Nokia X3-02 ochranny kod
Nokia X3-02 ochranny kod
Pls nevie niekto ako mam zistit ochranny kod na mojom mobile neviem ci to pomoze mam NOKIA X3-02
Nokia X3-02 ochranny kod
Jj ale ja som ho zmenil a dlho som ho nepouzival a zabudol som... Skusal som pinkod aj byvaly pinkod ale nic
-
marek carey
Medium Star
Re: Nokia X3-02 ochranny kod
Tak to je zle. 
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2012, 12:52)
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2012, 12:52)
Jedine servis.marek carey napísal:Tak to je zle.
Nokia X3-02 ochranny kod
ta stranka co si mi poslal vsetky kody som opisal a nic mi nevypisalouplink napísal:http://www.lukasprelovsky.sk/navod-zmen ... de-unlock/
btw. nebýva to 12345, alebo 0000?
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na novych nokiach standartne nie je ziadny kod, uzivatel si vzdy nastavi svoj vlastny
na nove nokie neexistuje ziadna univerzalna kalkulacka kodu
mas 2moznosti
-potrebujes data z telefonu (napr.kontakty, atd) -> najblizsi mobilshop
-nepotrebebujes data z telefonu - flash noveho firmware cez Phoenix (v DeathUSB rezime, cez moznost Refurbish) - a budes mat telefon cistya ako z vyroby, navody su aj tu na fore
mas 2moznosti
-nepotrebebujes data z telefonu - flash noveho firmware cez Phoenix (v DeathUSB rezime, cez moznost Refurbish) - a budes mat telefon cistya ako z vyroby, navody su aj tu na fore
Minecraft
to moze byt aj orange ako ten mobilny obchod a posles link na navody?bb5unlock napísal:na novych nokiach standartne nie je ziadny kod, uzivatel si vzdy nastavi svoj vlastny
mas 2moznosti
-
bb5unlock
Light Professional
tu su celkom prehladne
najskor musis stiahnut FW pre tvoj telefon
potom nainstalovat Phoenix, spustit a postupovat podla navodu
Kód: Vybrať všetko
http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=53&p=133566potom nainstalovat Phoenix, spustit a postupovat podla navodu
Mne sa stalo to isté na e51 a robil som to ako pise bb5unlock, no nevyslo mi to robil som to cez phoenix a J.A.F.
-
bb5unlock
Light Professional
co znamena nevyslo to?
pri flashovani musis pouzit moznost REFURBISH (pri Phoenixe) alebo musis pridat automaticky FACTORY RESET (cez JAF)
inak to kod telefonu nezrusi po flashovani
pri flashovani musis pouzit moznost REFURBISH (pri Phoenixe) alebo musis pridat automaticky FACTORY RESET (cez JAF)
inak to kod telefonu nezrusi po flashovani
presne si to uz nepamätam, myslim ze cez phoenix som to robil cez Open product (flash mrtveho phonu) a pri JAF mi mali pri flashovani zasvietit take 4 zelene bodky a mne zasvietili len 3. Ten mobil bol vypnuty a ked som ho zapol tak priamo pytalo ochranny kod takze asi phoenix bol nanič co som pocul...