Volant Logitech Formularochedo napísal:lol pekne, to hras s volantom alebo na klavesnici ?
NFS shift
Zahral som si demo .. hm - toto nie je need for speed. Vsetci jasaju ze konecne "navrat" k realite .. pripadne niekto vyzdvihuje prvky simulacie - pokial mi pamat siaha, NFS bol vzdy arkadovka.
K samotnemu ovladaniu - volant nemam a na sipkach sa mi hralo desne otrasne. Zrejme treba analogovy ovladac, lebo sipkami sa tazko urcuje miera vytocenia volantu, rovnako ako prudkost. Rovnako tak brzdenie. Plus som z hry mal pocit, ze hra za mna - aby pri normalnej default obtiaznosti (cize pozapinani asistenti), mi auto pred zakrutou SAMOVOLNE! spomalilo, to uz co je? Skusal som sa pohrat s nastaveniami a... Bud auto islo do smyku tazsie, alebo sa smykalo ako na lade, chybal mi tam zlaty stred - a ja sa rad v hrach zakrutami presmyknem. Neprisiel som si na svoje, ale tym netvrdim ze je to zla hra. Svojich fanusikov si urcite najde, ale ti co ocakavaju zabavnu arkadu v style NFS2, NFSU, alebo aj NFSMW si rozhodne na svoje nepridu.
GRID ma oslovil viac (blizsie k arkadovke), aj ked tam by sa tiez nasli nedostatky, ktore ma privadzali k zurivosti.
A preco simulatory neuznavam? Aky je to uz len simulator, ked sa mozem spoliehat len na audiovizualne vnimanie? Simulator to bude pre mna az potom, co budem citit sily posobiace na vodica/auto. (zvlast u brzdenia, potrebujem citit "ucinok" a podla toho zhodnotit ci brzdim dostatocne, alebo na hranici smyku)
K samotnemu ovladaniu - volant nemam a na sipkach sa mi hralo desne otrasne. Zrejme treba analogovy ovladac, lebo sipkami sa tazko urcuje miera vytocenia volantu, rovnako ako prudkost. Rovnako tak brzdenie. Plus som z hry mal pocit, ze hra za mna - aby pri normalnej default obtiaznosti (cize pozapinani asistenti), mi auto pred zakrutou SAMOVOLNE! spomalilo, to uz co je? Skusal som sa pohrat s nastaveniami a... Bud auto islo do smyku tazsie, alebo sa smykalo ako na lade, chybal mi tam zlaty stred - a ja sa rad v hrach zakrutami presmyknem. Neprisiel som si na svoje, ale tym netvrdim ze je to zla hra. Svojich fanusikov si urcite najde, ale ti co ocakavaju zabavnu arkadu v style NFS2, NFSU, alebo aj NFSMW si rozhodne na svoje nepridu.
GRID ma oslovil viac (blizsie k arkadovke), aj ked tam by sa tiez nasli nedostatky, ktore ma privadzali k zurivosti.
A preco simulatory neuznavam? Aky je to uz len simulator, ked sa mozem spoliehat len na audiovizualne vnimanie? Simulator to bude pre mna az potom, co budem citit sily posobiace na vodica/auto. (zvlast u brzdenia, potrebujem citit "ucinok" a podla toho zhodnotit ci brzdim dostatocne, alebo na hranici smyku)
KoCi Uplne s tebou súhlasim. Ovládanie na klavesnici je riadne o ničom ,ale to tak už pri takých hrách býva. Bez pomocných zapnutí by som si asi necekol . Ale na racing je aj tak najlepší joypad alebo ten volant.
Ale páči sa mi ten pohlad vznútra ,prekrásne prepracovné .Ked jazdím stále pozeram pekne do spätného .
Skoda ,že sa to zas obmedzilo len na okruhy, už nie volne mesto. ako vravel KoCi ,že Grid ten bol tiež v pohode ,ale mne sa riadne videl Bournout Paradise . 4lovek si zajazdil v meste ,musel ho poznať a k tomu tá hratelnosť a tá demoličnosť.
Ale páči sa mi ten pohlad vznútra ,prekrásne prepracovné .Ked jazdím stále pozeram pekne do spätného .
Skoda ,že sa to zas obmedzilo len na okruhy, už nie volne mesto. ako vravel KoCi ,že Grid ten bol tiež v pohode ,ale mne sa riadne videl Bournout Paradise . 4lovek si zajazdil v meste ,musel ho poznať a k tomu tá hratelnosť a tá demoličnosť.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
chlapci suhlasim s vami aj mna to dost stve tie zatacky ze mi sam zabrzi... WTF? serie ma to neje to ptm realne a aj to je blbost ze som meter pred cielom a dajaky renault ma predbehne ked mam porsche caymane a na plno plyn... nechapem a drifty su strasne na to si treba zvyknut a ja niesom ten pravy... su dost tazke s volantom hlavne cize menim hodnotenie z 9.5/10 na 8.5/10 
-
webmasterr
Medium Professional
tak tak presne moje slova.... ja nvm otom zeby bol NFS niekedy brany ako simulator (mozno naznak v nfs porsche)...ale stale to bola arkadovka ktora mala pobavit ci uz tutningom, nahanackami atd.. sice tento diel vyzera celkom dobre ci uz po stranke optimalizacie, aj herne (ked ma clovek volant, gamepad) ale ja som bol pri nfs zvyknuty na tu arkadovost..proste sa odreagovat pri tej hre, zablbnut pri nahanacke s policajtmi atd... myslim si ze na simulacie su tu ine tituly...KoCi napísal:Zahral som si demo .. hm - toto nie je need for speed. Vsetci jasaju ze konecne "navrat" k realite .. pripadne niekto vyzdvihuje prvky simulacie - pokial mi pamat siaha, NFS bol vzdy arkadovka.
a stavím sa, že máš Windows 7.fifa123 napísal:POtrebujem pomoct ............
hra mi ide ale dohram preteky a pri nacitavani to vzdy sekne a musim restartun pc neviete mi stim neako pomoct ovladace na grafiku som stiahol uz nove a stale to roby mam 2G ram ADMatlon4000+ a grafika 8800GT 512MB ......... vdaka
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto nieje arkada ale simulator ak sa nemylimSaq.utd napísal:arkada jak lusk a pokial to bude zabava tak velmi dobra hra...
btw. mas SP3 fifa123??