Nightwish

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
only
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nightwish

Príspevok od používateľa only »

lidicky kto bol vcera v ziline na tomto koncerte co myslite?moje dojmy su veeeelmi pozitivne najme dojmy na tarju sa mi zda ze je este krajsia ako bola ale mozno sa mi to iba zda :shock: ale som z nej uplne paff zhanam aj nejake fotky kto zozenie chvala mu prevelka
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Fotky nájdeš na oficiálnej stránke nightwish ..

Kód: Vybrať všetko

www.nightwish.com
alebo aj na stránke CZ/SK fanklubu ..

nightwish.lofin.com
Počúvaš aj niečo iné okrem Nightwish? ;-) Môžme pokecať aj cez icq ..
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Wishmaster napísal:Fotky nájdeš na oficiálnej stránke nightwish ..

www.nightwish.com
alebo aj na stránke CZ/SK fanklubu ..

nightwish.lofin.com
Počúvaš aj niečo iné okrem Nightwish? ;-) Môžme pokecať aj cez icq ..
hehe Nightwishaci sa stretli :-) ...da best music on the world :wink:
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

wishamster samozrejme ze pocuvam dik za linky mozme pokec ked sa ti potom chce autorizuj sa mi :wink:
yezishko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa yezishko »

ak ste niekto boli na koncerte nightwish 16.9. w ziline a mate odtial nejake fotky prosim poslite ich na [email protected]
Drake
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drake »

NIghtWish je naj :)
na tom konecerte som bol aj s kamosmi bolo super len blbo organizovane :(
kopat takych organizatorov
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

suhlasim tie rozdielne vstupy pre studentova dospelich ma to dojalo....ked ma mily SBSkar poslalznova do radu ku druhemu vstupu :twisted:
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Nightwish hrali super hudbu na albumoch Wishmaster, Centurys child atd. Ale mrzi ma, ze absolutne podlahli fanusikom a zaspali na vavrinoch. Vypocuj si prve 3 albumy a uvidis, ze isli dopredu. Ale odvtedy stoja na jednom mieste a uz sa len opakuju. Milujem metal ale ich uz proste nemusim. Mohli by strosku zodvazniet a skusit nieco nove. Tak ako napr. Helloween s albumom Rabits dont come easy - viac klaves, ostrejsia gitara. Je pekne ked ma kapela vlastny styl a dokazes ju hned spoznat, ale nie je dobre, ked v nom zamerzne. Napr Stratovarius alebo Gamma ray - su to stale oni no kazdy album je niecim iny a zaujimavy.
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

to je otazka fkusu naprikald mne sa album once paci mozno najviac a spominany album od helloween najmenej z ich diskografie :?
PiT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiT »

Ako to bolo nazvucene, ak sa smiem spytat?

V Ziline som bol na Stratovarius + Symphony-X + Thunderstone a neskor na Helloween + Rage...

Stratovarius tam ma konsku aparaturu, zvuk bol totalny bordel...

Helloween mal aparaturu asi stvrtinovu, zvukovo to bolo o dost lepsie ako Stratovarius, no aj tak som si povedal, ze do sportovej haly Borik uz na koncert nepojdem :cry:
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Lamor napísal:to je otazka fkusu naprikald mne sa album once paci mozno najviac a spominany album od helloween najmenej z ich diskografie :?
No ja som nepovedal, ze sa mi ten album paci najviac, moj najoblubenejsie je The Dark Ride a Better than Raw. Len hovorim ze sa vobec nevyvijaju
metal4ever
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa metal4ever »

Mne sa nepači Nightwish.Myslim aj na hudbu,ale aj na to,že kvoli peniazom čo urobili..ten showbiznis.. :smt019 ...viete prečo vizera tarja lepšie?viete aké drasticke diety musi držat a denne kolko cvičiť s dobre plateným osobným trénerom aby na vystupeniach v MTV vizerala tak dobre?hm? :aasmile19:
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

myslim ze once bol dost revolucny a niektore pesnicky o dost tvrdsie ako zvykli pridali druhy vokal a tak takze vyvijaju sa ale nic naozaj nic nema na NEW helloween je to srkatka ked pocujete ako mu to chuti spievat tak to radost pocuvat normalne je happy ked spieva skratka Keeper of the seven keys III je jeden s best albumov ake som kedy posul je to skrakta uzasne sory ale nemozem si pomoct
Lestat
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lestat »

Nightwish odohrali v Ziline vynikajuci koncert a ked to mam porovnat s koncertom v BB tak tento bol ovela lepsi halvne kvoli ozvuceniu a v podstate aj show,ktoru nam predviedli ,organizacia bola zase naopak hrozna :!: Tolko nervoznych ludi pokope som este nevidel :D
Predkapela Nemesis bola podla mojho nazoru uplne na hovno ,takze to k predkapele a este ma dojal stanok s nightwish vecami ,mali tam 3 tricka a to bolo v podstate vsetko
A este jedna vec na zaver ohladom hviezdnych manierov : Tarja sa rozhodla ze skor ako o 22.00 na podium nepride tak sme asi hodinu a pol sedeli a cakali, a cakali , a cakali ... Ale koncert ako taky bol skvely
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

cakali ano cakali a najhorsie na tom bolo to ze hrali tu je*nutu ANASTACIU ci ako sa vola co sa pisae ako pistacia netusim to mi zralo na revy jedni typci chceli zbyt zvukara
vlasovlac
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vlasovlac »

citam ze vraj NIGHTWISH vyhodili Tarju

http://www.metalopolis.net/news.asp?id=10239
ako cele som to necital, po par riadkoch som sa na to vydlabal, nechcelo sa mi to prekladat
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ten clanok ma iste chyby preco by jej sukromny list posielal po anglicky :?: :?: :?: to je blbost ked su ibaja fini kravina a na tarje zavysi polovica fanusikov aj zisku nightwish mozno to robia pre radost a hrali by kvalitu aj bez nej no vyhodit ju nevyhopdia je to blbost no ak preda by to bola pravda tkh skoda :cry: ale na 80 percent nie je
Vodevil
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vodevil »

no na metalopolise je uz aj zopar dalsich sprav o jej vyhodeni.
vlasovlac
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vlasovlac »

Aj keby ju vyhodili tak o taky rok sa daju znova dokopy, tak ako to bolo so STRATOVARIUS proste bez tarji by nebol NIGHTWISH, tak ako bez Kotipelta a Michaela by nebol STRATOVARIUS
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

metalopolis je blbost nema to logiku takze ma nterapi co tam pisu niekto sa zabava
Napísať odpoveď