Nezmyselne padanje win, pri prehravani videa..help pls
Nezmyselne padanje win, pri prehravani videa..help pls
Mam big problem.. S windowsom.. Mam XPcko.. A, a tam dake tje movie.. PC je to v pohode slusne.. A, prehram setki videa bez problemov.. Mam kodeky, dobre prehravace... Ochranu proti zavireniu, PC bezi bez problemov.. skoro.. No.. Stiahol som si Gilmore girls 7 seriu... Z druheho PC som to prenjesom na toto... A, zistil som, ze mi to vobec nejde prehrat ani jedno video.. Na inych PC to ide bez problemov.. Proste, ked kliknem na to video, rovno mi padne explorer, a resetne sa... Ked to rychlo dam prehrat hocakim prehravacom, tak mi napise chybu, a prehravac vypne.. A pri tom je to obycajne .avi... Na to PC mi ide prehrat vsetko, iba ten serial nje... Vobec nechapem preco.. neni to nijak poskodene, a ani nic s tim neni.. zjaden neznami format.. tak preco???
chrono napísal:Video a audio v AVI súbore môže byť komprimované takmer čímkoľvek, takže na kodekoch záleží.Na tom PC, kde to funguje, máš tie isté kodeky?
hmm.. Mam asik tje iste... Vzdy davam iba codeck pack... ALe... Nechapem, ze ked kliknem na to video, tak po par sekundach mi padne explorer.. Ani to nespustim.. Len na to kliknem... Alebo, len otvorim tu zlosku s tim, neham to tak, a aj tak to len tak padne...
Windows to video otvára (získa informácie a vytvára náhľad), takže to môžu spôsobovať aj kodeky.cinges napísal:hmm.. Mam asik tje iste... Vzdy davam iba codeck pack... ALe... Nechapem, ze ked kliknem na to video, tak po par sekundach mi padne explorer.. Ani to nespustim.. Len na to kliknem... Alebo, len otvorim tu zlosku s tim, neham to tak, a aj tak to len tak padne...