NHL (aktualne)

O športe...
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

M. Handzuš mimo do konca sezóny :cry: chudák tak toto je riadna smola po takom dobrom úvode sezóny uf riadna smola :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

majo55 napísal:bol by som fakt rad keby to bola pravda ale myslim si ze je to nerealne...
tak nerealne ,,, zapas v noci Colorado vyhralo 5:1 , budaj chytal ako som pisal - 1 gol z 27 striel ... uz ma na konte 2 vitazne zapasy a jeden prehraty po samostatnych zajazdoch .. Theodore sposobil najhorsi vstup Colorada do sezony ani neviem uz ani po kolkych rokoch , prvy krat nemali pre neho ani vypredane .. nedavno schytal 8 kusov , ani oni su nie sprosty , ak to pojde dalej je jasne ze Theodore sa moze balit a Peter roztoci svoju karieru
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

schw33k napísal:tak nerealne ,,, zapas v noci Colorado vyhralo 5:1 , budaj chytal ako som pisal - 1 gol z 27 striel ... uz ma na konte 2 vitazne zapasy a jeden prehraty po samostatnych zajazdoch .. Theodore sposobil najhorsi vstup Colorada do sezony ani neviem uz ani po kolkych rokoch , prvy krat nemali pre neho ani vypredane .. nedavno schytal 8 kusov , ani oni su nie sprosty , ak to pojde dalej je jasne ze Theodore sa moze balit a Peter roztoci svoju karieru
neskoncilo nahodou 6:1
Budaj urcite bude jednotka uz by aj bol podla mna len Teodor je znamejsi tak preto nieje si myslim
schw33k
Guru
Guru

jj jasne 6:1 sry , a 28 striel , tam ide hlavne o to , ze do Theodore vrazili strasne peniaze .. ale zatial to vyzera ze ak by zostala budajovi forma, tak len idiot by ho nechal sediet na lavicke za priemerneho Joseho
majo55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majo55 »

no ak som vcera napisal ze je nerealne aby bol Budaj jednotka tak sa musim opravit... ale viac ma tesi forma Mariana Hossu :) naopak sklamanie su pre mna zatial Gaborik a Demitra :(
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

skoda ze sa ten hanzus tak nestastne zranil zatial mu to islo :? teodorovi z Colorada niako nejde nech tam da BUdaja
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

jo theodor bol kedysi velmi dobry brankar mal aj ocenenie za najuzitocnejsieho hraca myslim ze aj za najlepsieho branakara ale teraz chyta hrozne , mojim favoritom je Philadelphia a Minesota (skoda ze sa phi zranil Forsberg :( )
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

bolo by dobre keby Budaj hraval co najviac, aspon by malo Slovensko konecne kvalitneho golmana :)
edit: myslim kvalitneho v nhl, lebo tam sa zatial ziaden slovak v brane neuchytil :P
majo55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majo55 »

Error napísal:bolo by dobre keby Budaj hraval co najviac, aspon by malo Slovensko konecne kvalitneho golmana :)
neviem preco pises ze konecne ked mame Karola Krizana ktory ma velmi stabilne a dobre vykony a podla mna je este lepsi ako Budaj. Jedinou jeho nevyhodou je ze nehrava v NHL
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Hossa je king...je najproduktivnejsim hracom celej NHL....gratulujem :)
schw33k
Guru
Guru

majo55 napísal:neviem preco pises ze konecne ked mame Karola Krizana ktory ma velmi stabilne a dobre vykony a podla mna je este lepsi ako Budaj. Jedinou jeho nevyhodou je ze nehrava v NHL
zeby Karol ukazoval take nadmerne vykony ? Vysla mu sezona vo Svedsku, a co viac ? Zvolen?
Skor Ičo Murín potom pre mna ...

COZE COZE zeby pomaly prichadzalo na moje kecy?
http://www.hokej.sk/clanok44551.htm
Error
Light Star
Light Star

no len aby tu svoju sancu neposra... lebo zvykne mat nevyrovnane vykony, sak uvidime a drzim mu palceky heh :)
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

No moj tym je Colorado a Minesotta a naj hrac Marek Svatos, ktory len tak mimochodom v dnesnom nocnom zapase ziskal 0+3, ale aj tak prehrali 5:3 s Washingtonom :?
Error
Light Star
Light Star

Skoda ze ŠATAN odisiel z Buffala, tarez sa mu dako nedari. Zaujimave je ze hned po jeho odchode sa Buffalu zacalo darit :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

TAk a dalsie zranenie slovenskeho hraca Zednik zlomene zapästie
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Priebezne... Hossa prvy v kanadskom bodovani aj v tabulke strelcov (z piedestalu s porucal Jagr). Len tak dalej Marian! :new05:
schw33k
Guru
Guru

Videl som zostrih toho zapasu a co ma najviac serie , ze som ho nevidel cely .. to co tam predvadzal Ilja s Marianom , to musela byt nadherna podivana
Error
Light Star
Light Star

Budaj shotout, ak bude mat buduci zapas vitazny tak by sa mohol stat jednotkou... :)

edit: tak potvrdil ten shotout vyhrou proti minnesote, a to inkasoval len raz :D dufam ze sa uz definitivne chytil :smt023
schw33k
Guru
Guru

No aj takto dopadne človek , ktorý si neuvedomí , že je súper je Slovák

Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

schw33k napísal:No aj takto dopadne človek , ktorý si neuvedomí , že je súper je Slovák

pocul som o tom, ze ho Petrovicky tak zramoval, ze mladeho museli odviezt do nemocnice co si tak silno tresol hlavu o lad...podla mna to Ronald trochu prehnal, i ked sa mu ospravedlnil
Napísať odpoveď