Nokia 5530 - firmware z C6
Nokia 5530 - firmware z C6
takze na nete je plno videi a clankov k tomuto, ale nikde som nenasiel nejaky navod, ako to presne spravit. ma niekto skusenost? nejake rady?
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia 5530 - firmware z C6
oficilany FW z C6 do 5530 tam nedostanes
ale su tzv. custom FW - tj.upraveny(vytuneny) 5530 kde sa pridali funkcie z C6
nahravat musis vzdy cez JAF/Phoenix a kdeze sa jedna o neoficialnu upravu tak stracas zaruku (pokial ti to preukazu)
upraveny FW najdes TU
ale su tzv. custom FW - tj.upraveny(vytuneny) 5530 kde sa pridali funkcie z C6
nahravat musis vzdy cez JAF/Phoenix a kdeze sa jedna o neoficialnu upravu tak stracas zaruku (pokial ti to preukazu)
upraveny FW najdes TU
tak uz som to nasiel, podla videa na youtube, ale dobre som nepochodil. pri flashovani cez JAF mi to sice spravi vsetko, ale len po Pooling.. vtedy vypise, ze nerozpoznalo telefon...
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 7:23)
vyriesene, nahrany original firmware, stiahnuty z nafifirm (konkretne nejaky cesky, alebo co tam pisalo). fici v pohode, po slovensky, pekne to dokoncilo flashovanie. neviete teda kde mohla byt vtedy chyba, ked mi pro pooling mode napisalo nieco "phone didn´t respond..." ? mal som to presne tak isto nastavene, ako pri flashovani na povodnu verziu.
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 7:23)
vyriesene, nahrany original firmware, stiahnuty z nafifirm (konkretne nejaky cesky, alebo co tam pisalo). fici v pohode, po slovensky, pekne to dokoncilo flashovanie. neviete teda kde mohla byt vtedy chyba, ked mi pro pooling mode napisalo nieco "phone didn´t respond..." ? mal som to presne tak isto nastavene, ako pri flashovani na povodnu verziu.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi si vlozil nespravny upreaveny FW (z inej FW verzie, alebo pre iny model)
neviem, ked pridem domov hodim sem link, odkial som to stahoval.
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 14:52)
tento firmware som stiahol, co je v popise a aj ten program, proste vsetko a robil som to presne podla toho navodu...
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 14:52)
tento firmware som stiahol, co je v popise a aj ten program, proste vsetko a robil som to presne podla toho navodu...
-
Tomas02401
Novice
CAwko ako to mam urobit porate mi ja to vobec newem urobit pls help meeeee