NHL (aktualne)

O športe...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fuuh kukam drafty a prijemne ma potesila Tampa, ktora konecne vyhadzala stare zelezo a snazi sa omladit kusok tim. Lebo taky Recchi stary a Kolzig, tam fakt boli zbytocny..I ked uz tuto sezonu nezmozu nic do playoff ale hadam im to pomoze buducu sezonu :)
begbeee napísal:Počas zápasu Montrealu rozoberali komentátori situáciu, že kto je schopný zastaviť Detroit na ceste za pohárom.
Dvaja zo štyroch (2/4) odborníkov sa zhodli, že jediný naozaj schopný konkurovať západným mužstvám sú... tramtaradá.. chvíľka prekvapenia...

Ňjú Džerzy :aasmile29:
Veru, tak to je pekna kravina..Detroid zastavi hocikto, hlavne nejaky nenapadny tym, ktory sa bude v playoff snazit. :) Nie vzdy zakladna cast sa odzrkadli na playoff.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ved iste :)
Ja za najvacsich favoritov povazujem NJ, Boston, Washington, na zapade Detroit, SJ, a momentalne aj skvele posilnene Calgary, ktorym ta vymena naozaj vysla, Jokinen dal 2 goly a Leopold jeden a mal +2.
Ciernym konom je tim Chicaga, ktory vsak postrada skusenost, ktora je na Playoff nutna.
Florida asi ťažko, ako môže niekto prekvapiť tak ešte Philadelphia a Montreal, najmä Flyers byvaju v playoff tradicne silny.
//: Kedze PO je mimo Tampy tak bolo skvele zbavit sa Rechhiho, co bola IMO pre Boston dobra vymena - nemusi nastupit na vsetky zapasy, ale nezabudajme ze nedavno dal 5 A v jednom zapase, nieco este vie. Robertsa asi uz vazne nikto nechcel. :lol:
//: NJ DEVILS maju na to aby tento rok vyhrali pohar ci sa to niekomu paci alebo nie, patria medzi 3+3 najvaznejsich kandidatov. Najmä potom co sa vratil Brodeur v neskutocnej forme, takisto Parise ma formu na vzostupe, momentalne hra najlepsi hokej od zaciatku sezony a posilnili aj na najslabsom mieste - do obrany dostali Havelida, co je solidna posila.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Red Wings, môžu pohorieť v PO na tom že stratia formu, ako sa to už par krát stalo, ale momentalne maju podla mňa problém aj s tým aby brankár podával vyrovnané výkony, je to dosť náročné, ale NJD by si to zaslúžili je to taký nekonfliktný tím tento rok, moc sa o ňom nepíše/aspoň ja moc nezaznamenávam/ a podobne aj Calgary/tym to prajme viac predsa kanada a rovnaká divizia s AVS :wink: /. Ale Aj Columbusmôže prekvapiť, ak by nakoniec prve kolo bolo DET vs CBJ tak Blue Jackets majuu polda mňa šance velke:)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pekne si to povedal NJ a Calgary utocia pekne zo zadnych pozicii, moc sa o nich nepise pri tom su velmi silní obaja. NJ porazilo Boston i San José, vyššie spomínanú Floridu naposledy rozbili 7:2, čiže bez šancí Devils nebudú...
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ale ani Edmonton neni bez šance, tiež celkom posilnili, a Kotalík môže len pomôcť.. a dúfam že Predators nepostupia do PO, a na ich úkor snad pôjde Stars. A na východe bude PO vyzerať nejako takto ako je súčasná tabulka, +- niektorí tým sa posunie vyššie a nižšie..

Inak uplny mišung mam z vela vecí dokonca dnes som zsitil žče Židlicky hrá v Minnesote hehe/trošku moc oneskorene/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

To je normalka, proste niektore teamy sledujes viac niektore menej..
Osobne mam problem zaregistrovat, ked skonci karieru nejaky priemerny hokejista.

Aby nebolo OFFTOPIC:
Po tom , čo Price vystriedal Halaka v brane (chripka) proti Buffalu a dostal nadielku 5 gólov (22/27) v dnešnom zápase proti Atlante by mal opäť chytať Halák.. Silno držme palce.

Ak to registrujete, Colorado je žiaľbohu v takých sračkách, že momentálne má 10,7% šancu, že získa 1. draftové miesto a tým pádom Tavaresa.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tavares je center, a colorado uz ma franchise centra Stastneho...ono mozu zobrat tavaresa a stastneho vymenit za nejakeho obrancu s velkym menom a buducnostou resp. kvalitneho brankara...to su zatial dohady
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Colorado malo vždy nedostatok centrov, resp vždy s nimi boli problémy, v podstate AVS má 3 centrov a to Sakic/momentalne off/ Stastny/navrat po zranení ale dlho bol tiež out/, Arnason/v minulosti jeden z naj na vhadzovaní ale ako prišiel do AVS nejako to opadlo/ a to je tak všetko, viem že istý čas v tejto sezone hral na centri aj obranca Finger kôli nedostatku, a v polke januara sa z Lepperiera stal nedobrovolný center ked na poste Granato skušal kadekoho a on sa uchytil ako jediný.. McCormicka by osm nerátal ako centra aj ked občas hráva. Center by sa hodil to hej lebo Sakic bude končiť ak nie už teraz tak o rok určite. Stastny je prvá volba na prvý útok. A 1 draftu hned hodiť do prvého útoku by bola blbosť, a musíme to brať aj tak že ani jedne z hráčov neni ako Crosby, Malkin, Oveckin, a ak sa nemýlim tak ani oni od začiatku nehrávali v prvych lajnach, teda až na Oveckina/tušim/.
V drafte by AVS mohli siahnuť po Hedmanovi, obranu treba vystužiť, lebo Clark pojde preč, s tym sa rátalo aj teraz pri DEADLINE len nikto neponúkol adekvátnu náhradu.. Z obranocov ostane Liles/snad/ a Hannan, popripade Salai.. osobne by som odporučil velku reviziu kádra a nehal tak 8 hráčov, a to Smytha/lebo ma velku zmluvu/, Stastneho/toho preč nepošlú lebo aj on má novú zmluvu/, Hejduk/nech ukončí sezonu v AVS fanušikovia ho maju radi a po Sakicovi patrí medzi najsilnejiš osobnosti/ potom spomínaného Lilesa a Hannana, Wolskeho, Stewart/to môže byť dobrá volba do budúcna/, a zbytok by mohli rozpredať a kúpiť nejakých schopnejších...
Vraj AVS ponúkalo počas DEADLINE vela hráčov len nikto nechcel :lol:, tak snad nabudúce..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Dnes chyta Price, nie Halak. Skoda.
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

vrátim sa k výmene Hävalida do NJ... akože, Atlanta nemá moc nádeji na play-off, tak sa zbavila nie najmladšieho hráča za mladíka... nič nezvyčajné, ale len keby som nehovoril o Niclasovi a Anssimu Salmeovi... prvého predstavovať netreba, a Anssi, chalan, ktorý ani neprešiel draftom, a momentálne hrá hlavne v AHL... a to má už 24... navyše podľa počtu bodov získaných v SM Liige je to riadny ofenzívec, ktorých je v Atlante poriadny pretlak... Takže je posila akurát tak do Chicaga Wolwes... Čo z toho vyplíva? niekto tu riande prerobil a nebolo to prvý krát... pán GM Thrashers, Waddell toho už napáchal tušim dosť nato, aby bol vo väčšine klubov NHL vyhodený... neviem prečo to nestačí nikomu z Atlanty... lebo vidina play-off sa zmenšuje a chcelo by to myslím poriadne nakopnutie... Don už dostal šancí až príliš... verím, že ho odvolajú čo najskôr :) pripomína mi ešte jedného pána manažéra, ktorý ukázal ako tunelovat klub - Mike Milburyho ktorý kedysi bol v NYI... no a jeho tuším aj volali "Mad Mike" :lol:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

"Mad Mike" bol známy hlavne pre jeho dlhodobé kontrakty a najme s YASHINOM ten mega kontrakt z 94teho tuším to bolo hend po tej krátkej výluke.. Inak takych GM je v NHL viacej, mne napríklad nesedí Giguer na poste GM v AVS, za tie tri sezony čo tam je colorado len raz postúpilo do PO a tuto pravdepodobne nepostúpi znova.. Ked sa to vezme z dlhodobého hladiska tak asi najkomplexnejší tím v NHL je DETROIT ako po hráčskej stránke tak aj administratívnej/GM a rôzny iný "odobrníci"/.

Havalid si aspoň zahrá PO, možno mu ten TRADE pomôže. čo sa týka Atlanti tak som bol prekvapený že sa nezbavili Ilju, ale ten pravdepodobne po sezone pôjde tak či onak preč..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

@slamy: Veľmi pekne napísané.
Havelid bude pre NJ veľká posila na mieste, ktoré ich najviac omína.
Kdežto ten mladí fín je síce ofenzívna smršť, ale nebol ani draftovaný - čiže veľký talent to nebol, už má 24 a bohvie či niekedy v NHL prerazí ak vôbec... Nie nadarmo je Lou Lamoriello spolu s Kenom Hollandom najsprávnejší muž na mieste. Aké kontrastné voči pánom ako Milbury, Snow alebo Sather.
____

Zaujímavý článok , ktorý analyzuje silu všetkých teamov po deadline, navyše od môjho asi najobľúbenejšieho prispievateľa Craiga Buttona.

New Jersey - Add a well-rested Martin Brodeur and a very well-rounded player in Niclas Havelid, obtained from Atlanta, to a team with dynamic offensive players, strong checkers and a confidence from playing excellent hockey for the past 50 games and you are looking at a serious Stanley Cup contender.
//:
Detroit opäť 8 kúsková nádielka od Colombusu 2:8 a kto to chytal? Žeby Osgood?
NJ taky tak.. Nakladačka od Islanders 3:7, Brodeur sa dokonca nechal vystriedať.
Staal v Caroline vyrovnal rekordy klubu 4+2 (Ron Francis - Hartford Whalers 1984 naposledy).
Tuomo Ruutu 2+3 - veľmi pekné na takého hráča ako je on.
//:
Halák už po tretíkrát na striedačke a už nie pre chrípku. Už aj v zámorí sa šíria reči, že Carbo nezvláda situáciu s brankármi (aj pre tlak manažmentu), pričom na Halákovi už vidieť nervozitu a sklamanie. Vytvára sa nezdravá atmosféra. Myslím, že vďaka Priceovi, nezvládnu playoff, ak sa tam vôbec dostanú.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Tak Habs vymenili trénera, čo ma trošku prekvapilo, že teraz pred koncom sezony, keby urobili tento ťah niekedy okolo vianoc bolo by to pochopiteľné, ale snad ich to nabudí k lepším výkonom..

Inak čo hovoríte na SHARKYHO? Podla mňa je to trošku blbé že nenastúpil na farmu, som zvedavý či ho suspendukjú, ak sa tka stane, tak podla mňa NHL sa pre neho už zavre navždy.. Osobne jeho si neviem predstaviť žeby hral niekde inde, aj ked SLOVANisti by boli veľmi nadšení keby pribudol k ich kádru, a zas by mali čo slovenské média čo omielať... tak dufam že sa spamätá a nastúi na par zápasov potom ho podla mňa povolajú naspäť na PO..

Fakt som zdvedavý či JAGR sa vráti do NHL, ak hej tak neviem či to bude spomínaný Edmonton, lebo McTavish/tak tušims a to píše/ ma nejako rozkývanú stoličku, ak sa neprebojujú do PO tak na 90% končí na poste trénera... Edmonton ked chce v budúcnosť myslieť na väčší úspech mal by sa zamerať na nájdenie kvalitného golmana.. Ale to mi príde tak všeobecne že v celej NHL, že je nedostatok kvalitných brankárov, možno tí priemerní brankári čo sú teraz ak by zmenili klub by sa stali viac perspektívnymi a možno aj lídrami tímov..

Ceny NHL 2009 vo Vegas, mám taký pocit že NHL sa snaží VEGAS až moc propagovať, pravidelne sa tam hrajú prípravné zápas pred sezonou, tak žeby to bol možný nástupca Preds, som zvedavý..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Uff, Budaj na dnesny zapas s Edmontonom tak skoro asi nezabudne- nevychytat 8/24 striel na branu je naozaj dost :?
BoBor89
Medium Star
Medium Star

straľšný výkon, uplne som bol z toho sklamaný, ale potom som sa na to m aj smial.. ako podla mňa by mali Grannata vyhodiť po sezone, lebo ten človek to je večný asistent.. chce to niekoho schopného..

Som zvedavý či v nasledujúcom zápase dajú HABS príležitosť Halakovi, lebo PRICE nechytal dnes nejako excelentne, a Halak ho aj striedal..
niekedy ma tá politika niektorích tímov vie strašne nemilo prekvapiť
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

z toho co som pocul od znamych ktory zapas Avalanche videli tak z tych 8 kuskov boli vyslovene jeho iba 2-3, ostatne vsetko kiksy obrany
BoBor89
Medium Star
Medium Star

s tou obranou to je strašné, chcelo by to zmenu, obmeniť polku kádra.. a možno získať nejakú vlek rybu do AVS, Platový strop pojde asi dole, ale to by pre Colorado nemal byť problém.. tak keby RedWings nepodpísali Hossu mohol by prisť k AVS, by som sa nenahneval:)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

dobre, pozrel som highlighty z toho zapasu a zhodnotim to takto: z osmych golov 3 onetimers, 3 tecovane, 1 dorazka a 1 gol padol po strele souraya spoza kruhu...urobte si obraz
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Neverím, že táto téma zapadá prachom - je načase ju oživiť! ;)

Takže, divosi na čele s Mariánom Gáboríkom (včera 1+0, dnes 2+2) sú na ceste k postupu do prvého kola play-off. Colorado pravdepodobne nepostúpi - to by mohlo znamenať príchod Petra Budaja a Mareka Svatoša na MS 2009. Florida sa pohybuje na hranici postupu - pobije sa z Montrealom, ale dúfam, že Montreal pôjde do PO a nám príde na MS Richard Zedník. Zo západnej konferencie by mohol prísť Handzuš, ak by ho vedenie uvoľnilo.. LA sú tuším osem bodov od postupu do PO.. A to je z NHL asi všetko, ak Minnesota s Gabbym a Olveckým postúpi..
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Tak dnes sa Gabby pekne ukázal, 4 bodíky, ale neviem či to je niečo pre WILD platné, lebo podla mňa do PO sa nepozrú.. čo sa týka Budaja a Svatoša, tak Svatoš podla mňa na MS nepôjde lebo teraz má nejaké zdravotné problémy, a ked mu rupne rameno tak je OUT minimalne do novej sezony.. Budaj neni vo forme, tak neviem či by ho FILC zaradil ako 1tku/ale to som mierne OT/

Zatial je istých 5 účastníkov PO, taktiež dúfam že HABS urobia PO lebo pri 100ročnici by to bolo aspoň niečo, ked teraz majú nejaké problémy, a pravdepodobne zmenia majitela, treba dúfať že to nebude nejaký amík, lebo ten by podl amňa chcel presťahovať HABS a potom by NHL nebola to čo je...

COLORADO do PO nepôjde na 90%, zranil sa znova STASTNY a Sakic pravdepodobne ani nenastúpi už v tejto sezóne... ak chcú niečo v nasledujúcej dosiahnuť, mali by priviesť nejakého schopného brankára a z jedného z terajších urobiť dvojku.. druhý by mal odísť... a prvá vec čo by AVS mali spraviť je vymeniť trénera
Napísať odpoveď