nevyznám sa v ňom čo chce
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: nevyznám sa v ňom čo chce
myslíš, že v tom kamarátstve bude spokojná kým si s ním nevyjasníš váš vzťah.. ak si ho vyjasníte a dohodnete sa že budete kamaráti tak kamaráti budete ak sa s toho vyvinie niečo iné tak to bude niečo iné..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
A ako to tým pokazíš ? Takto akurát budeš celý čas v neistote. Jak ťa odmietne tak sa možno váš kamarátsky vzťah prehĺbi, teda ak sa nezačneš chovať ako 15ročná pipka čo bude žiarliť, že ťa odmietol.ela napísal: nechcem kaziť kamarátstvo
Preboha nemáš na čo čakať. Ja to poznám zo svojho správania, tiež keď sa mi páči nejaké dievča, tak sa snažím dávať nejaké impulzy, niekedy to nevyjde, niekedy neviem, čo robiť, vtedy to vyzerá, že som chladný. Jednoznačne sa ho opýtaj, resp. mu povedz, čo cítiš, čo by si si vedela predstaviť a uvidíš. Pokiaľ ste dvaja inteligentní ľudia, tak kamaráti ostanete "prinajhoršom", to slovo však ber veľmi s rezervou, lebo kamarátstvo je síce fajn, aj keď niekedy nie tam, kde si vieme predstaviť niečo viac.
Proste to skús, keď sa chlapec nevymáčkne sám, tak mu pomôž, sprav prvý krok, nie je to žiadna hanba na hrdosti, jednoducho mu tým ukážeš, že o neho stojíš. A bude lepšie aj tebe, keď mu to povieš, nakoniec, môže z toho byť krásny vzťah, tak by si mala myslieť..
Proste to skús, keď sa chlapec nevymáčkne sám, tak mu pomôž, sprav prvý krok, nie je to žiadna hanba na hrdosti, jednoducho mu tým ukážeš, že o neho stojíš. A bude lepšie aj tebe, keď mu to povieš, nakoniec, môže z toho byť krásny vzťah, tak by si mala myslieť..
ja skôr ten chlad chápem ako úplný nezáujem a ak sa nevie 2 týždne ozvať, neberiemto veľmi pozitívne..myslím, že keď to nezaiskrilo už po týchto stretkách, tak z toho nič nebude, dik za rady všetkým, ale myslím, že sa na to vykašlem, pretože ma to zbytočne iba zaťažuje myšlienkovo
Je to predsa len a len na tebe, ako to vyriešiš. Ale keď k nemu cítiš niečo viac, ako len kamarátstvo, tak by som to na tvojom mieste určite skúsil. Predstava kamarátstva je síce fajn, ale predstava "tej vyššej úrovne" je ešte krajšia. Jasné, že je tam riziko, že by sa niečo mohlo pokaziť, ale ak ste 2 inteligentní ľudia, tak kamarátmi ostanete aj po tom, keby sa to nepodarilo
nech sa už teda rozhodneš hocijako, tak držím palce
ďakujem za podporu, ale mám pocit, že je to čím ďalej tým horšie, stále sme menej a menej v kontakte, on mi síce napíše, že pôjdeme von čoskoro, že sa mám pripraviť, ale potom sa 2 týždne neozve, proste mne toto ulbižuje, už som to s ním riešila, povedal, že to zmení, ale nemám ten pocit, tak to bude lepšie nechať takeldzi napísal:Je to predsa len a len na tebe, ako to vyriešiš. Ale keď k nemu cítiš niečo viac, ako len kamarátstvo, tak by som to na tvojom mieste určite skúsil. Predstava kamarátstva je síce fajn, ale predstava "tej vyššej úrovne" je ešte krajšia. Jasné, že je tam riziko, že by sa niečo mohlo pokaziť, ale ak ste 2 inteligentní ľudia, tak kamarátmi ostanete aj po tom, keby sa to nepodarilonech sa už teda rozhodneš hocijako, tak držím palce
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak sa nad tým radšej nezamýšľaj a zabudni na neho
možno si našiel real frajerku a tú "imaginárnu - netovu" už nepotrebuje
triple napísal:tak sa nad tým radšej nezamýšľaj a zabudni na nehomožno si našiel real frajerku a tú "imaginárnu - netovu" už nepotrebuje
my sme real kamaráti..nenašiel si nikoho, on je strašne ťažká povaha, on je radšej celé dni doma ako by napr. zavolal najlepšieho kamaráta von..mne sa napr. ozval pred 2 týždňami, že ahoj som na teba myslel, že by sme mohli ísť niekam von, že prídem pre teba len musím vymyslieť dátum, ja, že dobre a odvtedy čakám a naozaj už prestávam mať trpezlivosť na jeho divné správanie
pokrocila si ?
nepokročila, pretože pred 3 týždňami mi napísal, že by sa so mnou rád stretol len musí vymyslieť dátum, ja, že ok a odvtedy čakám, takže neviem čo to má znamenať, ale moja trpezlivosť má tiež isté medze a to som tu už vlastne písala, takže odvtedy nič nové, teraz neviem či mu mám napísať, že čo s tým stretkom alebo čakať kým sa ozveplusminus napísal:pokrocila si ?
podla mna ked sa ti neozve tak to z jeho strany bude len kamaratstvo, aj to len take ...
ALEBO si mysli, ze nema u teba sancu, kedze si ho nepustila viac "k telu" a tak sa snazi na teba nemysliet a preto ti nepise.
Mozno by si mu mala napisat, ze sa chces stretnut a mali by ste sa o vzajomnom vztahu porozpravat a budes mat v tom jasno. Alebo mu nejak nieco naznacit aby mu doslo ako je to z tvojej strany, mozno sa aj naklonit blizsie k nemu ci ti da pusu a ak sa nechyti tak je to beznadejne .. ked mu das nejaku sancu alebo mu nieco naznacis, nemoze byt az taký hanblivy aby sa nechopil sance ... aj ja som dost hanblivy, ale keby mi nejak naznacilo dievca, ktore sa mi paci nieco, tak by som nieco spravil
ALEBO si mysli, ze nema u teba sancu, kedze si ho nepustila viac "k telu" a tak sa snazi na teba nemysliet a preto ti nepise.
Mozno by si mu mala napisat, ze sa chces stretnut a mali by ste sa o vzajomnom vztahu porozpravat a budes mat v tom jasno. Alebo mu nejak nieco naznacit aby mu doslo ako je to z tvojej strany, mozno sa aj naklonit blizsie k nemu ci ti da pusu a ak sa nechyti tak je to beznadejne .. ked mu das nejaku sancu alebo mu nieco naznacis, nemoze byt az taký hanblivy aby sa nechopil sance ... aj ja som dost hanblivy, ale keby mi nejak naznacilo dievca, ktore sa mi paci nieco, tak by som nieco spravil
ja všetko akceptujem, len nerozumiem prečo mi napísal, že pôjdeme von a teraz sa neozýva, proste buď mám záujem ísť s niekým von a idem alebo záujem nemám a v tom prípade ani nepíšem, ach ja tej mužskej logike nikdy nepochopím..no a pri našom poslednom rohovore som zo seba dostala vetu: nemyslím, si, že toto môžeme pokladať za dobré kamarátstvo a mám pocit, že ho to dosť dostalo podľa výrazu tváre, tak sa teraz asi hnevá, ja som to tak možno ani nemyslela,ale keď on ma niekedy vie vytočiť tým, že sa 2 týždne neozve
a co ked ho odpojili od netu, zmizla si mu z pratelov na pokeci/icaq a nepamäta si tvoj nick/icq cislo
je niekde odcestovany, nieco sa mu stalo alebo tak ? .. nikdy nevies ... dovodov moze byt vela, preco sa neozyva
tak v podstate on je v tom nevinne hej??YdandyY napísal:a co ked ho odpojili od netu, zmizla si mu z pratelov na pokeci/icaq a nepamäta si tvoj nick/icq cisloje niekde odcestovany, nieco sa mu stalo alebo tak ? .. nikdy nevies ... dovodov moze byt vela, preco sa neozyva
Nie je v tom nevinne, skôr sa obávam tej prvej možnosti, že možno nemá záujem sa stretnúť. Ak o neho ty stojíš, nebuď až prílišne hrdá, ako to majú niektoré ženy v láske a opýtaj sa ho nato. Predsa ak niekoho chcem, budem o neho bojovať, ak ma odmietne, tak som to aspoň skúsil/a a nebudem si tak nič vyčítať.ela napísal: tak v podstate on je v tom nevinne hej??..tak má ešte moje t.č.
ja som to už chcela nechať tak, keby sa neozval, že chce ísť so mnou von, tak to aj tak nechám, naozaj nevyznám sa v tom o čo mu ide, ale chcem v tom mať jasno, takže ak sa neozve on, ozvem sa ja a poviem mu, že to bude lepšie ukončiťeldzi napísal: Nie je v tom nevinne, skôr sa obávam tej prvej možnosti, že možno nemá záujem sa stretnúť. Ak o neho ty stojíš, nebuď až prílišne hrdá, ako to majú niektoré ženy v láske a opýtaj sa ho nato. Predsa ak niekoho chcem, budem o neho bojovať, ak ma odmietne, tak som to aspoň skúsil/a a nebudem si tak nič vyčítať.
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 8:11)
no tak včera mi napísal na icq, že sa ospravedlňuje, ale, že toho má strašne veľa v práci a v škole a, že to tak bude asi do konca mesiacia, ale, že na mňa nezabudol a určite sa chce stretnúť..potom sme sa o niečom bavili, už presne neviem ako sme sa k tomu dostali, ale napísal z ničohonič.."noo tak, ale frajerka by sa hodila, ale to budeme riešiť najbližšie"..pozdravil sa a odhlásil sa, takže som k tomu nestihla nič povedať, tak teraz som z toho už úplný jeleň
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
je* na neho
.
uvidím čo myslel pod tým "to budeme riešiť najbližšie" a potom sa rozhodnemcuteSTYLE69 napísal:je* na neho.
Čo myslíš, čo tým asi myslel?ela napísal: uvidím čo myslel pod tým "to budeme riešiť najbližšie" a potom sa rozhodnem
tak neviem presne či to bolo mierené na moju osobu, možno to šplechol iba tak..alebo mi chcel nasadiť chrobáka do hlavy, uvidím keď sa stretneme, potom k tomu zaujmem postoj, sama ešte neviem akýeldzi napísal: Čo myslíš, čo tým asi myslel?Jednoducho vie si ťa predstaviť ako svoje dievča, pravdepodobne aj niečo skúsi, je otázne, či si ho k sebe pripustíš, to už budeš v tej chvíli cítiť ty sama najlepšie.