Niekto kto vie cosi o mobile SAMSUNG D 900i???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djkobrra
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Niekto kto vie cosi o mobile SAMSUNG D 900i???

Príspevok od používateľa djkobrra »

Caf,mam mobil,Samsung D 900i a mam taky fatalny problem,ako dostat hry do neho???niekde som cital,ze mnohymi operaciami,konkretne treba zadat nejake cisla a potom nieco potvrdzovat a hra by mala byt nainstalovana...blbost mne to nejde ...vie mi teda niekto normalne poradit ako dostat hry do tohoto fonu????
Da sa to aj cez kabel od telefonu???dik za kazdu radu
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Samsung oficialne nepodporuje posielanie hier do mobilu inak ako stiahnut to z netu. Mal som D500 a navod ktory tu ty spominas som skusal, jeho rozne verzie. Hral som sa s tym dost dlho za ucelom vytvorenia noveho navodu - funkcneho. Potom som fon predal tak som to nedokoncil.
Bobr
Guru
Guru

Re: Niekto kto vie cosi o mobile SAMSUNG D 900i???

Príspevok od používateľa Bobr »

djkobrra napísal:Caf,mam mobil,Samsung D 900i a mam taky fatalny problem,ako dostat hry do neho???niekde som cital,ze mnohymi operaciami,konkretne treba zadat nejake cisla a potom nieco potvrdzovat a hra by mala byt nainstalovana...blbost mne to nejde ...vie mi teda niekto normalne poradit ako dostat hry do tohoto fonu????
Da sa to aj cez kabel od telefonu???dik za kazdu radu
mne sa paci ze mam fatalny problem, mat tak tiez take fatalne problemy :D
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nenhras ich tam proste to nejde samsung je co sa tyka dizajnu mobilov a tak celkom v pohode ale akonahle ho zapnete mate chut s nim niekomu co ho naprogramoval rozbit hlavu mal som vela telefonov ale povedal som si ze samsung s uzavretym os uz nikdy, mozno symbian by sa este dal alebo nieco pouzitelnejsie :)
djkobrra
Light Star
Light Star

Nadaval som,ze Siemensi su blbe telefony,ale mam ESTe Siemens Benq E 71 a to je pan telefon....Samsung? ten sa moze strcit poviem to ludovo do riti......
Josa
Light Professional
Light Professional

U mna je Samsung jednoznacne na prvom mieste. Zatial ziadna reklamacia, kdezto pri inych znackach aspon jedna bola. Co sa tyka tych hier tak je to z dovodu aby sa tak lahko nesiril warez, to je jeden z dovodov preco to blokuju.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

bloodko napísal:U mna je Samsung jednoznacne na prvom mieste. Zatial ziadna reklamacia, kdezto pri inych znackach aspon jedna bola. Co sa tyka tych hier tak je to z dovodu aby sa tak lahko nesiril warez, to je jeden z dovodov preco to blokuju.
im to moze byt uplne u riti ci na ich fone niekto tu hru kupil alebo nie kedze oni z toho cash nemaju tak ci tak :roll:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

bloodko napísal:U mna je Samsung jednoznacne na prvom mieste. Zatial ziadna reklamacia, kdezto pri inych znackach aspon jedna bola. Co sa tyka tych hier tak je to z dovodu aby sa tak lahko nesiril warez, to je jeden z dovodov preco to blokuju.
pri akych znackach si bola reklamacia ???
Josa
Light Professional
Light Professional

SE aj 1 Nokia, + matkin Sagem (to pochopim) a aj otcova Nokia.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bloodko napísal:SE aj 1 Nokia, + matkin Sagem (to pochopim) a aj otcova Nokia.
tak ja som raz dal moj SE na reklamaciu a to preto lebo som pustil taku jedno pesnicku a roztrhol som reprak :D ale inac nikdy nic... a samsung jeden mam doma a je to shit ... U-600... akurat ma dobry prehravac..a to ma sere ze tam nejdu dat JAVA aplikacie
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

djkobrra
Light Star
Light Star

Ze reklamacia? a ziadna?clovece,ty musis byt nejaky hm,sorry za slovo ale obycajny clovek,ktory tam nema ani pamatovu kartu,dovol mi teda citovat co ten moj mily samsung robi

Mam ho od januara....po vlozeni karty som zistil,ze mi nezobrazuje vsetky subory (konkretne mp3 subory)
Vypinal sa mi spociatku,a teraz???teraz sa mi naprd otvara...staci ti???a neviem,ci to dat na reklamaciu,aby mi dali novy soft,a aby mi to opravili,teda to otvaranie...alebo co s tym.......

Vies ake bude vyjadrenie servisu??,ze telefon je v poriadku (spisane zavady sa neprejavili) a co sa tyka otvarania je to mechanicka chyba mnou sposobena,cize tym padom ma poslu do dovi dopo
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mne teraz E-250 sa tak po pol hodinke restartuje ...normal vidiet ze sa vypne a zapne a pyta PIN kod :) mam dalsie 2 SE takze samsung mozes osrat
Napísať odpoveď