s tým nesúhlasím že ich dvoch vymeniť.. teda Smytha a Tuckera, Smyth si svoju prácu urobí, ale žial nie je taky produktívny ako by sa čakalo... jeho možno budu riešiť, ale čo sa týka Tuckera tak toho určite nie ten sa zatail ukazuje v dobrom svetle a Granatto mu verí/aspoň čo som čítal/, horšie je to s Clarkom, lebo podobní obranci sú v
AVS viacerí, napríklad Liles, Leopold, Hannan takže on asi pôjde preč. Podla mňa by bolo blbe podpísať Sundina, ako ja ho mam rad je to kvalitny hráč ale kolko odohrá? do konca sezony a to je všetko... som si vedomí toho že Colorado tento rok bude rado ak postúpi do play off, Sundin by bol prínos na viac ako jednu sezonu ked tak.. a Arnason, podla mňa jeden z naj centrov colorada, vyhrava buly čo je perfektne aj takho hrača tam je treba.. mne sa nezdá že by tam bol nejako zbytoční, aj ked jeho porduktivita taktiež stagnuje, ale to sa dá čakať, keď je v tíme viacero hráčov ktorí by mali byť produktívny..
nejaka zmena nastať musí.. ja mam sice Clarka velmi rad ale asi by mal odísť..
napriklad minulý rok ma nepresvedčil Leopold s jeho výkonmi, tie podla mňa stáli za nič..
a v čom je asi problém tak Colorado hra stále tu istú hru, len Divizni súpery si polepšili maju lepších hráčov, vychovali kvalitnych hráčov rozumne nakupujú... v colorade to trošku upadlo po prichode nvého GM managera Giguera, ale treba brať do úvahy že koleso je gulaté, a každý je raz hore a raz dole:-) / ja len dufam že AVS dole už boli

/, inak novy GM prišiel až ked colorado kúpilo Theodora a tú jednu sezonu čo odchytal Aebischer tak podla mňa to bola jedna z najkvalitnejších sezon, sice v PO sa to skončilo v prvom kole tušim s Minnesotou / tá mala kvalitny golmansky tandem Fernadez, Rolson a na tom sme pohoreli /. Podla mňa to bola jedna z najväčších chýb ked sa zbavili Abbyho vtedy s Budajom boli dobrý, čo sa o Theodorovi povedať moc nedalo, ale ja toho som si oblúbil neskôr...