NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Ako sa vraví (boľševikovi dávam rok, maximálne dva), tak Forsbergovi dávam zápas, maximálne dva.
-
mirak2
Hardcore addict
ja tri 
No ten ale vyzera... za tie peniaze co zaraba zo seba mohol urobit nerusa... tie vlasy a vacne rozbite zuby...begbeee napísal:
Mne z toho vychádza, že Forsberg bude nastupovať sporadický a zväčša v ťažkých zápasoch, ak teda ešte Coloradu o niečo v tejto sezone pôjde. Pobabrali celý január, ktorý mal byť ich najlepším mesiacom sezony, kedže hrali okrem 2-3 zápasov všetky doma, teraz ich čaka trip po súperových klziskách a hrať vo Phoenixe dnes nebude nič ľahkeho, navyše, keď Phoenix má s Coloradom vzájomne zápasy omnoho lepšie.
Ja nechcem odpisovať Forsberga, pretože ho môže tréner stavať výslovne na presilovky, napr. tak ako v juniorskej reprezentácii Kanady John Tavares
V treningoch nastupoval v 4-tej formácii a poprípade s Duchenom a Hejdukom......samozrejme treba sa obávať jeho zdravia, nech sa nezraní hneď v 2-3 striedani, to by bola pohroma....
Čo viac môže Coloradu pomôcť ako návrat, hoci len na pár zápasov, veľkej ikony klubu. Ale byť tak manažerom tak rozhodne vymením s výnimkou Shattenkirka celú obranu...ked som videl ako hrala defenzíva proti Anaheimu a tiež predchádzajúce zápasy, tak som si musel dať lieky od bolesti hlavy
Ja nechcem odpisovať Forsberga, pretože ho môže tréner stavať výslovne na presilovky, napr. tak ako v juniorskej reprezentácii Kanady John Tavares
V treningoch nastupoval v 4-tej formácii a poprípade s Duchenom a Hejdukom......samozrejme treba sa obávať jeho zdravia, nech sa nezraní hneď v 2-3 striedani, to by bola pohroma....
Čo viac môže Coloradu pomôcť ako návrat, hoci len na pár zápasov, veľkej ikony klubu. Ale byť tak manažerom tak rozhodne vymením s výnimkou Shattenkirka celú obranu...ked som videl ako hrala defenzíva proti Anaheimu a tiež predchádzajúce zápasy, tak som si musel dať lieky od bolesti hlavy
Vyzerá ako hokejista. U mňa plusový bod.Retne napísal:No ten ale vyzera... za tie peniaze co zaraba zo seba mohol urobit nerusa... tie vlasy a vacne rozbite zuby...
-
Sagittarius
Guru
Boľševik zostal ďalších 20 (21). Takže +- do konca sezóny.begbeee napísal:Ako sa vraví (boľševikovi dávam rok, maximálne dva), tak Forsbergovi dávam zápas, maximálne dva.
-
mirak2
Hardcore addict
jaky bolsevik?!
-
mirak2
Hardcore addict
ehm nevratili sme sa nejakych 10-15rokov v case? 3 zapasy kde sa bil aspon jeden brankar za posledny tyzden ci kolko...
Zaujímavý bol počet hráčov na striedačke, keď rozhodcovia urobili poriadok - Pittsburgh tam mal 2 hráčov a Islanders mali 4 hračov
btw. Islanders mi dnes pripomenuli ruský Čechov
btw. Islanders mi dnes pripomenuli ruský Čechov
-
matto204
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ejha, tučniaci nezvládli prehru s posledným tímom, a ešte k tomu takú potupnú (9:3), 346 trestných minút na zápas je pekné číslo
A k dnešnej noci, Handzuš 1+1 konečne sa presadil a prispel k výhre. 
matto240 - to nie Pittsburgh vyprovokoval tie bitky ale hráči Islanders, niektorí z nich boli špeciálne povolaní z farmy AHL na tento zápas, aby zmlatili hráčov Pittsburghu - najmä Michael Haley. Tomu všetkému nasvedčovali vyhlásenia dalšieho bitkára Zenona Konopku pred zápasom....a nakoniec aj ten nečistý zákrok Giliesa na Tangradiho na hlavu a potom boxovanie do jeho xichtu. Tiež sa mi nepáčilo ako ten pomätený Haley sa išiel mlatiť s brankárom Pens Johnsonom, to bola už trochu silná káva 
-
mirak2
Hardcore addict
handzus hral dnes kridlo, co je DOST divne
videl som ten game a útok v zložení Simmonds-Kopitar-Handzuš bol akýsi experiment, ale hráli výborne treba povedať. Tiež musel trener urobiť zmenu aj preto, že jeho elitný útočník Kopitar neskoroval 10 zápasov, čo sa v tejto sezone nestalo po prvýkrát.....najmä sa mi pačilo ako Handzuš pozametal bránkovisko pri svojom gole, tuším na tri krát tam máchal hokejkou

-
mirak2
Hardcore addict
este sa vratim k ISL-PEN zapasu:
najspinavejsi zakrok bol i tak Martinov suckerpunch na Talbota, ten koniec, to uz bola len ceresnicka...a takisto sa mi nepacilo pri Haleyho bitke s brankarom Johnsonom ze tam isiel branit brankara Godard, ktory tam skocil zo striedacky a bola z toho bitka 2 na 1, plus Godard ho mlátil od chrbta, ine by to bolo keby Johnson neprijal bitku, ale on ju prijal a zhodil rukavice (ano, lapacka a vyrazacka su rukavice
)...
mam ten zapas stiahnuty cely a postupne ho analyzujem
najspinavejsi zakrok bol i tak Martinov suckerpunch na Talbota, ten koniec, to uz bola len ceresnicka...a takisto sa mi nepacilo pri Haleyho bitke s brankarom Johnsonom ze tam isiel branit brankara Godard, ktory tam skocil zo striedacky a bola z toho bitka 2 na 1, plus Godard ho mlátil od chrbta, ine by to bolo keby Johnson neprijal bitku, ale on ju prijal a zhodil rukavice (ano, lapacka a vyrazacka su rukavice
mam ten zapas stiahnuty cely a postupne ho analyzujem
-
hojko
Site Admin
Netradičná cesta na tréning! Hokejisti vo výzbroji taxíkmi
http://sport.noviny.sk/hokej/13-02-2011 ... xikmi.html
http://sport.noviny.sk/hokej/13-02-2011 ... xikmi.html
-
Silmer
Darca
len dodam..mirak2 napísal:
ehm nevratili sme sa nejakych 10-15rokov v case? 3 zapasy kde sa bil aspon jeden brankar za posledny tyzden ci kolko...
http://hokej.pravda.sk/noc-pastnych-sub ... sk_nhl_p43
http://hokej.sme.sk/c/5766742/forsberg- ... rieru.htmlbegbeee napísal:Ako sa vraví (boľševikovi dávam rok, maximálne dva), tak Forsbergovi dávam zápas, maximálne dva.
No nevravel som 
no aký to malo význam?