NHL (aktualne)

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to bolo jasne uz skor :/ neviem, ci by bol nominovany aj keby nazbieral cez bod na zapas
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak Tampa pekne vyrovnala seriu z 3:1 na 3:3 a rozhodne sa v 7mej hre..
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Višňa tam miesto nemá ale taký Shea Webber áno :/ aj keď ten mal už aj lepšiu sezónu a neušlo sa mu ocenenie...
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

V nominácii na Norris Trophy mi chýba predovšetkým Keith Yandle, podáva skvele výkony cca. už tretí rok, teraz mal najlepšiu sezónu a opäť sa mu neušla nominácia...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

U mňa nominácia OK. Podľa mňa to vyhrá Weber.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ak to opat za zasluhy nedaju niklasovi...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som vlastne rád, že tá nominácia vyzerá ako vyzerá. Predsa len mohlo to dopadnúť aj smerom Višňovský, Yandle, Enstrom a to by bolo zlé. Takto vlastne ďakujem všetkým ľudom s hlasom, že opäť raz neurobili z Norris Trophy Arta Rossa pre obrancov.
Lebo keď sa povie obranca, tak ja si predstavím práve hráčov ako je Weber, Chára, či Pronger.
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

J.O.S.E napísal:V nominácii na Norris Trophy mi chýba predovšetkým Keith Yandle, podáva skvele výkony cca. už tretí rok, teraz mal najlepšiu sezónu a opäť sa mu neušla nominácia...
Za hru dopredu si to zaslúži, ale obranca je obranca, pozeral si si koľko odohral priemerne na jeden zápas v oslabení ? 0:40. A Višňovský dokonca 0:26 !!! Sú to dobrí hráči, ale perfektný obranca musí zvládať všetko.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Vancouver vyhral, hossa je volny, co viac si mozeme este priat :D. Ale bol to vynikajuci zapas a obidve strany hrali vyborne. Tak ale Canucks mali viac stastia, o to stastnejsi sme ale my.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

A Buffalo prehralo takže Sekera je tiež volný a Montreal porazil Boston čím vyrovnal sériu na 3:3 - ešte jeden zápas a aj Zdeno je náš :) Ale bolo to o nervy že sa až v predĺžení rozhodovalo , ale podla mňa malo Chicago dosť štastia minulý zápas :)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Uff, no bolo to len tak tak, to co canucks zahodili v tretej tretine to uz som nechapal. Ale nakoniec to dobre dopadlo, predatori snad nebudu az takym velkym problemom ako bolo Chicago :) Aspon ma polka slovenska radost, ze pride Hossa na MS :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mňa asi drbne :nono:
Dúfal som, že Canucks spadnú na hubu, že Miller porazí Flyers a že Boston to ukončí.
Takže pre mňa "skvelý" športový sumár dňa. Jediné pozitívum je Hossa.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Napodobne.. Chicago malo nato vyhrat. Skoda no. Tazko vyhrat x zapasov za sebou v Playoff a este na superovom lade :) Ale potrapili neskutocne.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Problém je, že teraz už neviem kto by mal Canucks zastaviť... Na Nashville a SJ to nevidím, Detroit je pre mňa veľký otáznik. Veľmi by sa mi páčilo finále Canucks - Boston, ale Bruins majú dosť problémov sami zo sebou.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

begbee Zastavit?..Vsak vidis ako ich Chicago potrapilo. Kazdy ich moze zastavit bez najmensich problemov. V playoff sa deju ine veci ako mozes vidiet len prve zapasy..Ist nato statisticky sa neda a zakladat postup ci finale na zaklade zakladnej casti.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak jasné, že v sérii sa môže stať všeličo, ale vieš napríklad, že Canucks počas tejto sezóny majú kladnú bilanciu z mini-sérií s každým konferenčným súperom? Najviac ich potrápil počas sezóny Edmonton a Colombus. Chicago ich vyradilo posledné 2 roky. Obávam sa, že pre Západ som stratil aj poslednú štipku optimizmu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No uvidime. Mozno este ak, tak Detroit. Ten je vacsinou ako vravis velky otaznik a clovek nevie co od nich ocakavat, nakolko nemavaju vacsinou stale vykony v Playoff ci zakladnej casti. Som zvedavy. Uvidime ako dopadnu posledne zapasy a mozno budeme o nieco mudrejsi :)

//autoeditácia príspevku (28 Apr 2011, 7:31)
Pittsurg od 75teho neprehral seriu pri vedeni 3:1 na serie. Krasne to Tampa otocila ;) Dnes sa bude pit
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Dnes zacalo semifinale, Vancouver zas spaloval neskutocne mnozstvo sanci a vyhral futbalovo 1:0. Ti ked narazia na muzstvo s lepsim utokom tak budu bez sance ak budu mat takuto efektivitu. Snad sa v tomto zlepsia a dotiahnu to az k zisku SC :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Niekde som čítal predpoklad, že tento rok bude víťaz zo Západu - opäť. Ani nie, že by bol kvalitnejší, ale keď sa človek pozrie na tie rozpisy... tak Boston, Philadelphia a Tampa mali brutálne ťažký postup a keď teraz k tomu pridáme Washington, tak je to ešte horšie. Zničia sa navzájom a vo finále uvidíme východný team s vyplazeným jazykom a miliónmi "neviditeľných" zranení oproti relatívne nevyčerpanému súperovi zo Západu, kde tie dvojice nie sú až tak fyzické.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zatial sa to splna begbee. Vypada to zatial zaujimavo po prvom zapase. Oddychnuty Washington to nezvladol na domacom lade a Tampa mu pekne takticky ukradla hned jedno vitazstvo. Horsie natom, ze 4ria z Tampy v prvom zapase obdrzali zakroky, ktore ich donutili odist z ladu. Gagne sa ani nevratil, takze to bude este zaujimava seria. Ale takymto cinom fakt do finale pridu tymi s hracmi ledva dychajucimi.
Napísať odpoveď