nokia 6300 (problem so zvukom)
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nokia 6300 (problem so zvukom)
mam mensi problem s tymto telefonom ..pred nedavnom som si ho bral z Orangu na pausal a asi tam neni original softver taky aky ma byt ..teraz k veci ..ide mi hlavne o videa ..ktore som si donho postahoval a ide o zvuk ..zvuk ide rychlejsie ako obraz ..neviete kde moze byt chyba ??diky
-
blitzkrieg
Professional
to nie je pravda ked on stiahol zle videa tak s tym pomaranc nema nic spolocne ... ked to nebude fungovat ani ked si to skonvertuje sam tak potom moze ist do pomarancu aj ked tipujem ze mu tam maximalne prepalia FW ...masino napísal:chod do Orange a ukaz im co s tym mas.. nech to riesia oni.. ved to je ich robota
co skor odporucam ist do Nokia servisu a tam ti to spravia na pockanie Orange to bude iba zbytocne zdrziavat a aj tak to poslu do nokie ...
to je krasny pristup k zakaznikom... toto sa moze stat iba u nas na SK.ob3l1x napísal:Orange to bude iba zbytocne zdrziavat a aj tak to poslu do nokie ...
Mna dokonca v Orange obvinili ze som si pokazil telefon, ktory som prisiel reklamovat...
takze ano, mas pravdu nechod do orangu ti to len budu natahovat...
moja sestra je v Londine a bola v dakom obchode O2...
chcela si kupit phone.. vybrala si ho ale v tej predajni o2 ho nemali...
ten predavac jej povedal ze stoji 80 libier.. a jej to stale neslo do hlavy... ked si zratavala tu cenu telefonu, stale jej to vychadzalo okolo 100 libier... a ete sa ho aj pytala ci si to dobre prepocital a on ze jasne... a pritom to bolo zle...
tak teda isla do inej predajne O2, kde jej ho nauctovali uz normalne...
lenze tam sa ona ohradila, ze v inej predajni jej ho davali o 20 libier lacnejsie ... chvilku sa hadala... a po chvilke prisla majitelka toho obchodu a povedala, ze nechcu stratit zakaznika a telefon jej ze tych 80 libier dali
sorry ze som pisal trochu off, ale musel som to napisat
-
blitzkrieg
Professional
-
Lukkas
Star
Skus konvertor "SUPER" bez uvodzoviek je to novy konvertor a funguje paradne mne nesiel pozadu ani popredu zvuk
ak sa nemýlim zatial je len v beta verzii bola o nom pisana aj recenzia... a stiahnes ho tu a je free
http://www.erightsoft.com/SUPER.html
BTW: k tomu prispevku vyssie fakt takyto pristup k zakaznikom je fakt dobry ... len na SR si zakaznikov este nevazia ... proste neni to ako v inych krajinach a co je 20 libier pre O2 ? skoro nic... a je lepsie prist o 20libier ako o 1 zakaznika
BTW: k tomu prispevku vyssie fakt takyto pristup k zakaznikom je fakt dobry ... len na SR si zakaznikov este nevazia ... proste neni to ako v inych krajinach a co je 20 libier pre O2 ? skoro nic... a je lepsie prist o 20libier ako o 1 zakaznika
-
blitzkrieg
Professional
diky za radu ale mam v tom trochu chaos ...kde sa to tam stahuje ..uz nad tym spekulujem a pozeram do toho asi 30 min a nic som nenasielLuKKaS napísal:Skus konvertor "SUPER" bez uvodzoviek je to novy konvertor a funguje paradne mne nesiel pozadu ani popredu zvukak sa nemýlim zatial je len v beta verzii bola o nom pisana aj recenzia... a stiahnes ho tu a je free
http://www.erightsoft.com/SUPER.html