Nokia N97 - neda sa volat a prijimat sms
Nokia N97 - neda sa volat a prijimat sms
Zdravim, kupil som Nokiu N97 mini, vsetko slape ako ma, ale ked som siel volat, tak mi napisalo "Hovor nie je povolený". Potom som siel napisat sms a oznamilo mi to "Nie je možné poslať správu". Ale pritom sa da mne dovolat bez problemov a taktiez mi pridu aj sms-ky. Kde moze byt zrada? Treba nieco nastavit? Mam Orange. Dik
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia N97 - neda sa volat a prijimat sms
skontroluj si nastavenie pre Skryte cislo (CLIR)
ak nemas CLIR aktivovane a mas nastavenie nastavene na "neodoslat identitu" tak pri volani by sa to mohlo spravat rovnako
ale SMS by fungovat mali, tam si skor skontroluj nastavenie pre centrum sprav
ak nemas CLIR aktivovane a mas nastavenie nastavene na "neodoslat identitu" tak pri volani by sa to mohlo spravat rovnako
ale SMS by fungovat mali, tam si skor skontroluj nastavenie pre centrum sprav
clir som vypinal hned, centrum sprav pre sms bolo nastavene. Vyzera to tak, ze chyba bude v SIM karte. Dal som do tej nokie inu orange sim a vsetko fungovalo, tak mam podozrenie na poskodenie SIM karty, mohlo by to byt tym?
-
caesar1987
Addict
jj, priatelke sa takto pokazila asi pred mesiacom kreditna simkartka, kamaratke asi pred tyzdnom. ak sa nemylim priatelke ukazovalo este aj plny signal ale volat a smskovat sa nedalo ani jej a ani od nej.
ak mas kreditku simku tak sa zda ze im nejak dochadza zivotnost
ak mas kreditku simku tak sa zda ze im nejak dochadza zivotnost
-
hrban
Addict
niečo podobné mala priateľka, skús jemnou handrou očistiť SIM kartu a tie pliešky na telefóne kde sa SIM karta strká, niekedy ak ju nenačíta kompletne tak robí hlúposti