nokia 6300 (problem so zvukom)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nokia 6300 (problem so zvukom)

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

mam mensi problem s tymto telefonom ..pred nedavnom som si ho bral z Orangu na pausal a asi tam neni original softver taky aky ma byt ..teraz k veci ..ide mi hlavne o videa ..ktore som si donho postahoval a ide o zvuk ..zvuk ide rychlejsie ako obraz ..neviete kde moze byt chyba ??diky
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Presunute z "Ostatne (PC)".
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

uplne vsetky???

moze byt problem v codecu pri konvertovani
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

si skonvertuj daake vlastne pri optimalnom datovom toku...a tak skus
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tomasko napísal:uplne vsetky???

moze byt problem v codecu pri konvertovani
vsetky ...som si stahoval asterixa & obelixa a zvuk bol rychlejsii ako video ...
//pershing cez aky program?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

napr aj cez Nokia PC Suite sa to da.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

chod do Orange a ukaz im co s tym mas.. nech to riesia oni.. ved to je ich robota
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

masino napísal:chod do Orange a ukaz im co s tym mas.. nech to riesia oni.. ved to je ich robota
to nie je pravda ked on stiahol zle videa tak s tym pomaranc nema nic spolocne ... ked to nebude fungovat ani ked si to skonvertuje sam tak potom moze ist do pomarancu aj ked tipujem ze mu tam maximalne prepalia FW ...
co skor odporucam ist do Nokia servisu a tam ti to spravia na pockanie Orange to bude iba zbytocne zdrziavat a aj tak to poslu do nokie ...
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ob3l1x napísal:Orange to bude iba zbytocne zdrziavat a aj tak to poslu do nokie ...
to je krasny pristup k zakaznikom... toto sa moze stat iba u nas na SK.
Mna dokonca v Orange obvinili ze som si pokazil telefon, ktory som prisiel reklamovat...
takze ano, mas pravdu nechod do orangu ti to len budu natahovat...

moja sestra je v Londine a bola v dakom obchode O2...
chcela si kupit phone.. vybrala si ho ale v tej predajni o2 ho nemali...
ten predavac jej povedal ze stoji 80 libier.. a jej to stale neslo do hlavy... ked si zratavala tu cenu telefonu, stale jej to vychadzalo okolo 100 libier... a ete sa ho aj pytala ci si to dobre prepocital a on ze jasne... a pritom to bolo zle...
tak teda isla do inej predajne O2, kde jej ho nauctovali uz normalne...
lenze tam sa ona ohradila, ze v inej predajni jej ho davali o 20 libier lacnejsie ... chvilku sa hadala... a po chvilke prisla majitelka toho obchodu a povedala, ze nechcu stratit zakaznika a telefon jej ze tych 80 libier dali :) tomuto sa hovori pristup k zakaznikovi... toto by sa tu nikdy nemohlo stat... toto je sajgon na Slovensku
sorry ze som pisal trochu off, ale musel som to napisat
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nokia PC suit mam ...bolo to k telefonu ..a mozete mi povedat ako sa nazyva ten program cez ktory sa to robi ..a este ak tam bude treba napriklad rychlost videa cize fps ...tak na akej rychlojsti ?? ...a do toho pomarancu ani nepojdem ...bo mi ho este viac dokazia ako je ...takze to asi ne ..
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Skus konvertor "SUPER" bez uvodzoviek je to novy konvertor a funguje paradne mne nesiel pozadu ani popredu zvuk ;) ak sa nemýlim zatial je len v beta verzii bola o nom pisana aj recenzia... a stiahnes ho tu a je free ;) http://www.erightsoft.com/SUPER.html
BTW: k tomu prispevku vyssie fakt takyto pristup k zakaznikom je fakt dobry ... len na SR si zakaznikov este nevazia ... proste neni to ako v inych krajinach a co je 20 libier pre O2 ? skoro nic... a je lepsie prist o 20libier ako o 1 zakaznika ;)
ryder
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryder »

takto to pojde 100%, video 3GP, rozlisenie 176x144, kodek MPEG4, FPS 12.5, Bitrate ~90, Audio kodek AAC, 16 kHz a 32 kbps bitrate
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

LuKKaS napísal:Skus konvertor "SUPER" bez uvodzoviek je to novy konvertor a funguje paradne mne nesiel pozadu ani popredu zvuk ;) ak sa nemýlim zatial je len v beta verzii bola o nom pisana aj recenzia... a stiahnes ho tu a je free ;) http://www.erightsoft.com/SUPER.html
BTW: k tomu prispevku vyssie fakt takyto pristup k zakaznikom je fakt dobry ... len na SR si zakaznikov este nevazia ... proste neni to ako v inych krajinach a co je 20 libier pre O2 ? skoro nic... a je lepsie prist o 20libier ako o 1 zakaznika ;)
diky za radu ale mam v tom trochu chaos ...kde sa to tam stahuje ..uz nad tym spekulujem a pozeram do toho asi 30 min a nic som nenasiel
Napísať odpoveď