Nokia n95 8gb info ??

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2david2
Medium Expert
Medium Expert

Nokia n95 8gb info ??

Príspevok od používateľa 2david2 »

Zdravim ludia vie mi niekto poradit ? nasiel som mobil nokia n95 8gb ..... 8 gb som zistil podla toho ze sa do nej neda dat pametovka dufam ze sa nemylim .... ale dasli problem ma ochranny kod pri vyemne sim karty takz enemozem sa dostat do menu ...... ale problem je ze ked som ho chcel flashnut tak neviem jeho RM aani jeho product code. takze teraz neviem ako dalej co mam snim robit ? jediny sposob ako odstranit ochranny kod je flashnut do tovarenskych nastaveni ale to bec product kode nemam sancu . jedine coho sa mozem chitit je ze na zadnom krite ma znacku vodavone tak predpokladam ze to je vodavon z ceska alebo z uk alebo neviem kde maju este vodafone tak jedine zistit vsetky produkt kody od vodafone so vsetkych krajin a skusat firmware ktory pojde. vie mi niekto dodat aspon produkt kody na vodafone ??? alebo nejaky iny napad ???.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia n95 8gb info ??

Príspevok od používateľa bb5unlock »

2david2 napísal:Zdravim ludia vie mi niekto poradit ? nasiel som mobil nokia n95 8gb
ked si ho nasiel, co keby si ho vratil na policiu :)
2david2 napísal:nokia n95 8gb ..... 8 gb som zistil podla toho ze sa do nej neda dat pametovka dufam ze sa nemylim
si si isty ze to je original 8gb? a nie len cinska kopia?
2david2 napísal:ale dasli problem ma ochranny kod pri vyemne sim karty takz enemozem sa dostat do menu ...... ale problem je ze ked som ho chcel flashnut tak neviem jeho RM aani jeho product code. takze teraz neviem ako dalej co mam snim robit ? jediny sposob ako odstranit ochranny kod je flashnut do tovarenskych nastaveni ale to bec product kode nemam sancu .
na flashovanie cez NSU nepotrebujes vediet PC ani RM-xxx
kedze sa nedostanes do menu, tak telefon ani nespojis s PC a tak ti ani flash cez NSU nepojde (ak chces flashovat cez nieco ine tak len ako death phone)
2david2 napísal:jedine coho sa mozem chitit je ze na zadnom krite ma znacku vodavone tak predpokladam ze to je vodavon z ceska alebo z uk alebo neviem kde maju este vodafone tak jedine zistit vsetky produkt kody od vodafone so vsetkych krajin a skusat firmware ktory pojde. vie mi niekto dodat aspon produkt kody na vodafone ??? alebo nejaky iny napad ???.
na fleshovanie ti je PC uplne nanic (aspon ten povodny ktory sa snazis tak horko-tazko zistit)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Trojhmat nepomôže? A product code nie je náhodou pod baterkou?
2david2
Medium Expert
Medium Expert

no tak aspon mi viete poradit stymto ???

JAF 1.98.62

vypise mi toto .
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-320\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\
Scanning ini files...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM-320_31.0.015_PR.C0R
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM-320_31.0.015_PR.v01
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM320_31.0.002_025_xxx_U01_uda.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM320_030_000_M011.fpsx
Languages in ppm: English,French,Italian,Spanish,German,Portuguese
Changing flashing settings...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM-320_31.0.015_PR.C0R
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\V2RM-320_31.0.015_PR.v60
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM320_31.0.002_025_008_U60_uda.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM320_030_000_M011.fpsx
Backing up CRT...
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

vie niekto kde je chyba ??
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

Stiahni si Nokia PC Suite a daj aktualizovať software! Vymaže to síe všetko v telefóne ale zruší to blokovacý kód. ;)
2david2
Medium Expert
Medium Expert

no hej to mas pravdu ale problem je ze ja nemozem telefon zapnut takze ho musim flashnut ako dead phone no ale to sa mi nedary akosi.

Problem je vtom ze mi satale nekomunikuje mobil s programom ci je to phoenix alebo JAF.....
Napísať odpoveď