NHL (aktualne)
Sergej Zubov odchádza z Dallasu a vracia sa do Ruska, bude obliekať dres SKA Petrohrad
http://www.nhl.cz/CZ/19576/zubov_podeps ... radem.html
http://www.nhl.cz/CZ/19576/zubov_podeps ... radem.html
Vedenie NHL začalo vyšetrovať prestup Hossu do Chicaga Blackhawks. Zaujímavé, aby ešte nezacvakali pokutu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co ja viem, zaujimava informacia. Lazo je uz dlhe roky moj oblubeny hrac, este ked hral v Ziline a nebol takym znamym, potom prestup do Kosic, Slovana..., no celkom mu to prajem, je vsak otazne, ci na NHL bude mat, pretoze tam hraju iny borci. Ale dovolim si povedat, ze to s pukom vie a na stvrtu lajnu by to v NHL mohol dosiahnut, ale zase takych hracov na stvrtu lajnu je vo svete strasne vela.
super gol, heh
z toho chalana niečo bude! ale nemyslím si že tuto sezonu bude pravidlene nastupovať v NHL max tak pendlovať medzi Ačkom a farmou.. o nom sa už ale strašne vela veci popísalo.. šak chalan hráva aj hokejbal, aj za repre do 18 hral, a minulý rok mal hrať aj za 20 v Kanade/hokejbal/, ale Třinec mu to nepovolil..
//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2009, 10:05 )
Dany Heatley do San Jose za Cheechooa a Michálka a draft
podla mňa Sens získali viac ako Sharks, uvidíme snad sa buie dariť všetkým:)
//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2009, 10:05 )
Dany Heatley do San Jose za Cheechooa a Michálka a draft
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.hokej.sk/clanok64456-Phaneuf ... idlach.htm
dion...synonymum pre magora...zarucujem ze to je novy pronger...ako hrou tak aj zakernostou
dion...synonymum pre magora...zarucujem ze to je novy pronger...ako hrou tak aj zakernostou
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Niklas Hagman Spectacular Goal vs Philadelphia Flyers
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 1:31 )
Ako teraz citam, tak Laza uz z Edmontonu poslali na farmu a tak zvazuje dvojcestnu zmluvu. Myslim si ale, ze to vezme, pretoze aj takato zmluva je dobre platena a vzhladom na to, ze boli s nim spokojny, tak je mozne, ze by si v NHl v pripade vypadku niektoreho utocnika mohol aj zahrat.
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 1:31 )
Ako teraz citam, tak Laza uz z Edmontonu poslali na farmu a tak zvazuje dvojcestnu zmluvu. Myslim si ale, ze to vezme, pretoze aj takato zmluva je dobre platena a vzhladom na to, ze boli s nim spokojny, tak je mozne, ze by si v NHl v pripade vypadku niektoreho utocnika mohol aj zahrat.
Dvojcestnosť zmluvy spočíva o.i. v tom, že ak si na farme hráš za podstatne nižší peniaz ako keď hráš v prvom mužstve...
Čiže o tých dobrých peniazoch by som pomlčal, podľa mňa nič čo by sa nedalo porovnať so zárobkom v Európe, možno aj menej.
Za morom nemá žiadne meno. Je Nikto. Nedajú mu mastný dvojcesťák. Edmontonu je u prdele, či tam bude nejaký (pre debut v NHL) starý Lažo alebo nie.
Čiže o tých dobrých peniazoch by som pomlčal, podľa mňa nič čo by sa nedalo porovnať so zárobkom v Európe, možno aj menej.
Za morom nemá žiadne meno. Je Nikto. Nedajú mu mastný dvojcesťák. Edmontonu je u prdele, či tam bude nejaký (pre debut v NHL) starý Lažo alebo nie.
-
mirak2
Hardcore addict
mne sa zda ze platy pri hrani na farme pri twoway contracte sa toci okolo 80000$ rocne co myslim ze nie je ciastka ktoru by dostal na slovensku (mam to z eastside hockey managera ale nepamatam si presne, tusim ze je to 10-20% percent z platu v prvom teame...zalezi na dohode..aspon tak to fungovalo v roku 2006, neviem nakolko sa to mohlo zmenit)
niektoré tie dvojcestné zmluvy boli/alebo ešte aj sú/ položené tak že ked hráč odohrá dajme tomu par zápasov v NHL ale zbytok len na farme tak si pričuche max tomu farmarskemu zárobku čo je bolo niečo okolo 100tis USD ak si pamatám, ale to bolo fakt dávno také dva tri roky do zadu teraz neviem ako to fičí..
Gretzky skončil na lavičke PHOENIXU, vyzerá to tak že PHX mu nevyplatili peniažky.. som zvedavý či ešte niekde v tejto sezone bude trénovať.. možno zasadne ako asisten pri OH vybere abo ako Head Coach pri MS
Foppa zvažuje znova nastúpiť za AVS v tejto sezone, už mal odohrať jeden zápas za MODO a potoms a uvidí, či bude pokračovať v MODO alebo sa rozhodne ešte isť do NHL, v AVS by ho privýtali ako som čítal s velkým nadšením, len by záležalo kolko by si chlapec vypýtal heh, ale ako morálna podpora by sa zišiel pri tvorbe nového tímu..
Gretzky skončil na lavičke PHOENIXU, vyzerá to tak že PHX mu nevyplatili peniažky.. som zvedavý či ešte niekde v tejto sezone bude trénovať.. možno zasadne ako asisten pri OH vybere abo ako Head Coach pri MS
Foppa zvažuje znova nastúpiť za AVS v tejto sezone, už mal odohrať jeden zápas za MODO a potoms a uvidí, či bude pokračovať v MODO alebo sa rozhodne ešte isť do NHL, v AVS by ho privýtali ako som čítal s velkým nadšením, len by záležalo kolko by si chlapec vypýtal heh, ale ako morálna podpora by sa zišiel pri tvorbe nového tímu..