NHL (aktualne)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
to bolo jasne uz skor
neviem, ci by bol nominovany aj keby nazbieral cez bod na zapas
-
Soviet
Darca
Tak Tampa pekne vyrovnala seriu z 3:1 na 3:3 a rozhodne sa v 7mej hre..
-
DanielDevil
Addict
Višňa tam miesto nemá ale taký Shea Webber áno
aj keď ten mal už aj lepšiu sezónu a neušlo sa mu ocenenie...
V nominácii na Norris Trophy mi chýba predovšetkým Keith Yandle, podáva skvele výkony cca. už tretí rok, teraz mal najlepšiu sezónu a opäť sa mu neušla nominácia...
U mňa nominácia OK. Podľa mňa to vyhrá Weber.
-
mirak2
Hardcore addict
ak to opat za zasluhy nedaju niklasovi...
Ja som vlastne rád, že tá nominácia vyzerá ako vyzerá. Predsa len mohlo to dopadnúť aj smerom Višňovský, Yandle, Enstrom a to by bolo zlé. Takto vlastne ďakujem všetkým ľudom s hlasom, že opäť raz neurobili z Norris Trophy Arta Rossa pre obrancov.
Lebo keď sa povie obranca, tak ja si predstavím práve hráčov ako je Weber, Chára, či Pronger.
Lebo keď sa povie obranca, tak ja si predstavím práve hráčov ako je Weber, Chára, či Pronger.
Za hru dopredu si to zaslúži, ale obranca je obranca, pozeral si si koľko odohral priemerne na jeden zápas v oslabení ? 0:40. A Višňovský dokonca 0:26 !!! Sú to dobrí hráči, ale perfektný obranca musí zvládať všetko.J.O.S.E napísal:V nominácii na Norris Trophy mi chýba predovšetkým Keith Yandle, podáva skvele výkony cca. už tretí rok, teraz mal najlepšiu sezónu a opäť sa mu neušla nominácia...
Vancouver vyhral, hossa je volny, co viac si mozeme este priat
. Ale bol to vynikajuci zapas a obidve strany hrali vyborne. Tak ale Canucks mali viac stastia, o to stastnejsi sme ale my.
A Buffalo prehralo takže Sekera je tiež volný a Montreal porazil Boston čím vyrovnal sériu na 3:3 - ešte jeden zápas a aj Zdeno je náš
Ale bolo to o nervy že sa až v predĺžení rozhodovalo , ale podla mňa malo Chicago dosť štastia minulý zápas 
-
mfp
Medium Star
Uff, no bolo to len tak tak, to co canucks zahodili v tretej tretine to uz som nechapal. Ale nakoniec to dobre dopadlo, predatori snad nebudu az takym velkym problemom ako bolo Chicago
Aspon ma polka slovenska radost, ze pride Hossa na MS 
Mňa asi drbne
Dúfal som, že Canucks spadnú na hubu, že Miller porazí Flyers a že Boston to ukončí.
Takže pre mňa "skvelý" športový sumár dňa. Jediné pozitívum je Hossa.
Dúfal som, že Canucks spadnú na hubu, že Miller porazí Flyers a že Boston to ukončí.
Takže pre mňa "skvelý" športový sumár dňa. Jediné pozitívum je Hossa.
-
Soviet
Darca
Napodobne.. Chicago malo nato vyhrat. Skoda no. Tazko vyhrat x zapasov za sebou v Playoff a este na superovom lade
Ale potrapili neskutocne.
Problém je, že teraz už neviem kto by mal Canucks zastaviť... Na Nashville a SJ to nevidím, Detroit je pre mňa veľký otáznik. Veľmi by sa mi páčilo finále Canucks - Boston, ale Bruins majú dosť problémov sami zo sebou.
-
Soviet
Darca
begbee Zastavit?..Vsak vidis ako ich Chicago potrapilo. Kazdy ich moze zastavit bez najmensich problemov. V playoff sa deju ine veci ako mozes vidiet len prve zapasy..Ist nato statisticky sa neda a zakladat postup ci finale na zaklade zakladnej casti.
Tak jasné, že v sérii sa môže stať všeličo, ale vieš napríklad, že Canucks počas tejto sezóny majú kladnú bilanciu z mini-sérií s každým konferenčným súperom? Najviac ich potrápil počas sezóny Edmonton a Colombus. Chicago ich vyradilo posledné 2 roky. Obávam sa, že pre Západ som stratil aj poslednú štipku optimizmu.
-
Soviet
Darca
No uvidime. Mozno este ak, tak Detroit. Ten je vacsinou ako vravis velky otaznik a clovek nevie co od nich ocakavat, nakolko nemavaju vacsinou stale vykony v Playoff ci zakladnej casti. Som zvedavy. Uvidime ako dopadnu posledne zapasy a mozno budeme o nieco mudrejsi 
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2011, 7:31)
Pittsurg od 75teho neprehral seriu pri vedeni 3:1 na serie. Krasne to Tampa otocila
Dnes sa bude pit
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2011, 7:31)
Pittsurg od 75teho neprehral seriu pri vedeni 3:1 na serie. Krasne to Tampa otocila
-
mfp
Medium Star
Dnes zacalo semifinale, Vancouver zas spaloval neskutocne mnozstvo sanci a vyhral futbalovo 1:0. Ti ked narazia na muzstvo s lepsim utokom tak budu bez sance ak budu mat takuto efektivitu. Snad sa v tomto zlepsia a dotiahnu to az k zisku SC 
Niekde som čítal predpoklad, že tento rok bude víťaz zo Západu - opäť. Ani nie, že by bol kvalitnejší, ale keď sa človek pozrie na tie rozpisy... tak Boston, Philadelphia a Tampa mali brutálne ťažký postup a keď teraz k tomu pridáme Washington, tak je to ešte horšie. Zničia sa navzájom a vo finále uvidíme východný team s vyplazeným jazykom a miliónmi "neviditeľných" zranení oproti relatívne nevyčerpanému súperovi zo Západu, kde tie dvojice nie sú až tak fyzické.
-
Soviet
Darca
Zatial sa to splna begbee. Vypada to zatial zaujimavo po prvom zapase. Oddychnuty Washington to nezvladol na domacom lade a Tampa mu pekne takticky ukradla hned jedno vitazstvo. Horsie natom, ze 4ria z Tampy v prvom zapase obdrzali zakroky, ktore ich donutili odist z ladu. Gagne sa ani nevratil, takze to bude este zaujimava seria. Ale takymto cinom fakt do finale pridu tymi s hracmi ledva dychajucimi.