Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
bojovy kruzok ti proti nozu moc nepomoze...take ako kickbox,box,thayboxa pod. ti v boji proti sbrani vobec nepomozu...mozno jedine aikido ale to by si tam musel chodit dlho kym by si sa naucil tie techniky aj prakticky pouzit....to neni ze za rok si killer...UnaBombeR napísal:to je nedomyslene ... to ako ked niesi plnolety tak mas 2 moznosti ? bud sa nechaj zbit alebo budes chodit na nejaky bojovi kruzok ?
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ani bojovy kruzok ti nepomoze a to vedia vsetci co nan chodia ... a zas ako by to tu vyzeralo keby 15 rocny makli v ruke zbrane ? spomente si aj nato ze aj 15 rocny su dnes dobry dementi a niekedy su horsi ako ti dospeliUnaBombeR napísal:to je nedomyslene ... to ako ked niesi plnolety tak mas 2 moznosti ? bud sa nechaj zbit alebo budes chodit na nejaky bojovi kruzok ?
//pozrite co sa deje v amerike 16 rocne deti sa v skole zabijaju a o utokoch na ucitelov ani nehovorim
4 strany za 3 hodiny? Uhm... Je to neprijemna skusenost nielen pre dieta ale aj pre dospelych. Mozno si tipek volaco slahol, a dostal pocit nadradenosti, chvilkova extaza ktora tymto sposobom pomaha "riesit" jeho komplex menejcennosti. Bol si jeden z mnohych, aby bol "drsnak" tak sa na niekoho zamerat musel - pravdepodobne si vybral z toho slabsieho co bolo dostupne (ako inak). Keby na teba skutocne chcel zautocit (tj drblo by mu v bedni), moze tak spravit uz v buse - volat fizlov je neskoro, moznost akejkolvek obrannej techniky je v takom priestore priam vylucena. Najlepsi sposob je pozerat sa mimo - napr von oknom, kedze jeho zrejme neskutocne vzrusuju vydesene pohlady ludi. V pripade ze nieco take este niekedy nastupi - zasadne sa vystupuje minimalne o zastavku po nom, aj keby zrovna vystupil tam, kde to potrebujes ty.
Tym chcem len naznacit, ze cela ta diskusia v style icq multichatu, o zbraniach, obrannych technikach a pod. straca realny zmysel, lepsie je o tom porozpravat sa s rodicmi, v pripade zapocatia serie nocnych mor, sa nehanbit vyuzit aj pomoc psychologa. Ale ako informacia pre ostatnych, ze aj taketo monstra sa pohybuju po verejnosti, moze byt
(to aby si nemal pocit ze povazujem tvoj pilotny prispevok v tejto teme za zbytocnost)
Tym chcem len naznacit, ze cela ta diskusia v style icq multichatu, o zbraniach, obrannych technikach a pod. straca realny zmysel, lepsie je o tom porozpravat sa s rodicmi, v pripade zapocatia serie nocnych mor, sa nehanbit vyuzit aj pomoc psychologa. Ale ako informacia pre ostatnych, ze aj taketo monstra sa pohybuju po verejnosti, moze byt
-
Začiatok Konca
Professional
Aký je rozdiel medz obranným a útočným boxerom?.. to som ani nevedel, že existuje nejaký rozdiel.. môžete dať aj nejaké obrázky?.. keď mám doma boxer a nosím ho so sebou, tak je tam problém, čo sa zákonu týka, pokiaľ nemám 18?
K téme: neviem, ako by som reagoval.. raz som sa dostal do takej situácie, kde boli nože.. no radšej som utiekol.. resp. odišiel... Nechcel by som to už zažiť...
K téme: neviem, ako by som reagoval.. raz som sa dostal do takej situácie, kde boli nože.. no radšej som utiekol.. resp. odišiel... Nechcel by som to už zažiť...
Re: Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!
hlavne ty ako 16 ročný nepočúvať reči tzv. hrdinov a silákov internetových diskusií a proste vziať nohy na plecia a popritom volať políciuNino napísal: poradte co robit v takychto pripadoch pls
to > ZitePunkom ::: Obranny je z plastu , aby si nepriatelovi az tak neublizil ... moze vyzerat tak jak som postol obrazok ... na 2 prsty ... alebo klasicky jak urcite poznas ale z plastu ... a ten druhy .. je z nejakeho kovu a najucinnejsi je z hrotmi
vid. obrazok ale tiez aj taky klasicky len z kovu 
hmm co sa tyka sstemov sebaobrany tak naucinnejsia je suverenne izraleksa krav maga a ruska systema alebo inac aj combat sambo.
je to cele o utoceni na vitalne body, da sa to velmi rychlo naucit, trenuje sa v roznych podmienkach ako su napr. aj AUTOBUSY alebo dav ludi a tak... skratka pripravi to cloveka na akukolvek situaci.. uci sa obrana pred nozom, dalej aj pred strelnou zbranou (samozrejme ket vam ju niekto prilozi ku hlave nie ket po vas striela z 20 metrov
) .. skratka a isto krav maga je masaker
len skoda ze zatial sa treuje len v blave. a zase systema je len v kosiciach..
je to cele o utoceni na vitalne body, da sa to velmi rychlo naucit, trenuje sa v roznych podmienkach ako su napr. aj AUTOBUSY alebo dav ludi a tak... skratka pripravi to cloveka na akukolvek situaci.. uci sa obrana pred nozom, dalej aj pred strelnou zbranou (samozrejme ket vam ju niekto prilozi ku hlave nie ket po vas striela z 20 metrov