Nokia N85
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia N85
potreboval by som poradiť, mám N85 a potreboval by som nastaviť aby vždy keď sa pripájam na net hľadalo ako prvé wifi a v žiadnom prípade nezapínalo internet od operátora. To isté by som potreboval nastaviť na E66. Ak vie niekto poradiť, tak budem vďačný 
mr.margera to sa myslim nastavuje v prehliadaci... nastavenia/vseobecne/spojenie zo sietou/vzdy ziadat..
Pri kazdom pokuse o pripojenie ty ponukne moznosti ci wifi,tmobile internet atd
Ak si uz bol pripojeni k nejakej wifine,a si jej v dosahu tak ti rovno ponukne wifi,..
Druha moznost ((nemam ju odskusanu) chod do nastroje/nastavenia/spojenie/cielove lokality/internet/ a vyber si miesta pristupu od 1-XX cez ktore sa ma pripajat ako prve,druhe,tretie atd atd
Pri kazdom pokuse o pripojenie ty ponukne moznosti ci wifi,tmobile internet atd
Ak si uz bol pripojeni k nejakej wifine,a si jej v dosahu tak ti rovno ponukne wifi,..
Druha moznost ((nemam ju odskusanu) chod do nastroje/nastavenia/spojenie/cielove lokality/internet/ a vyber si miesta pristupu od 1-XX cez ktore sa ma pripajat ako prve,druhe,tretie atd atd
-
mr_margera
Medium Professional
Dík za radu. Skôr som myslel na tú druhú možnosť - zablokovať to v nastaveniach telefónu. To čo si napísal som skúšal už predtým, a všade tam mám vyplnené len wifi siete ktoré používam, no aj tak sa niektoré aplikácie hneď pripájajú cez operátora a toho sa neviem zbaviť... 
A ake aplikacie,?? Urcite v nastaveniach app sa to musi dat zmenit,.pripadne ak tie profily od operatora nevyuzivas tak ich zmaz...
-
mr_margera
Medium Professional
Neviem, či robím chybu, alebo ti len dostatočne nerozumiem. V nastaveniach som všade zadal iba wifi siete, proste nikde nieje žiaden profil netu od operátora. No napríklad sa mi stáva to, že sa pripojím na klasický webový prehliadač od Nokie a namiesto toho aby sa ma pýtal sa hneď pripojí. Niektoré aplikácie sa ma najprv opýtajú, no keď sa sťahuje aktualizácia, pripoja sa hneď na operátora. Ten profil musí byť niekde inde nastavený, len neviem kde.
-
johny541
King
To, či sa ťa to bude pýtať, respektíve aby si si navolil iba pripojenie cez wifi bez opýtania, to všetko sa nastavuje už v aplikáciach. Čiže pozrieť poriadne nastavenia v prehliadači.
Johny ano to sa nastavuje v app ale on by chcel tak nastavit tel aby sa rovno pripajalo cez wifi....