Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Ja som mal plynovu beretu 92 od 15 rokov...ale tak nastastie som ju nikdy nemusel pouzit vzdy sa to poriesilo inac...to bola len posledna moznost...
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa UnaBombeR »

to je nedomyslene ... to ako ked niesi plnolety tak mas 2 moznosti ? bud sa nechaj zbit alebo budes chodit na nejaky bojovi kruzok ? :roll:
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

UnaBombeR napísal:to je nedomyslene ... to ako ked niesi plnolety tak mas 2 moznosti ? bud sa nechaj zbit alebo budes chodit na nejaky bojovi kruzok ? :roll:
V podstate hej :?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

UnaBombeR napísal:to je nedomyslene ... to ako ked niesi plnolety tak mas 2 moznosti ? bud sa nechaj zbit alebo budes chodit na nejaky bojovi kruzok ? :roll:
bojovy kruzok ti proti nozu moc nepomoze...take ako kickbox,box,thayboxa pod. ti v boji proti sbrani vobec nepomozu...mozno jedine aikido ale to by si tam musel chodit dlho kym by si sa naucil tie techniky aj prakticky pouzit....to neni ze za rok si killer...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ani bojovy kruzok ti nepomoze a to vedia vsetci co nan chodia ... a zas ako by to tu vyzeralo keby 15 rocny makli v ruke zbrane ? spomente si aj nato ze aj 15 rocny su dnes dobry dementi a niekedy su horsi ako ti dospeli

//pozrite co sa deje v amerike 16 rocne deti sa v skole zabijaju a o utokoch na ucitelov ani nehovorim
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

sak ja hovorim len priklad ;) nemusis to hned rozoberat
BX
Addict
Addict

Ja si zase myslim ze bojove kruzky su vseobecne blbost, napriklad kamarat uz asi 7 rokov trenuje Kick-Box a vsimam si na nom ze si mysli ze moze do kazdeho vsetko. A to je maly a tenky, ale skace postivo do vsetkych. A aj tak ked 7 rokov dostavas kopance do hlavy, tak ti to moc neprospieva :?
Ďuri12
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ďuri12 »

kup si paralyzer :) alebo ked si jeden z tych sikovnejsich tak si ho urob.
BX
Addict
Addict

ze paralizer :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Ďuri12 napísal:kup si paralyzer :) alebo ked si jeden z tych sikovnejsich tak si ho urob.
to jako si ho mam urobit?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Neviem ci poznate ale pekne obranne bojove umenie je Krav Maga a je to fajne aj na protivnika s nozom a taketo veci :) mne sa to celkom zapacilo len sa to moc krat netrenuje urcite viem ze sa to trenuje v Blave
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dobre je to efektivne aj proti nozu...lenze kolko to musis trenovat aby si to vedel efektivne vyuzit v strese?...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

4 strany za 3 hodiny? Uhm... Je to neprijemna skusenost nielen pre dieta ale aj pre dospelych. Mozno si tipek volaco slahol, a dostal pocit nadradenosti, chvilkova extaza ktora tymto sposobom pomaha "riesit" jeho komplex menejcennosti. Bol si jeden z mnohych, aby bol "drsnak" tak sa na niekoho zamerat musel - pravdepodobne si vybral z toho slabsieho co bolo dostupne (ako inak). Keby na teba skutocne chcel zautocit (tj drblo by mu v bedni), moze tak spravit uz v buse - volat fizlov je neskoro, moznost akejkolvek obrannej techniky je v takom priestore priam vylucena. Najlepsi sposob je pozerat sa mimo - napr von oknom, kedze jeho zrejme neskutocne vzrusuju vydesene pohlady ludi. V pripade ze nieco take este niekedy nastupi - zasadne sa vystupuje minimalne o zastavku po nom, aj keby zrovna vystupil tam, kde to potrebujes ty.

Tym chcem len naznacit, ze cela ta diskusia v style icq multichatu, o zbraniach, obrannych technikach a pod. straca realny zmysel, lepsie je o tom porozpravat sa s rodicmi, v pripade zapocatia serie nocnych mor, sa nehanbit vyuzit aj pomoc psychologa. Ale ako informacia pre ostatnych, ze aj taketo monstra sa pohybuju po verejnosti, moze byt :) (to aby si nemal pocit ze povazujem tvoj pilotny prispevok v tejto teme za zbytocnost)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

rychly beh + plynak / teleskop, hoci aj nelegalne :roll: ja budem mat 18 az za chvilu a teleskop uz nosim asi rok, zatial som ho nepouzil [klop klop] ani nechcem...
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Ja som sa uz v BA stretol s kadejakymi psychopatmi a myslim si ze o par rokov tu uz bude platit americke pravidlo bez pistole ani na krok
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aký je rozdiel medz obranným a útočným boxerom?.. to som ani nevedel, že existuje nejaký rozdiel.. môžete dať aj nejaké obrázky?.. keď mám doma boxer a nosím ho so sebou, tak je tam problém, čo sa zákonu týka, pokiaľ nemám 18?

K téme: neviem, ako by som reagoval.. raz som sa dostal do takej situácie, kde boli nože.. no radšej som utiekol.. resp. odišiel... Nechcel by som to už zažiť... :?
schw33k
Guru
Guru

Re: Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!

Príspevok od používateľa schw33k »

Nino napísal: poradte co robit v takychto pripadoch pls
hlavne ty ako 16 ročný nepočúvať reči tzv. hrdinov a silákov internetových diskusií a proste vziať nohy na plecia a popritom volať políciu
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

to > ZitePunkom ::: Obranny je z plastu , aby si nepriatelovi az tak neublizil ... moze vyzerat tak jak som postol obrazok ... na 2 prsty ... alebo klasicky jak urcite poznas ale z plastu ... a ten druhy .. je z nejakeho kovu a najucinnejsi je z hrotmi :D vid. obrazok ale tiez aj taky klasicky len z kovu :)
Prílohy
Utocny.jpg
Obranny.jpg
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hmm co sa tyka sstemov sebaobrany tak naucinnejsia je suverenne izraleksa krav maga a ruska systema alebo inac aj combat sambo.
je to cele o utoceni na vitalne body, da sa to velmi rychlo naucit, trenuje sa v roznych podmienkach ako su napr. aj AUTOBUSY alebo dav ludi a tak... skratka pripravi to cloveka na akukolvek situaci.. uci sa obrana pred nozom, dalej aj pred strelnou zbranou (samozrejme ket vam ju niekto prilozi ku hlave nie ket po vas striela z 20 metrov :D) .. skratka a isto krav maga je masaker :P len skoda ze zatial sa treuje len v blave. a zase systema je len v kosiciach..
BX
Addict
Addict

Ta krav maga je fakt dobra vec... musim si stiahnut nejake ucebne videa, nieje to ozajstne trenovanie, ale aj to sa moze vyplatit, ze aspon viete ze nieco take sa da :)
Napísať odpoveď