Nokia 6300

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
The Calvin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nokia 6300

Príspevok od používateľa The Calvin »

Oplati sa mi kupovat pouzivanu Nokiu 6300 za 3500SK a tak okolo alebo si mam kupit neaky lepsi mobil ak som narocnejsi uzivatel telefonu mobilneho ?? :idea: :idea:
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

Ja mam tento fon a som s nim spokojny.... no ak si až moc náročný tak si to nekupuj... No ja si ten mobil len chválim.... Moja rodina neni až taká veľka ale mame tri tieto N6300... Nokia je v našej rodine dosť populárna...
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

za tuto cenu je to velmi dobry telefon som cital na MM ze tento telefon je ako klasika 3310 a ta vseobecna vynikajuca rada telefonou dizajn funkcnost a vsetko do kopy dobry telefon ;)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

6300 ma hlavne krasny displej, kvalita fotaciku uz je ale dost podpriemerna. A dalej priatelka sa stazuje, ze jej tam malicko vydrzi baterka - ale moze ist o chybnu seriu baterii, chysta sa to reklamovat. Inak pekny fonik, za tu cenu vpoho.
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

k6 napísal:6300 ma hlavne krasny displej, kvalita fotaciku uz je ale dost podpriemerna. A dalej priatelka sa stazuje, ze jej tam malicko vydrzi baterka - ale moze ist o chybnu seriu baterii, chysta sa to reklamovat. Inak pekny fonik, za tu cenu vpoho.
Mno ta baterka bude asi chybna seria.... Mne na tomto fone vydrzi baterka tak 7 až 8 dní.... Prevolám asi tak 1hod a 30 min týždenne... Myslím vštky hovory dokopy
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ten display je fakt good a to o tej baterke viem ale thak nevim lebo som dostal na ponuku nokiu 6230i a sony ericsson W710i

thak nevim :playboy:
Napísať odpoveď