Nokia N85

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
bary333
Amateur
Amateur

Nokia N85

Príspevok od používateľa bary333 »

mám jeden problémik keď chcem napísať správu na tomto telefoné a odošlem ju tak adresátovi vôbec nepríde a po čase mi na mobile vypíše že správa je príliš krátka na odoslanie neviete mi poradiť pls dikk:P :)
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Skusal si v nastaveniach sms skontrolovat, v akom formate sa dana sprava odosiela ? Malo by byt nastavene TEXT. Kukni, zatial porozmyslam, co by to mohlo este byt ...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia N85

Príspevok od používateľa mr_margera »

potreboval by som poradiť, mám N85 a potreboval by som nastaviť aby vždy keď sa pripájam na net hľadalo ako prvé wifi a v žiadnom prípade nezapínalo internet od operátora. To isté by som potreboval nastaviť na E66. Ak vie niekto poradiť, tak budem vďačný ;)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

mr.margera to sa myslim nastavuje v prehliadaci... nastavenia/vseobecne/spojenie zo sietou/vzdy ziadat..
Pri kazdom pokuse o pripojenie ty ponukne moznosti ci wifi,tmobile internet atd
Ak si uz bol pripojeni k nejakej wifine,a si jej v dosahu tak ti rovno ponukne wifi,..
Druha moznost ((nemam ju odskusanu) chod do nastroje/nastavenia/spojenie/cielove lokality/internet/ a vyber si miesta pristupu od 1-XX cez ktore sa ma pripajat ako prve,druhe,tretie atd atd
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dík za radu. Skôr som myslel na tú druhú možnosť - zablokovať to v nastaveniach telefónu. To čo si napísal som skúšal už predtým, a všade tam mám vyplnené len wifi siete ktoré používam, no aj tak sa niektoré aplikácie hneď pripájajú cez operátora a toho sa neviem zbaviť... :?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

A ake aplikacie,?? Urcite v nastaveniach app sa to musi dat zmenit,.pripadne ak tie profily od operatora nevyuzivas tak ich zmaz...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem, či robím chybu, alebo ti len dostatočne nerozumiem. V nastaveniach som všade zadal iba wifi siete, proste nikde nieje žiaden profil netu od operátora. No napríklad sa mi stáva to, že sa pripojím na klasický webový prehliadač od Nokie a namiesto toho aby sa ma pýtal sa hneď pripojí. Niektoré aplikácie sa ma najprv opýtajú, no keď sa sťahuje aktualizácia, pripoja sa hneď na operátora. Ten profil musí byť niekde inde nastavený, len neviem kde.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

To, či sa ťa to bude pýtať, respektíve aby si si navolil iba pripojenie cez wifi bez opýtania, to všetko sa nastavuje už v aplikáciach. Čiže pozrieť poriadne nastavenia v prehliadači.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Johny ano to sa nastavuje v app ale on by chcel tak nastavit tel aby sa rovno pripajalo cez wifi....
Napísať odpoveď