Nezmyselne padanje win, pri prehravani videa..help pls

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nezmyselne padanje win, pri prehravani videa..help pls

Príspevok od používateľa cinges »

Mam big problem.. S windowsom.. Mam XPcko.. A, a tam dake tje movie.. PC je to v pohode slusne.. A, prehram setki videa bez problemov.. Mam kodeky, dobre prehravace... Ochranu proti zavireniu, PC bezi bez problemov.. skoro.. No.. Stiahol som si Gilmore girls 7 seriu... Z druheho PC som to prenjesom na toto... A, zistil som, ze mi to vobec nejde prehrat ani jedno video.. Na inych PC to ide bez problemov.. Proste, ked kliknem na to video, rovno mi padne explorer, a resetne sa... Ked to rychlo dam prehrat hocakim prehravacom, tak mi napise chybu, a prehravac vypne.. A pri tom je to obycajne .avi... Na to PC mi ide prehrat vsetko, iba ten serial nje... Vobec nechapem preco.. neni to nijak poskodene, a ani nic s tim neni.. zjaden neznami format.. tak preco???
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Aké máš kodeky (asi by si mal vyskúšať nejaké iné)?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Aké máš kodeky (asi by si mal vyskúšať nejaké iné)?
Normalne.. klasika, codeckpack najnovsi....A spol.. Ale, sak ked je to obycajne .avi, tak tam nic specialne netreba... Na druhom PC, takmer bez seckeho mi tje seriali idu uplne v poriadku...
chrono
VIP
VIP

Video a audio v AVI súbore môže byť komprimované takmer čímkoľvek, takže na kodekoch záleží. ;) Na tom PC, kde to funguje, máš tie isté kodeky?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Video a audio v AVI súbore môže byť komprimované takmer čímkoľvek, takže na kodekoch záleží. ;) Na tom PC, kde to funguje, máš tie isté kodeky?

hmm.. Mam asik tje iste... Vzdy davam iba codeck pack... ALe... Nechapem, ze ked kliknem na to video, tak po par sekundach mi padne explorer.. Ani to nespustim.. Len na to kliknem... Alebo, len otvorim tu zlosku s tim, neham to tak, a aj tak to len tak padne...
chrono
VIP
VIP

cinges napísal:hmm.. Mam asik tje iste... Vzdy davam iba codeck pack... ALe... Nechapem, ze ked kliknem na to video, tak po par sekundach mi padne explorer.. Ani to nespustim.. Len na to kliknem... Alebo, len otvorim tu zlosku s tim, neham to tak, a aj tak to len tak padne...
Windows to video otvára (získa informácie a vytvára náhľad), takže to môžu spôsobovať aj kodeky.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Windows to video otvára (získa informácie a vytvára náhľad), takže to môžu spôsobovať aj kodeky.

hmm.. Neves o nejakom dobrom kodeku? ze by som vyskusal.. nechcem tam hadzat 50 vselijakich kodekov.. , ktore budu na nic..
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Abiosis »

cinges napísal:hmm.. Neves o nejakom dobrom kodeku? ze by som vyskusal.. nechcem tam hadzat 50 vselijakich kodekov.. , ktore budu na nic..
Hlavne si teraz nezacni do PC instalovat kodeky ako sialeny :) , lebo si zacnu navzajom "prekazat". FDD show kodek,,, viac ti netreba.
Napísať odpoveď