Nightwish
Nightwish
lidicky kto bol vcera v ziline na tomto koncerte co myslite?moje dojmy su veeeelmi pozitivne najme dojmy na tarju sa mi zda ze je este krajsia ako bola ale mozno sa mi to iba zda
ale som z nej uplne paff zhanam aj nejake fotky kto zozenie chvala mu prevelka
-
Wishmaster
Medium Professional
Fotky nájdeš na oficiálnej stránke nightwish ..
alebo aj na stránke CZ/SK fanklubu ..
Počúvaš aj niečo iné okrem Nightwish?
Môžme pokecať aj cez icq ..
Kód: Vybrať všetko
www.nightwish.comKód: Vybrať všetko
nightwish.lofin.com-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
hehe Nightwishaci sa stretliWishmaster napísal:Fotky nájdeš na oficiálnej stránke nightwish ..alebo aj na stránke CZ/SK fanklubu ..Kód: Vybrať všetko
www.nightwish.comPočúvaš aj niečo iné okrem Nightwish?Kód: Vybrať všetko
nightwish.lofin.comMôžme pokecať aj cez icq ..
ak ste niekto boli na koncerte nightwish 16.9. w ziline a mate odtial nejake fotky prosim poslite ich na [email protected]
-
woundgiver
Light Star
Nightwish hrali super hudbu na albumoch Wishmaster, Centurys child atd. Ale mrzi ma, ze absolutne podlahli fanusikom a zaspali na vavrinoch. Vypocuj si prve 3 albumy a uvidis, ze isli dopredu. Ale odvtedy stoja na jednom mieste a uz sa len opakuju. Milujem metal ale ich uz proste nemusim. Mohli by strosku zodvazniet a skusit nieco nove. Tak ako napr. Helloween s albumom Rabits dont come easy - viac klaves, ostrejsia gitara. Je pekne ked ma kapela vlastny styl a dokazes ju hned spoznat, ale nie je dobre, ked v nom zamerzne. Napr Stratovarius alebo Gamma ray - su to stale oni no kazdy album je niecim iny a zaujimavy.
Ako to bolo nazvucene, ak sa smiem spytat?
V Ziline som bol na Stratovarius + Symphony-X + Thunderstone a neskor na Helloween + Rage...
Stratovarius tam ma konsku aparaturu, zvuk bol totalny bordel...
Helloween mal aparaturu asi stvrtinovu, zvukovo to bolo o dost lepsie ako Stratovarius, no aj tak som si povedal, ze do sportovej haly Borik uz na koncert nepojdem
V Ziline som bol na Stratovarius + Symphony-X + Thunderstone a neskor na Helloween + Rage...
Stratovarius tam ma konsku aparaturu, zvuk bol totalny bordel...
Helloween mal aparaturu asi stvrtinovu, zvukovo to bolo o dost lepsie ako Stratovarius, no aj tak som si povedal, ze do sportovej haly Borik uz na koncert nepojdem
-
woundgiver
Light Star
-
metal4ever
Amateur
myslim ze once bol dost revolucny a niektore pesnicky o dost tvrdsie ako zvykli pridali druhy vokal a tak takze vyvijaju sa ale nic naozaj nic nema na NEW helloween je to srkatka ked pocujete ako mu to chuti spievat tak to radost pocuvat normalne je happy ked spieva skratka Keeper of the seven keys III je jeden s best albumov ake som kedy posul je to skrakta uzasne sory ale nemozem si pomoct
Nightwish odohrali v Ziline vynikajuci koncert a ked to mam porovnat s koncertom v BB tak tento bol ovela lepsi halvne kvoli ozvuceniu a v podstate aj show,ktoru nam predviedli ,organizacia bola zase naopak hrozna
Tolko nervoznych ludi pokope som este nevidel
Predkapela Nemesis bola podla mojho nazoru uplne na hovno ,takze to k predkapele a este ma dojal stanok s nightwish vecami ,mali tam 3 tricka a to bolo v podstate vsetko
A este jedna vec na zaver ohladom hviezdnych manierov : Tarja sa rozhodla ze skor ako o 22.00 na podium nepride tak sme asi hodinu a pol sedeli a cakali, a cakali , a cakali ... Ale koncert ako taky bol skvely
Predkapela Nemesis bola podla mojho nazoru uplne na hovno ,takze to k predkapele a este ma dojal stanok s nightwish vecami ,mali tam 3 tricka a to bolo v podstate vsetko
A este jedna vec na zaver ohladom hviezdnych manierov : Tarja sa rozhodla ze skor ako o 22.00 na podium nepride tak sme asi hodinu a pol sedeli a cakali, a cakali , a cakali ... Ale koncert ako taky bol skvely
citam ze vraj NIGHTWISH vyhodili Tarju
ako cele som to necital, po par riadkoch som sa na to vydlabal, nechcelo sa mi to prekladat
Kód: Vybrať všetko
http://www.metalopolis.net/news.asp?id=10239ten clanok ma iste chyby preco by jej sukromny list posielal po anglicky
to je blbost ked su ibaja fini kravina a na tarje zavysi polovica fanusikov aj zisku nightwish mozno to robia pre radost a hrali by kvalitu aj bez nej no vyhodit ju nevyhopdia je to blbost no ak preda by to bola pravda tkh skoda
ale na 80 percent nie je