NEXUS 4

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

NEXUS 4

Príspevok od používateľa Runes »

neviem ci si to sice vyzaduje vlastnu temu ale neviem kam to mam sprcnut.

presiel som s WT19i na NEXUS 4 a som s toho volajako zmateny

Je mi jasne ze NEXUS je viacmenej cisto android bez akehokolvek bordelu vyrobcu ale par veci sa mi dako nedari spravit.

dat na home screen ovladacie talcitko na vypnutie zapnutie internetu cez mobilnu siet, taktiez prepinacik medzi 2g a 3g

spravovat oznamovaciu diodu, pokial viem malo by sa to dat ze naco a ako ma ragovat

zmena zvonenia a oznamenia sms na vlastnu mp3, (zvonenie sa da tusim nahratim suboru do ringtonu mozno aj sms este som neskusal, v 2,3 to slo aj cez music player)

v principe su to asi somariny len vsetky tieto veci okrem diody sa mi darilo nastavit na 2.3 celkom lahko
este pribudnu asi dake otazky ked tak poprosim presmerovat prispevok do konkretneho vlakna ja ho uz dako potom najdem :)

predpokladam ze polovicu problemov by mal riesit daky luncher

Co sa tyka samotnej NEXUS 4 tak som inak spokojny, pri 2g so zapnutym netom a normalnom volani (1hod denne) je vydrz v pohode 2 dni, pri 3g to klesa cca o 8 hod. cize 40hod. Fotky sa mi cekom pacia i ked potrebuju normalne svetlo, chyab HW tlacitko fotaku, sosovka naprd umiestnena celkom lahko pred nu strci clovek prst, displej je v pohode na slnku citatelny len tak tak (da sa to v pohode ale je to fakt na hranici dobrej citatelnosti), GPS sa chyta celkom solidne, chyba zdielane USB ktore sa da ale doriesit neoficialnou cestou :) troska nezvik je akurat pri uchu drzat velku placku, a asi by si to ziadalo daku zaslepku na 3,5mm port uplny lapac bordelu to je.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: NEXUS 4

Príspevok od používateľa rochedo »

Na diodu mozes zakupit https://play.google.com/store/apps/deta ... flow&hl=sk. Alebo pouzit custom Rom-ku.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no to je pekne :) popravde moc som negooglil ale pred casom ked som cital recenziu tak ta dioda by sa mala vraj dako spravovat priamo bez dokupenej app :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

mam Galaxy Nexus stock - cize rovnaky system ako ty a neviem o ziadnej takej moznosti a to som podobny problem riesil pred nejakym casom. Niektore appky podporuju diodu ale len max co som videl ze pouzivali inu farbu ako predvolenu bielu.
Custom romky napr. CM - tam nie je problem, mas to zabudovane priamo v nastaveniach.
Inac appku mam zakupenu a je to celkom luxus, nie je to az take drahe. Proste ak mas smartphone treba s tym ratat ze budes musiet dokupovat nejake uzitocne veci. Ponukaju tusim aj neplatenu verziu, mozes pred kupou otestovat.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

s tym problem nemam v appkach na droida mam 100€ minimalne :) mal som to wt19i predtym huawei sonic a mam aj tablet tf300 :) cize otom to nieje :) ak vravis ze len cez appku berem, len asi 2 3 tyzdne do zadu som cital recenzie na nexusa a tam bolo pisane ze mimo ine uzivatel oceni moznost jednoducheho nastavenia spravania sa notifikacnej diody, cim som to chapal ze dade v menu nastavim. :)

btw co pouzivas na spravu dat v telefone bo v ostatnych droidoch mam nato https://play.google.com/store/apps/deta ... cHAuZngiXQ.. ale tu som sa stretol mierne s problemom ked mi nevie prekopirovat subor :S
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Bolo by fajn najst tu recenziu, lebo fakt neviem o nijakej moznosti. Na spravu suborov Total commander alebo Solid explorer
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

To zvonenie som tiež dumal dosť dlho..Stiahni dajaky file explorer, napr. ES File explorer a potom v nastaveniach keď si pojdeš vyberať zvonenie tak ti ponúkne či chceš vybrať už z klasických zvonení zo systému alebo z toho exploreru...

Na diodu používam tiež Light Flow a funguje bez problemov, až nato že keď chcem priradiť dáku farbu trebárs k facebooku tak nato už treba root :/...

A mne je displej na slnku čitateľný dosť dobre, čo som bol prekvapený lebo až takú pohodu som nečakal :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a este otazka da sa nastavit ukoncenie hovoru stlacenim zamikacieho talcidla :D na 2.3 to slo :)))
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Nastavenia -> Accessibility (tretia moznost od konca, ikona ruky) -> Treba zafajknut Power Button Ends Call. Mam system v anglictine ale urcite to najdes :)
Prílohy
sda.jpg
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

wtf :D tam som akosi nekukal som mal zato ze to pre kriplov polozka :D

//autoeditácia príspevku (17 Máj 2013, 12:16)
chlopi kere kablove HF funguje normalne a da sa kupit unas v normalnej cene
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Skúsil by som ale staré z motoroly sa mi roztrhlo. Nemáš ty z predchádzajúceho mobilu, prípadne od rodiny?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no skusil som SE co boli k wt19i a uplne tomu prepinalo chvilku siel zvuk prehodilo na mikrofon a toto stlae dokola, zjavne to tam ide do skratu :D
Napísať odpoveď