Nezelane rodicovstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Vesper napísal:... az ked to pride
ked to na tebe pride tak ho vystiahni a mas to bezpecnejsie ;)
Abek1988
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Abek1988 »

Natoto poviem iba jedno kde sa pije-nesexus nedopadne to najlepsie.... :D :D :D
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

pokím nemá tvoja priateľka 13r tak si myslím že nieje problém - pravda horšie rodičia :wink:
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

je to zlozite,treba zistit ci ju alebo jeho podporia rodicia alebo niekto na koho sa moze spolahnut...
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Martin44 napísal:Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
no da sa najst pekne platena robota ale aj tazka :? lodník na 3 mesiace preč potom na 2 týždne dôjdeš a zasa :lol: tak to robí môj tatko už 12r síce na chemických tankeroch to nieje bohviečo ale ...
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Ja by som sa s dievcatom porozpraval a dalej by to islo podla dohody s nim. Ale v tomto veku, v ktorom som 21 rokov by som bol nakloneny potratu. Ak by si ho chcela nechat, mala by moju plnu podporu!!!
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

umk4s napísal:Ja by som sa s dievcatom porozpraval a dalej by to islo podla dohody s nim. Ale v tomto veku, v ktorom som 21 rokov by som bol nakloneny potratu. Ak by si ho chcela nechat, mala by moju plnu podporu!!!
vtom maš pravdu načo sa budem o nekoho starať dalšie domace zvierata už netreba... skor zaplatiť potrat prestne tak.
drago7
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drago7 »

Akoze dost husta tema....podla mojho mienenia mozes sice s najlepsim svedomim povedat, ze by si sa staral...ale ako by si sa rozhodol potom je otazne, predsa len je to rozhodnutie na CELY zivot! a hlavne toto rozhodnutie robis v strese...ale moj nazor "Ked nieco robim, som si vedomi toho ake nasledky to moze mat!"
Rafmartin
Amateur
Amateur

Re: Nezelane rodicovstvo

Príspevok od používateľa Rafmartin »

kinjeril napísal:Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.
Hodil by som si slucku okolo krku. Neviem.
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Nezelane rodicovstvo

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

kinjeril napísal:Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.
No podla toho, ako dlho je tehotna.. Ja by som asi nechvilku znehybnel a kukal sa do blba, potom by sme prediskutovali potrat alebo ci si ho necha, ale asi skor potrat, lebo by to dieta nemohlo vyrastat v normalnych podmienkach :(.. Bol by som z toho velmi smutny, ale stalo sa.. Potrat by sme nejako prekonali.. Viem, ze to je pre dievcata nieco hrozne..
Napísať odpoveď