Menil som chladic na PC, ked som skusal zapnut nechce mi PC nabehnut, vsetko som poskladal.. Zapol som zdroj, stlacil tlacitko myslim ze zasvietila ledka. A potom som videl iskru, niesom si tym isty (mozno to bola ta ledka) a vypol sa. Skusil som znovu a nejde.
Nechapem, daval som pozor na vsetko, chytil som sa zdroja, + radiatora pre istotu, aby som sa vybil, kazdu chvilu a stale ked som isiel nieco v bedni zapajat alebo vkladat.
Zapojene je vsetko. Par krat som to kontroloval, co najmenej som sa dotykal vsetkehooi.
Zdroj by mal byt funkcny, po zopnuti 2 pinov cez ten hlavny 24 pin konektor, FAN sa toci, po zmerani dava aj napatie. Ale ked stlacim tlacitko na zapnutie tak nereaguje
Neviem co mam robit teraz fakt.
Mate nejaku predstavu co by to mohlo byt?
Napr. ak by bol problem s CPU, zapol by sa PC? Pokusil by sa bootnut? Ako to funguje?
Zostava:
MB: MSI Z77A-G43 * CPU: Intel® Core i5 2500K @ 3.3GHz * GPU: Sapphire ATI HD7850 OC @ 1000 MHz * RAM: 2x4GB Kingston 1600 Non-ECC HyperX XMP Grey * HDD: Seagate Barracuda 750GB * PSU: Be quiet! Pure Power L7-530W 80plus * CASE: CoolerMaster Elite 431
Vedeli by ste mi poradit nejaky dobry servis v KE kde ked donesiem celu bednu by vedeli zistit kde je chyba?
Budem vdacny za kazdu radu