presiel som s WT19i na NEXUS 4 a som s toho volajako zmateny
Je mi jasne ze NEXUS je viacmenej cisto android bez akehokolvek bordelu vyrobcu ale par veci sa mi dako nedari spravit.
dat na home screen ovladacie talcitko na vypnutie zapnutie internetu cez mobilnu siet, taktiez prepinacik medzi 2g a 3g
spravovat oznamovaciu diodu, pokial viem malo by sa to dat ze naco a ako ma ragovat
zmena zvonenia a oznamenia sms na vlastnu mp3, (zvonenie sa da tusim nahratim suboru do ringtonu mozno aj sms este som neskusal, v 2,3 to slo aj cez music player)
v principe su to asi somariny len vsetky tieto veci okrem diody sa mi darilo nastavit na 2.3 celkom lahko
este pribudnu asi dake otazky ked tak poprosim presmerovat prispevok do konkretneho vlakna ja ho uz dako potom najdem
predpokladam ze polovicu problemov by mal riesit daky luncher
Co sa tyka samotnej NEXUS 4 tak som inak spokojny, pri 2g so zapnutym netom a normalnom volani (1hod denne) je vydrz v pohode 2 dni, pri 3g to klesa cca o 8 hod. cize 40hod. Fotky sa mi cekom pacia i ked potrebuju normalne svetlo, chyab HW tlacitko fotaku, sosovka naprd umiestnena celkom lahko pred nu strci clovek prst, displej je v pohode na slnku citatelny len tak tak (da sa to v pohode ale je to fakt na hranici dobrej citatelnosti), GPS sa chyta celkom solidne, chyba zdielane USB ktore sa da ale doriesit neoficialnou cestou