ked to na tebe pride tak ho vystiahni a mas to bezpecnejsieVesper napísal:... az ked to pride
Nezelane rodicovstvo
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
vtom maš pravdu načo sa budem o nekoho starať dalšie domace zvierata už netreba... skor zaplatiť potrat prestne tak.umk4s napísal:Ja by som sa s dievcatom porozpraval a dalej by to islo podla dohody s nim. Ale v tomto veku, v ktorom som 21 rokov by som bol nakloneny potratu. Ak by si ho chcela nechat, mala by moju plnu podporu!!!
-
drago7
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Akoze dost husta tema....podla mojho mienenia mozes sice s najlepsim svedomim povedat, ze by si sa staral...ale ako by si sa rozhodol potom je otazne, predsa len je to rozhodnutie na CELY zivot! a hlavne toto rozhodnutie robis v strese...ale moj nazor "Ked nieco robim, som si vedomi toho ake nasledky to moze mat!"
Re: Nezelane rodicovstvo
Hodil by som si slucku okolo krku. Neviem.kinjeril napísal:Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Nezelane rodicovstvo
No podla toho, ako dlho je tehotna.. Ja by som asi nechvilku znehybnel a kukal sa do blba, potom by sme prediskutovali potrat alebo ci si ho necha, ale asi skor potrat, lebo by to dieta nemohlo vyrastat v normalnych podmienkachkinjeril napísal:Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.