"Nevyspitateľná" situácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
carlsberg
Zablokovaný
Zablokovaný

"Nevyspitateľná" situácia

Príspevok od používateľa carlsberg »

Rozmýšľal som posledných pár dní, či sem prispejem alebo nie, napokon som sa rozhodol tak, ako môžte sami práve vidieť.
Ide o takýto problém. Je to už asi mesiac, čo som sa rozišiel s jednou babou, podotýkam, že sme sa rozišli v dobrom, žiadne hádky ani nič podobné. Čo sa však nestalo. Zákon schválnosti, musel som sa zahľadieť do jej najlepšej kamarátky. Moja otázka teda smeruje asi do toho bodu, či má zmysel niečo skúšať, resp. či to nebude z mojej strany až príliš nevhodné pokúšať sa zbaliť naj kamošku mojej bývalej. Prípadne či vy nemáte skúsenosti s takouto situáciou a ak áno, ako ste to riešili...? Ide aj o to, že nemám stále tú istotu, či ma to dievča neodpíše len z princípu, že si nebude chcieť pohnevať kamošku. Je mi jasné, že kým to neskúsim, tak sa nedozviem, ale možno by mi pomohli nejaké rady skúsenejších...
Vďaka
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

http://www.hojko.com/byvalej-kamaratky- ... 26292.html tu sa nieco podobne riesilo, mozno tam najdes nejaku inspiraciu

prajem vela stastia
carlsberg
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa carlsberg »

No nejaký čas ubehol, bol som celkom trpezlivý si myslím a vyplatilo sa. Ostatné si domyslite a téma sa môže uzavrieť. :smt049
Zamknuté