Nostalgicke spomienky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

mna to vzdy chyti ked pocuvam daku hudbu, co som uz davnejsie nepocul. VZDY sa mi ista hudba, kapela, viaze k dakej spomienke, obdobiu....

napriklad taky LP, co uz sice vôbecd nepocuvam, ale da sa povedat, ze sm na tom vyrastal...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jasne pri pesnickach to zvykne byt... potom este pri fotkach z triednych akcii... a teraz este viac,lebo koncim strednu a je to fest blbe,ze posledny krat s partiou idem do "nasho" baru, posledny krat toto, posledny krat hento... :(
//a tiez po akciach... vacsinou ked celu noc nespim a tu dalsiu nechem zaspat,lebo nechem aby sa ten uzasny den skoncil (ja viem ze niesom clekom zdravy)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Mne chybaju chvile ked som nemal ziadne starosti...viem ze teraz este ozajstne nemam..ale citim sa tak :cry: A vzdy ked vidim priatelov, na ktorych som mal kedsi veeeeeeeeelmi vela casu....to je tak zly pocit...chcel by som vratiti cas a vsetko zazit este raz :cry:
biker610i
Light Star
Light Star

Re: Nostalgicke spomienky

Príspevok od používateľa biker610i »

ja mam nostalgicke spomienky uz pri tejto teme ked pozrem na datum zalozenia a kukam ze : rok 2007. vtedy som mal 16-17 rokov chodil na strednu kde sme boli fajn partia a ani sa mi nechce verit ze odvtedy tolko rokov uplynulo. Kde su tie casy. dnes mam 27 pomaly 28 a este velmi rad by som sa vratil do skoly aspon na chvilu a zaspominal na stare casy 8) aj som nedavno pisal e-mail do skoly kde som chodil ze ci nebudu mat otvaraci den a mali akurat pred cca mesiacom tak tomu sa povie smola. By som sa tam velmi rad pozrel ze co sa tam zmenilo za ten cas co som odtal prec :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tiež mávam nostalgiu pri : pri filmoch ktoré boli hitom tak pred 15-20 rokmi, stare pesničky, decké časy- hranie futbalu, hokejbalu s partiou ktorá už je teraz roztrusená po svete. Staré fotky zo škôl a predstavovanie si tích situácii. Nostalgia na staré miesta ktoré sú v sucastnosti vynovené a stále v nich hladám staré črty a tak. Celkovo mám rád nostalgiu pokial mi dávala príjemné pocity. :) A hej ten čas velmi rýchlo ubieha, niečo mi pripadá ako keby sa to stalo pred 2 rokmi a pritom je to 6 rokov dozadu a tak... :)
DrMudrost
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa DrMudrost »

Pre mna bolo naj asi obdobie okolo roku 2005, podaktore sceny si viem vybavit akoby sa stali vcera a pritom od vtedy ubehlo v podstate 1,5 dekady. Trochu ma desi predstava ze o dalsich 10-15 rokov sa budu ludia aj na toto obdobie pozerat s nostalgiou a spominat na stare dobre casy... :o
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Tiez casto spominam na "nulte" roky. A vsimol som si, ze mam aj tendenciu obklopovat sa retro vecami, proste sa mi pacia.
Ku starym dobrym casom - vravi sa, ze uzivajme si casy, ktore su teraz, lebo to raz budu one stare dobre casy :)
biker610i
Light Star
Light Star

no to aj ja sa obklopujem retro vecami obcas aj jedno auto mam retro konkretne fiat uno ja som tym novym autam plnej elektroniky akosi neprisiel na chut :D
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Teraz moc casto necitim nostalgiu, lebo zijem v jednom velkom kolotoci. Ale obcas si spravim chvilu casu a prejdem starymi fotkami z mobilu a rad zaspominam. Som fakt rad, ze som si vsetky fotky daval na dropbox odkedy som mal prvy "rozumny" mobil :) Inak zarucena pesnicka na nostalgiu je Minulost od Nohavicu.
BlueSheep
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BlueSheep »

Ten feel prihlásiť sa po deviatich rokoch a nájsť si :minus: 12 karmu za sprostosti, ktoré som popísal ako decko k veciam, ktorým som nerozumel :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BlueSheep: Dobehla ta minulost :D Pozeram tie karmy a posledne mas aj tak z roku 2009, cize v casu ked si bol ako tak aktivny.
biker610i
Light Star
Light Star

BlueSheep pravda aj ja som pred par rokmi mal iny rozum inak som rozmyslal ako dnes :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

No, ta tvoja obsesia tvojim autom je stále dosť mimo mainstreamu
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tiež som minule kukal na jedno Fiat Uno s asi 90 000 km na tacháči, cenovka 40 000 kč. Absolútne bez korózie.
Páčilo sa mi viac, než opoďalej umiestnené SL500.

//beardie - vtedy sa mu Uno nepáčilo a dychtil po moderných vozoch. A až teraz prišiel na to, že lepšie sú tie staré. :D

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2018, 23:38)
Vždy keď šoférujem moderné auto, tak z neho vystupujem vystresovaný. Sú vnútri príliš tiché a nepočujem motor.
Stiahnúť okienka aby som počul aspoň niečo pomôže len čiastočne.

Zlaté Saxo :smt049

Tak som našiel ten bazár a stále tam tie vozy sú:
http://www.auto-sery.cz/Detail.aspx?id=A779_17
http://www.auto-sery.cz/Detail.aspx?id=A256_18

Videl som ich naživo, veta "absolutně bez koroze" je pravdivá.
Napísať odpoveď