NFS shift

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Guczmann
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Guczmann »

rochedo napísal:lol pekne, to hras s volantom alebo na klavesnici ?
Volant Logitech Formula :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Zahral som si demo .. hm - toto nie je need for speed. Vsetci jasaju ze konecne "navrat" k realite .. pripadne niekto vyzdvihuje prvky simulacie - pokial mi pamat siaha, NFS bol vzdy arkadovka.

K samotnemu ovladaniu - volant nemam a na sipkach sa mi hralo desne otrasne. Zrejme treba analogovy ovladac, lebo sipkami sa tazko urcuje miera vytocenia volantu, rovnako ako prudkost. Rovnako tak brzdenie. Plus som z hry mal pocit, ze hra za mna - aby pri normalnej default obtiaznosti (cize pozapinani asistenti), mi auto pred zakrutou SAMOVOLNE! spomalilo, to uz co je? Skusal som sa pohrat s nastaveniami a... Bud auto islo do smyku tazsie, alebo sa smykalo ako na lade, chybal mi tam zlaty stred - a ja sa rad v hrach zakrutami presmyknem. Neprisiel som si na svoje, ale tym netvrdim ze je to zla hra. Svojich fanusikov si urcite najde, ale ti co ocakavaju zabavnu arkadu v style NFS2, NFSU, alebo aj NFSMW si rozhodne na svoje nepridu.

GRID ma oslovil viac (blizsie k arkadovke), aj ked tam by sa tiez nasli nedostatky, ktore ma privadzali k zurivosti.

A preco simulatory neuznavam? Aky je to uz len simulator, ked sa mozem spoliehat len na audiovizualne vnimanie? Simulator to bude pre mna az potom, co budem citit sily posobiace na vodica/auto. (zvlast u brzdenia, potrebujem citit "ucinok" a podla toho zhodnotit ci brzdim dostatocne, alebo na hranici smyku)
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

KoCi Uplne s tebou súhlasim. Ovládanie na klavesnici je riadne o ničom ,ale to tak už pri takých hrách býva. Bez pomocných zapnutí by som si asi necekol . Ale na racing je aj tak najlepší joypad alebo ten volant.

Ale páči sa mi ten pohlad vznútra ,prekrásne prepracovné .Ked jazdím stále pozeram pekne do spätného .

Skoda ,že sa to zas obmedzilo len na okruhy, už nie volne mesto. ako vravel KoCi ,že Grid ten bol tiež v pohode ,ale mne sa riadne videl Bournout Paradise . 4lovek si zajazdil v meste ,musel ho poznať a k tomu tá hratelnosť a tá demoličnosť.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

chlapci suhlasim s vami aj mna to dost stve tie zatacky ze mi sam zabrzi... WTF? serie ma to neje to ptm realne a aj to je blbost ze som meter pred cielom a dajaky renault ma predbehne ked mam porsche caymane a na plno plyn... nechapem a drifty su strasne na to si treba zvyknut a ja niesom ten pravy... su dost tazke s volantom hlavne cize menim hodnotenie z 9.5/10 na 8.5/10 :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Pamätám sa keď som sa pretekal po ceste s Ferrari,McLaren,Porsche,Toyota a naháňali ma policajti. Vtedy ma to dokázalo chytiť, ale teraz toto? 70% kópia GRID 30% dodatok EA. Môj názor. 8)
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Chýba tam ten adrenalín s pouličných pretekov a naháňačiek s policajtami takto to je len tuctová závodna hra :? (MW pre mňa najlepšia časť série :) )
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

KoCi napísal:Zahral som si demo .. hm - toto nie je need for speed. Vsetci jasaju ze konecne "navrat" k realite .. pripadne niekto vyzdvihuje prvky simulacie - pokial mi pamat siaha, NFS bol vzdy arkadovka.

K samotnemu ovladaniu - volant nemam a na sipkach sa mi hralo desne otrasne. Zrejme treba analogovy ovladac, lebo sipkami sa tazko urcuje miera vytocenia volantu, rovnako ako prudkost. Rovnako tak brzdenie. Plus som z hry mal pocit, ze hra za mna - aby pri normalnej default obtiaznosti (cize pozapinani asistenti), mi auto pred zakrutou SAMOVOLNE! spomalilo, to uz co je? Skusal som sa pohrat s nastaveniami a... Bud auto islo do smyku tazsie, alebo sa smykalo ako na lade, chybal mi tam zlaty stred - a ja sa rad v hrach zakrutami presmyknem. Neprisiel som si na svoje, ale tym netvrdim ze je to zla hra. Svojich fanusikov si urcite najde, ale ti co ocakavaju zabavnu arkadu v style NFS2, NFSU, alebo aj NFSMW si rozhodne na svoje nepridu.

GRID ma oslovil viac (blizsie k arkadovke), aj ked tam by sa tiez nasli nedostatky, ktore ma privadzali k zurivosti.

A preco simulatory neuznavam? Aky je to uz len simulator, ked sa mozem spoliehat len na audiovizualne vnimanie? Simulator to bude pre mna az potom, co budem citit sily posobiace na vodica/auto. (zvlast u brzdenia, potrebujem citit "ucinok" a podla toho zhodnotit ci brzdim dostatocne, alebo na hranici smyku)
tak tak presne moje slova.... ja nvm otom zeby bol NFS niekedy brany ako simulator (mozno naznak v nfs porsche)...ale stale to bola arkadovka ktora mala pobavit ci uz tutningom, nahanackami atd.. sice tento diel vyzera celkom dobre ci uz po stranke optimalizacie, aj herne (ked ma clovek volant, gamepad) ale ja som bol pri nfs zvyknuty na tu arkadovost..proste sa odreagovat pri tej hre, zablbnut pri nahanacke s policajtmi atd... myslim si ze na simulacie su tu ine tituly...
fifa123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifa123 »

POtrebujem pomoct ............
hra mi ide ale dohram preteky a pri nacitavani to vzdy sekne a musim restartun pc neviete mi stim neako pomoct ovladace na grafiku som stiahol uz nove a stale to roby mam 2G ram ADMatlon4000+ a grafika 8800GT 512MB ......... vdaka
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

fifa123 napísal:POtrebujem pomoct ............
hra mi ide ale dohram preteky a pri nacitavani to vzdy sekne a musim restartun pc neviete mi stim neako pomoct ovladace na grafiku som stiahol uz nove a stale to roby mam 2G ram ADMatlon4000+ a grafika 8800GT 512MB ......... vdaka
a stavím sa, že máš Windows 7. :roll:
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

SSemteXX napísal:a stavím sa, že máš Windows 7. :roll:
Ja tiez mam Win 7 a nemam uz ziadne problemy lebo som vymenil crack..

:wink:
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

co s tym?
pc mam 2GB ram,amd 6000+,9800GT 512MB a najnovsie ovladace win xp
Prílohy
shift
shift
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Menim moj nazor. Je to celkom zaujimava hra, aj ma bavi. Ponastavoval som to tak aby to bolo aj pekne aj hratelne, mam to ma high, rozmazanie som vypol, 2x AF 0xAA 1280x1024. Je to celkom pekne, ked som pvy tak mam cca 50-60fps ked na zaciatku asi 30...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Podla mna je to velmi dobre zvladnute. Dobra hra, je to zaujimave :)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

noo takze staci tam dat tu kompatibilitu s win98 a ide.
ja som zatial po par zavodikoch spokojny,grafika skvela,efekty zvuky soundtrack.aj ovladanie na volante sa da.arkada jak lusk a pokial to bude zabava tak velmi dobra hra...
fifa123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifa123 »

Nie nemam 7 mam Xp profesional ja nwm cim to moze byt
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Saq.utd napísal:arkada jak lusk a pokial to bude zabava tak velmi dobra hra...
toto nieje arkada ale simulator ak sa nemylim :)
btw. mas SP3 fifa123??
Sapo
Addict
Addict

Ja by som len doplnil ze je to nieco medzi simulatorom a arkadou, ale skor je to blizsie k tomu simulatoru. Liver for Speed je simulator :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Celkom zaujimava hra,paci sa mi grafika a spracovanie :) Hram to s volantom a je to super :oops: takze 8/10
Sapo
Addict
Addict

Len skoda tej narocnosti na HW (na zaciatku mam 20fps :/) a dost dlheho nacitavania zavodu, no a este zbytocne dlhy start zavodu...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

to máš na začiatku 20fps a hráš tú hru? ja som mal nazačiatku viac, ale nedalo sa to hrať
Napísať odpoveď