NHL (aktualne)
tak nerealne ,,, zapas v noci Colorado vyhralo 5:1 , budaj chytal ako som pisal - 1 gol z 27 striel ... uz ma na konte 2 vitazne zapasy a jeden prehraty po samostatnych zajazdoch .. Theodore sposobil najhorsi vstup Colorada do sezony ani neviem uz ani po kolkych rokoch , prvy krat nemali pre neho ani vypredane .. nedavno schytal 8 kusov , ani oni su nie sprosty , ak to pojde dalej je jasne ze Theodore sa moze balit a Peter roztoci svoju karierumajo55 napísal:bol by som fakt rad keby to bola pravda ale myslim si ze je to nerealne...
-
moham3d
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
neskoncilo nahodou 6:1schw33k napísal:tak nerealne ,,, zapas v noci Colorado vyhralo 5:1 , budaj chytal ako som pisal - 1 gol z 27 striel ... uz ma na konte 2 vitazne zapasy a jeden prehraty po samostatnych zajazdoch .. Theodore sposobil najhorsi vstup Colorada do sezony ani neviem uz ani po kolkych rokoch , prvy krat nemali pre neho ani vypredane .. nedavno schytal 8 kusov , ani oni su nie sprosty , ak to pojde dalej je jasne ze Theodore sa moze balit a Peter roztoci svoju karieru
Budaj urcite bude jednotka uz by aj bol podla mna len Teodor je znamejsi tak preto nieje si myslim
zeby Karol ukazoval take nadmerne vykony ? Vysla mu sezona vo Svedsku, a co viac ? Zvolen?majo55 napísal:neviem preco pises ze konecne ked mame Karola Krizana ktory ma velmi stabilne a dobre vykony a podla mna je este lepsi ako Budaj. Jedinou jeho nevyhodou je ze nehrava v NHL
Skor Ičo Murín potom pre mna ...
COZE COZE zeby pomaly prichadzalo na moje kecy?
http://www.hokej.sk/clanok44551.htm