Ja mam tento fon a som s nim spokojny.... no ak si až moc náročný tak si to nekupuj... No ja si ten mobil len chválim.... Moja rodina neni až taká veľka ale mame tri tieto N6300... Nokia je v našej rodine dosť populárna...
za tuto cenu je to velmi dobry telefon som cital na MM ze tento telefon je ako klasika 3310 a ta vseobecna vynikajuca rada telefonou dizajn funkcnost a vsetko do kopy dobry telefon
6300 ma hlavne krasny displej, kvalita fotaciku uz je ale dost podpriemerna. A dalej priatelka sa stazuje, ze jej tam malicko vydrzi baterka - ale moze ist o chybnu seriu baterii, chysta sa to reklamovat. Inak pekny fonik, za tu cenu vpoho.
k6 napísal:6300 ma hlavne krasny displej, kvalita fotaciku uz je ale dost podpriemerna. A dalej priatelka sa stazuje, ze jej tam malicko vydrzi baterka - ale moze ist o chybnu seriu baterii, chysta sa to reklamovat. Inak pekny fonik, za tu cenu vpoho.
Mno ta baterka bude asi chybna seria.... Mne na tomto fone vydrzi baterka tak 7 až 8 dní.... Prevolám asi tak 1hod a 30 min týždenne... Myslím vštky hovory dokopy