-
triple
Guru wannabe
Skorocel
žiť v neistote je to najhoršie čo sa mi mohlo stať... proste cítil som že vzťah už nieje taký a tak raz som sa rozhodol nečakať že sa to zlepší nahodil som tému a spýtal som sa na rovinu Lubiš ma? odpoved bola sklopenie očí a "neviem" ešte stále som to vtedy nepochopil a čakal som mesiac len teraz som si povedal že dosť ... povedal som jej nech sa mi pozerá do očí a nech mi povie že ma už neľúbi a chce byť iba kamarátka - nedokázala to ani vtedy povedala: vieš že je to tak a ja ťa mam strašne rada..
aj ked to strašne bolí ale viem na čom som a nečakám už na žiadny zázrak.(no možno na taký maličký) ešte stále som v tom že sme spolu len tento týžden sa neuvidíme ale viem že to tak nieje
žiť v neistote je to najhoršie čo sa mi mohlo stať... proste cítil som že vzťah už nieje taký a tak raz som sa rozhodol nečakať že sa to zlepší nahodil som tému a spýtal som sa na rovinu Lubiš ma? odpoved bola sklopenie očí a "neviem" ešte stále som to vtedy nepochopil a čakal som mesiac len teraz som si povedal že dosť ... povedal som jej nech sa mi pozerá do očí a nech mi povie že ma už neľúbi a chce byť iba kamarátka - nedokázala to ani vtedy povedala: vieš že je to tak a ja ťa mam strašne rada..
aj ked to strašne bolí ale viem na čom som a nečakám už na žiadny zázrak.(no možno na taký maličký) ešte stále som v tom že sme spolu len tento týžden sa neuvidíme ale viem že to tak nieje
-
Mr.Jack
Light Star
dobrá rada ukonči to čím skor, lebo to bude čím dalej tým horšie.... a zbytočne sa budeš trápiť...triple napísal:Skorocel
Tak teraz naozaj nedam na vase rady, pretoze tie chvile, ktore s tou osobou posledne dni prezivam su naozaj krasne... Skratka v tychto chvilach mi uz vobec nejde do hlavy ani co len malinka negativna myslienka o nasom vztahu... Uz teraz sa neviem dockat na vecer, ked s nou zas budem... A pravdupovediac, keby to bolo ako mi tu kazdy pisete, tak by ma to odrovnalo...Mr.Jack napísal:dobrá rada ukonči to čím skor, lebo to bude čím dalej tým horšie.... a zbytočne sa budeš trápiť...(Vlastná skúsenosť)
-
Mr.Jack
Light Star
skorocel
tak to som rád, že sa mýlim, ale som to tiež nechcel vedieť a kedy som riadne nepritvrdil chodili by sme možno ete do teraz ale to by bol z jej strany len taky vztah bez lásky... ale chodila by určite dalej lebo jej somnou dobre,a velmi som jej pomáhal v živote.... ..bol som jej takou oporou....
tak to som rád, že sa mýlim, ale som to tiež nechcel vedieť a kedy som riadne nepritvrdil chodili by sme možno ete do teraz ale to by bol z jej strany len taky vztah bez lásky... ale chodila by určite dalej lebo jej somnou dobre,a velmi som jej pomáhal v živote.... ..bol som jej takou oporou....
Skorocel, opakujem, to že teraz je dobre vôbec nerieši problém, ktorý tam je, aj keby bolo z jej strany čo sa týka citov všetko v poriadku aj tak treba vyriešiť ten problém komunikácie. Ja viem, maturity ešte neskončili a teraz Vám je dobre, už to chceš asi nechať tak.
Ale ak to má byť takto zakaždým tak v takom vzťahu by som neostal. Jednoducho sa musíš to snažiť vyriešiť, dohovoriť jej, vysvetliť.
Aký máš z toho pocit, myslíš si že je to naozaj taká veľká láska, keď Ti ani nechce povedať o nejakom probléme. Ako som vravel možno je nezvyknutá, alebo to jednoducho ešte nezažila, zverovať sa aj s tými najhlbšími a najintimnejšími, najosobnejšími pocitmi niekomu.. ale je asi čas začať.
Keby to nerešpektovala, tak by som jej dal jasne najavo, že sa hnevám.
Ale ak to má byť takto zakaždým tak v takom vzťahu by som neostal. Jednoducho sa musíš to snažiť vyriešiť, dohovoriť jej, vysvetliť.
Aký máš z toho pocit, myslíš si že je to naozaj taká veľká láska, keď Ti ani nechce povedať o nejakom probléme. Ako som vravel možno je nezvyknutá, alebo to jednoducho ešte nezažila, zverovať sa aj s tými najhlbšími a najintimnejšími, najosobnejšími pocitmi niekomu.. ale je asi čas začať.
Njn, len teraz uz nebudem na svetlo vytahovat takmer tyzden staru zalezitost... Ale ak sa nieco podobne zopakuje, budem to s nou vazne rozoberat...ETieNne napísal:Skorocel, opakujem, to že teraz je dobre vôbec nerieši problém, ktorý tam je, aj keby bolo z jej strany čo sa týka citov všetko v poriadku aj tak treba vyriešiť ten problém komunikácie. Ja viem, maturity ešte neskončili a teraz Vám je dobre, už to chceš asi nechať tak.
Skorocel neber to v zlom, ale ked si nedas poradit, tak to asi musis spoznat na vlastnej kozi. Nechceme Ti tu davat rozum, skor si myslim, ze chceme, aby si neurobil rovnake chyby ako my... Tym, ze jej to takto preslo (hoci si nic neurobil) a Ty si sklopil usi ma momentalne ci chces alebo nechces vo Vasom vztahu navrch... Zapamataj si, ze ak to dovolis, tak kazda zena Ti skor ci neskor vylezie na hlavu... (zase Ti mam pisat nieco co som prezil???). Nech Vam to vyjde 
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert