NHL (aktualne)

O športe...
Datsyuk13
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa Datsyuk13 »

svatos sa weiver listine.. preds asi zistili co je to za h*vno
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Google uvazuje o vysielani NHLky a NBA na internete, takze YouTube by mohol od novej sezony tieto zapasy vysielat. Urcite by to bol vyborny krok voci fanusikom po celom svete, aspon by ludia nemuseli pozerat cez SopCast a podobne veci, v klude by si mohli na YouTube vybrat kvalitu, este ak by tam bol skuseny komentator, tak by to bola parada :)

http://www.zive.sk/youtube-chce-vysiela ... fault.aspx
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

len kolko to bude stat divaka ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To už nás nejak netrápi :P
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no tak ale ak to bude tak, ze ty si pri vytvoreni zaplatis napr. rocny ucet tak to isto nebude mala ciastka. a zas pochybujem, ze to spravia tak, aby si si vedel platit osobitne zapasy...ale uvidime. mohli by najst nejaku rozumnu sumu :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

neviem odkial si vyhrabal tak predpotopny nazor, ze sa nedaju zaplatit jednotlive zapasy. Na internete sa da vsetko ked sa chce.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nevravim ze sa neda, len si nemyslim, ze to spravia tym stylom..citaj
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Som zvedavý čí sa dohodnú na tom ale zadarmo to nebude to radšej ostanem pri live streamoch.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ak to dokazu spravit ako espn vo Full HD za rovnaku, ci mensiu sumu, tak rad si to kupim :) Za kvalitu sa predsa platit vacsinou musi.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Tak tento článok sa mi strašne zapáčil. Píšem sem po dlhšej dobe, ale nedá mi to nevyjadriť sa k posledným tradom v Colorade a podobným, a zdielam tak trošku názor pána Happyho. Som zvedavý a u mňa si to AVS môže napraviť ak zoberú Richardsa za Lilesa a nejakého dalšieho a popravde by mi už bolo jedno za koho, lebo potrebujú niekoho schopného, uvidíme čo sa vykluje do pondelka na trhu.

čo sa týka Svatoša, tak St.Luis má šancu ho zobrať teraz, ale neviem či tak urobia, ale do konca sezony možno, že či sa chytí a potom mu možno dajú pozvánku do cempu
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak Blues nemaju co stratit jeho angazovanim
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

BoBor89 napísal:Tak tento článok sa mi strašne zapáčil. Píšem sem po dlhšej dobe, ale nedá mi to nevyjadriť sa k posledným tradom v Colorade a podobným, a zdielam tak trošku názor pána Happyho. Som zvedavý a u mňa si to AVS môže napraviť ak zoberú Richardsa za Lilesa a nejakého dalšieho a popravde by mi už bolo jedno za koho, lebo potrebujú niekoho schopného, uvidíme čo sa vykluje do pondelka na trhu.

čo sa týka Svatoša, tak St.Luis má šancu ho zobrať teraz, ale neviem či tak urobia, ale do konca sezony možno, že či sa chytí a potom mu možno dajú pozvánku do cempu
V tom članku zabudol autor hneď v úvode spomenúť, že St.Louis poslalo do Colorada prvú voľbu draftu a Colorado poslalo druhý výber v drafte...otázne je, že či sa výbery dotknú tohto alebo budúceho draftu...je tam podmienka, že ak St.Louis bude vyberať do 10 miesta v tomto roku, voľbu si ponechá a pošle do Colorada prvý výber v roku 2012 a Colorado do St.Louis pošle druhý výber draftu.

Samozrejme trade bol pre Colorado nevýhodný, získali o 4 roky staršieho útočníka a o rok staršieho obrancu, takže trochu "zostarli" :D

Určite budú zháňať v lete nového brankára, snaď už zoženú poriadneho, ktorý ich podrží, lebo od čias Roya im takýto spoľahlivý brankár chýba.

btw. prečo si myslíš, že do Colorada by mal isť Richards ??? dnes som čítal, že GM Dallasu sa vyjadril, že do konca prestupoveho obdobia Richards neodohra ani jeden zápas a pochybujem, že Colorado pôjde do risku, že ziskajú zraneného hráča.....navyše Dallas získal do obrany Goligoskeho a Lilesa im vôbec netreba, aj ked ja by som sa ho zbavil rozhodne skôr ako Shattenkirka :wink:, pretože Liles je v defenzíve jalový už par rokov.

/// Dan Ellis z Tampy bol vymenený do Anaheimu za Curtisa McElliniho, Kovalev podľa očakávania do Pittsburghu
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

J.O.S.E - s tým Richardsom to je len moje zbožné prianie, lebo je to jeden z mojich oblúbencov a rád by som ho videl v drese AVS, o tých draftoch viem, len to je teiž také že ako sa St. Luis rozhohodne či tohto ročný alebo budúco ročný draft. ale späť k Richardsovi aj som niekde čítal že možno ho Stars vymenia, popríápade by sa mohla uskutočniť väčšia výmena, ale najviac ma prekvapila včerajšia informácia že AVS idú na trh určite s Lilesom, a možno aj so Stastnym to by bola dost rana este prist aj o neho, a že záujem prejavilo Toronto, som zvedavý, a som aj zvedavý či nejaký Slovák zmení dres, dúfam že Meszaroš nie elbo ten mi u Flayers sedí neskutočne
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

JOSE: Ja si myslím, že Colorado to skúsilo s Forsbergom ako posledný pokus a keď to nevyšlo, vyprdlo sa na sezónu a spravilo výpredaj ba takmer malú prestavbu (najmä ak ešte pôjde Hejduk a Foote teraz/po sezóne). Ja tentokrát so Šťastným súhlasím a myslím si, že Anderson za Elliota je totálne "mimo mísu" a Eric Johnson je viac než riskantný podnik (i keď ja mu verím), neviem, či vyváži Stewarta a Shatenkirka v budúcnosti. Ak sa zbavia Stastneho - sú také šumy - tak je to naozaj zruinovanie klubu.

A čo poviete na Devils??? Posledné zápasy 16-2-2, strácajú dá sa povedať 7 bodov na 8. miesto a 22 zápasov do konca. Ak sa to podarí tak:
a) sledujeme jeden z najväčších comebackov histórie
b) Lemaire by mal dostať cenu pre najlepšieho trénera
c) nechcel by som Devils do prvého kola s takou formou...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

je to priam neuveritelne ako sa pozbierali. dostavaju malo golov a na ich hru sa da konecne pozerat. prajem im, len aby ostal Kovalchuk zdravy a urcite dosiahnu play-off
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Begbeee - Forsberg bol skôr morálny ťah, aspoň ja som ho tak vnímal....Hejduk s najväčšou pravdepodobnosťou skončí po sezone (je to pre jeho zdravie a aj pre klub najlepšie riešenie), Foote už mal pred rokom skončiť a nezaberať miesto mladým hráčom. Súhlasím, vymeniť Stewarta a Shattenkirka - teraz sa v St. Louis ukazujú, proste GM vymenil hračov, ktorým sa nedarilo rovnako ako celému tímu. Vymenil hračov, ktorí boli perfektne zabudovaní...spomeňme si na úvod sezony - písal som príspevok, že od Stewarta očakávam 30 golov minimálne - v úvode sa moje prognozy aj plnili, pretože na tohto hrača hral celý prvý útok, presilovka bola postavená na ňom, perfektne clonil, dorážal, skoroval. Zrazu nastane kríza a vymenia ho bez mihnutia oka, pričom v budúcej sezone mohol byť útok: Mueller-Stastny-Stewart jeden z najlepších na západe. Shattenkirk mal neuveriteľný prehľad na ľade a bol pre mňa najlepší obranca AVS odkedy nastúpil do NHL.

New Jersey - práve som čítal analýzu, že New Jersey musí na postup v 22 zápasoch získať aspoň 32 bodov na postup, takže rozhodne ich bude sledovať celá NHL., samozrejme išlo by o najväčši obrat a v PO by boli pre mňa čiernym koňom, samozrejme treba povedať, že už dosť dlho hrajú v takejto forme, a kedykoľvek sa môže dostaviť únava, pokles formy....samozrejme im to neprajem :) . 32 bodov v 22 zápasoch nie je nereálne.

btw. Lemaire dostane s najväčšou pravdepodobnosťou Jack Adams Trophy, nenapada ma iný trener - navyše ak by trenoval New Jersey od začiatku sezony, pravdepodobne by dnes New Jersey odpočívalo na vrchole tabuľky :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nemam napozeraneho shattenkirka, ale erik johnson by sa mohol vypracovat na jedneho z top obrancov v NHL, potencial na to ma, do idealneho veku obrancov ma este cas...aj ked je fakt pravda, ze na first choice nehra az tak dobre...
stewart je pre blues plusom, ale tam potrebuju hlavne stabilnych skusenych obrancov...aj ked utok maju biedny, tak zapasy vyhrava obrana stojaca na pevnych nohach
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

mirak2 napísal:stewart je pre blues plusom, ale tam potrebuju hlavne stabilnych skusenych obrancov...aj ked utok maju biedny, tak zapasy vyhrava obrana stojaca na pevnych nohach
Kacer sa nezaprie :lol: (no offence)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ach jaj, no hej, posledne 4 zapasy styri prehry, 24 inkasovanych golov...ale tak hiller ma problemy s hlavou a v obrane sa tiez teraz robia rosady, ktore nicia team chemistry podla mna (ak na toto si narazal)
Napísať odpoveď