NHL (aktualne)

O športe...
BoBor89
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BoBor89 »

J.O.S.E - jeho to nenapadlo, on by aj pokračoval ale tím s ním už nerátal, do novéj koncepcie tímu sa nehodil a už to nebol ten Tyler čo bol pred 4 rokmi ked prišiel :wink: , už sa mu až tak nedarilo, a ked bol Svatoš zranený tak mu to už vôbec nešlo, iba s nim mu to ako tak šlapalo.. :wink:
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Arnason, ked prišiel do Colorada, nemal zmluvu na plné štyri roky, tuším ju minulý rok podpisoval iba na jednú sezonu tak sa z neho stal voľný hrač opäť - narážal som na túto skutočnosť, že sa začal obzerať už aj po novom mužstve :wink:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ved je dobré že sa len začal obzerať, nové vedenie s ním nerátalo, ako ani s Ianom Lappym čo ma tiež trošku naštvalo lebo som ich mal dosť rád.. ale čo nová éra prichádza a snad Dechene spolu so Stastnym , Wolskim a Stewartom nás dostanú z toho, skúsení tam nejaký ostanú ako Tucker ktorý má ešte zmluvu, Hejduk/ten tak 2 roky a konec kariery/, tušim aj Foote ešte, Liles už je skúsenejší aj Hannan.. ale Foota by mohli ponúknuť... aspoň by bol priestor pre niekoho rýchlejšieho
J.O.S.E
King
King

Foote je ikona Colorada takže žiaľ ked si sám neuvedomý, že je čas skončiť a uvoľníť miesto mladším tak zbrzdí generačnú premenu, Hejduk ma zmluvu na poslednú sezonu a už avízoval, že sa vráti do Pardubíc, takže dalších 5 melonov sa uvoľní pod stropom, je čas aby Paul Štastný ukázal, že su v nom gény po otcovi a viedol Lavínu - ak Sakic skončí tak bud on alebo Foote bude kapitánom. Wolski je už dosť skúseným hráčom predsalen už nie je začiatočníkom. Viac priestoru dostanú Hensick, Stoa, Stewart a draftovaný Duchene. Tuckera by mohli vymeniť tiež, len je problém, kto by ho chcel - zranenia, výkonnosť... čo sa Lilesa týka, ak tomúto chlapikovi sa začne primerane dariť tak podľa mna môže pokoriť aj dvadsaťgolovu hranicu a atakovať šesťdesiat bodov - na to určite má. Celkom sa mi páči obrana Colorada, zloženie - Hannan, Liles, Quincey, Preissing, Foote, Salei - trošku omladiť a zapracovať aj mladých ako Cumiskey či Shatternick tak to bude ok. No a brankársky post je škoda reči - Budaj môže byť spoľahlivou dvojkou ale pred nim musí byť stopercentrná jednotka tímu - čo Anderson určite nebude, Colorado sa ešte zaujíma aj o švedského brankára Gustaffsona, ale neviem načo im budú traja brankári.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

„Náš systém je také založen na tom, že dokážeme nacházet dobré hráče. Podíváme se na hráče, co ještě zbývají a uvidíme, koho za dobrou cenu můžeme získat.“
Ken Holland
Typický Detroit :)
„Mužstvo Šmoulů.“
Některým fanouškům Montrealu se nelíbí fyzické parametry nových posil do útoku. Scott Gomez se 180 cm je mezi nimi nejvyšší.
Holt, montrealský diváci sú náročný. Mne osobne poeurópštovanie tohoto kanadského mužstva vôbec nesedelo. Oveľa viac ako Kostycin by mi tam napríklad pasovalo meno ako Lecavalier. :oops:
„Olejáři“ moc dobře vědí, co mají za problém. Již tři roky – tedy od odchodu Chris Prongera – se jim nedaří přitáhnout kvalitního hráče. A bez této hvězdy nepřijdou ani další kvalitní hokejisté. Edmonton v srdci provincie Alberta totiž nepatří k oblíbeným destinacím. Všichni jsou totiž přesvědčeni, že právě zde leží hokejový konec světa.
Jenže jak si vysvětlit, že v Calgary, které ostatně leží o několik stovek kilometrů jižněji, to žádný problém není?
Situácia s free agency Oilers je ozaj tragikomická (odmietli ich Jagr, Hossa i Heatley).
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Joe Sakic ukončil karieru, pre mňa velké sklamanie, lebo podl amňa mal na to ešte hrať, ale na druhej strane poslednú sezonu mal dosť divné dve zranenia, jedno na kosačke a potom zlemená ruka tuším..
tu prinášam jeho štatistiky čo dostiahol:

Karierne Maximá
Gólov v zápase: 4 proti Buffalo Sabres, 14.4. 1992
Asistencií v zápase: 5 proti Edmontonu Oilers, 15.10. 1996
Bodov v zápase: 6 proti Edmontonu Oilers, 15.10. 1996
Hetriky spolu: 15, naposledy proti Columbusu Blue Jackets, 13.10. 2007
Bodová séria: 14 zápasov v roku 2000, spolu 27 bodov
Gólová séria: 7 zápasov (3x), naposledy v roku 2000, 11 gólov
Asistenčná séria: 12 zápasov v 1992
Zápasová séria: 250 od 1988 do 1992
Viac ako bod v zápase: 2 (313x), 3 (125x), 4 (22x), 5 (9x), 6 (1x)
Samostatné nájazdy: 7 z 20 (35 %)

CHL – hráč roka
WHL – druhý All-Star tím, hráč roka 2x, nováčik roka, prvý All-Star tím, najlepší strelec
NHL – Stanley Cup 2x, Conn Smythe Trophy, Hart Memorial Trophy, Lady Byng Memorial Trophy, Lester B. Pearson Award, trofej pre najlepšieho hráča v štatistike +/-, prvý All-Star tím 3x, najužitočnejší hráč All-Star Game, najväčší počet bodov na ihriskách súperov, najaktívnejší hráč v charitatívnej činnosti
IIHF – majster sveta juniorov, majster sveta, zlato z olympiády 2002 – kde bol aj najužitočnejším hráčom, zlato zo Svetového pohára
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Škoda, jeden z mojich najobľúbenejších hráčov, chcel som, aby ešte aspoň rok ostal.. Každopádne, ďalší idol môjho detstva končí.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Mojim hokejovim idolom stále ostáva, ale štve ma to že už ho neuvidím naživo hrať :(

S. Koivu ku kačerom :o , tak to je pre mňa velké sklamanie, neviem ale nehodéíí sa mi tam, ale podpísal len jednoročnú zmluvu na 3,25.

Hudler odchádza do Dinama Moskva sa vykašlal na RedWings, heh toto je clekom zaujiamvé, ale mylsím že im moc nebude chýbať
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Na odchod Joe Sakica možem povedať len toto: Len špičkový hráč si uvedomý kedy má odísť.
Innocence
VIP
VIP

Správa o odchode Jiřího Hudlera do KHL ma prekvapila, po minulé sezóny patril k lepším hráčom Red Wings, nežiadal nejaký nereálny plat, ale tak uvidíme no, možno mu v Moskve bude lepšie.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

čo som sa niekde dočítal, tak žiadal 2 mega, čo mu nechceli dať chceli max nejaký 1,7. A v Diname Moskva s ním rátajú do prvej lajny čiže tam mu možno dali aj 2,5 mega. Mňa skôr prekvapil ten Koivu ku kačerom.
Innocence
VIP
VIP

No aby okolo Jirka nenastal podobný cirkus ako pri Radulovovi, viď tento článok.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Naj goly podla hlasovania za sezonu 08-09
http://www.nhl.tv/team/console.jsp?id=44982 :)

Taktiez saves:
http://www.nhl.tv/team/console.jsp?id=45058
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ten oveckinov nemal chybu 8)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

j brutalne si tam hodil ten puk o mantinel, ale myslim ze 2 gol ryana bol krajsi ako prvy :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

NHL Hits of the Year 2008/09
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Tak tomu uz hovorim bodyceky :shock:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak máme tu zopár sice starších noviniek:
Sekera podpísal dvojročný kontrakt na 2mega
Valábik tiež dvojročný tuiším na 750 a v nasledujúcej 800

celkom milé prekvapenie pre mňa bolo ked som počul že Mikuša podpísali v L.A tak snad sa tam chalan uchytí ako center aspoň štvrtej lajny.

Prekvapil ma odchod Gerbera do KHL ale lepšie finančné podmienky asi zavážili, nech sa chalanovi darí.

Habs predĺžili s Plekancom o rok za $2.75

Brent Johnson k tučniakom, celkom prekvapenie Fluerymu vytvorí velkú konkurenciu podla mňa, lebo mál velmi solidné zápasy aj vo Washingtone
J.O.S.E
King
King

Soviet napísal:Naj goly podla hlasovania za sezonu 08-09
http://www.nhl.tv/team/console.jsp?id=44982 :)
pripájam sa k názoru, že Ovečkinov gol bol perfektný a pre mňa najkrajší - sklbenie rýchlosti, umu, hokejovej zrelosti v takom veku, čo bude predvádzať ked bude mať 30 :?: :wink:

btw. najväčšia haluz :lol: nastala pri podpise Mariana Hossu, ktorého ako je známe tušim predvčerom operovali - rameno. Vedenie Hawks sa priznalo, že pred podpisom Hossa neabsolvoval žiadne lekárske testy - a tak si fanúšikovia na debut Hossu v novom drese budú musieť počkať dva mesiace po začatí základnej časti :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Chicago vedelo o jeho ramene uz pred podpisom zmluvy.
Napísať odpoveď