Nostalgicke spomienky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nostalgicke spomienky

Príspevok od používateľa Explo!D »

Urcite viete co to je, spomienky pri ktorych vas chyti zvlastny pocit, spomienky na casi davno minule :) Mavate taketo pocity? Pri com konkretne ? Napriklad ja som nedavno browsoval na youtube a narazil som na istu pesnicku ktora bola dlhsiu dobu hitom, tak, co vy?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vsetky super chvile, kt. som stravil so spoluziakmi este na strednej skole. Od lyzovaciek, po chlastacky v jednom bare oproti skole, kam som chodil. Potom pri jednej pesnicke, kt. mi pripomina Vianoce s byvalou, kt. ale uz nemozem ani citit, ani vidiet - jej vinou.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

mne sa to stava ked pocuvam starsie pesnicky ktore sa mi dakedy videli...totiz ked sa mi vidi nejaka pesnicka zviknem ju pocuvat od rana do vecera...a tak sa mi asi usadili nejake spomienky...prklad...
Wheels od The Cake - mi pripomina moje zaciatky pen spinngu :lol:
Jerk it Out od The ceasars - koniec minuleho skolskeho roka, celkovo mi to pirvolava tie pocity ktore som v tom obdobi mal cize pohoda...
I turn my camera on - leto 2006 a moje astralne a lucidne pokusy :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mňa už depka chytá len pri pesničke Cranberries - Zombie spomienky na tábor a celkovo všetky songy ktoré my pripomínajú dievčatá v ktorých som sa sklamal ale táto asi najsilnejšie

//2zuzka : toto nie je téma na spam však ? :smt097

čo to znamená huľavý ? :lol: btw : pre nemenovanu osobu na kcku mi nezáleží :mnam:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

urcite..ked hzahraju daku pesnicku ktora bola hitom par rokov dozadu...urcite sa vynoria iste spomienky..clovek dostane ten "zvlastny pocit"
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

nie je to ani tak davno, ale odkedy ma prelozili na novu skolu, proste na starej ovela lepsie, dobra partia, kazdeho som dokonale poznal, vela sme spolu zazili... chyba mi to :cry:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Hlavne muzika... diskotekove hity 10-15 rokov stare, ked som este behal po kinderkach... fotky z chatovaciek zo strednej, rozluckovy z deviatky, atd... hlavne su to chvile zo skoly, spomienky na byvalych spolubyvajucich pred rokmi na SS internate atd.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

mne sa väčšinou spájajú spomienky s hudbou alebo vôňami. Takže ak počujem nejakú staršiu pesničku, tak si hneď spomeniem na obdobie, v ktorom bola hitom a čo som v tom čase robila, kde som bola... Je milé si z času na čas pustiť takúto staršiu hudbu a pekne pospomínať....
Podobne to mám s vôňami... myslím voňavky... k tým sa mi z nejakého dôvodu tiež viažu dosť často spomienky...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja som chytil minule zimomriavky ked som si pozrel vitazny gol peta bondru(MS 2002) na youtube ...to bola krasa ..svet zastal :D

a pesnicky samozrejme ale tych je tak velaaa
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... noo tak take tie motyle v bruchu mavam casto :-) .. vzdy ked vidim nejaku situaciu ktora mi nieco pripomenie, pocujem nejaku hudbu, citim nejaku vonu alebo ked to proste vyvola nejak ina asociacia ... naposledy dnes som si spomenul na jednu oslavu u nas doma, ked som mal mozno 6 rokov, lebo som stetol jedneho uja co nam vtedy robil klauna a kuzelnika :-) .. fajn spomienka ...

.. heh a musim este nieco .. KAZDY piatok ked ideme vecer s holkou po ulici a uz je tma, ticho , teplo pohoda tak vravi ze jej to hrozne pripomina dovolenku :-) ...
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

jj mavam take spomienky ..hlavne v lete ak sa poflakujem po veceroch v ulickach..len letne oblecenie a prehodeny svetrik ..a pripadam si ako niekde na dovolenke kde sa mi najviac pacilo .. uuplnaa kraaasaaa :)..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

p4ra napísal:Vsetky super chvile, kt. som stravil so spoluziakmi este na strednej skole. Od lyzovaciek, po chlastacky v jednom bare oproti skole, kam som chodil. Potom pri jednej pesnicke, kt. mi pripomina Vianoce s byvalou, kt. ale uz nemozem ani citit, ani vidiet - jej vinou.
sam by som to lepsie nenapisal.
minule som sa stretol so spoluziakom zo strednej, zasli sme na pivo, kukli stare fotky, pospominali, na druhy den rano sme sa stretli, dali dve poldeci v krcme pri gymnaziu, pozreli sme aj staru skolu, ucitelky, potom isli ku mne, zahrali CS a vecer chlastacka do parku. poviem vam, citil som sa zase ako by som mal 15-16 rokov. jaaaaj kde ze tie casy su...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jo, budete sa asi rehotat, ale najvacsia nostalgia ma chyta, ked zacitim vonu kvitnucich divych oliv (tu kde byvam ich je dost). Vzduch z nich tak zvlastne vonia, velmi zvlastne. Cudujte sa svete, ale mne to pripomina vonu jahodoveho mlieka, ktore sme pravidelne pijavali ako male deturence v skolke. Ja viem, kapku "weird", ale ... nostalgia.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Toto sa mi stava velmi casto ... mam velmi vela hudby z 80-90 rokov ... ked sme kazdy mesiac jazdili Zelenym Favoritom do polska ... prekrasne spomienky ... a ta hudba mi to vzdy pripomenie
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja ked si spomeniem ked som chodil do skolky :D a este ked som bol v barcelone . a este ked som sa stretol z brazislky majstrom sveta Edu. na to rad spominam
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mna chyta nostalgia pri smutnej hudbe, ked si pozeram rozne fotky, obrazky a drobnosti, ktore mi ostali zo strednej skoly. Ked pocujem more a vlny narazajuce o skaly, zapad slnka, sum travy...tak, klasika.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mňa nostalgia chytá na jar, keď rozkvitnú čerešne, jabloňe. Keď si sadnem pod našu košatú, ale nízku starú rozkvitnutú jabloň,s výhľadom na obec, keď svieti slniečko, tráva je ešte čerstvo zelená, a všetko tak krásne vonia, je to jednak krásne, ale veľmi pri tom vždy spomínam na priateľku, na kamarátov ktorých už asi nestretnem, na situácie, pri ktorých som si myslel, že som najšťastnejší človek pod slnkom...
A ešte keď odchádzam z nejakej akcie, či z výletu na ktorom som bol s kamarátmi a kamarátkami, a už som sám v aute, zapnem si pohodovú hudbu, a vtedy sa vraciam spomienkami dozadu s otázkou ..."Keby..."
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ked s kamosmi spominame ako sme mohli byt taky sprosty a robili naozaj "cudne" veci.. Spomienky na lyziarske, turnaje atd..
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

pri hudbe, pri temach o nostalgii :-), pri starsich fotkach, pri "nasich miestach", po zaujimavom sne...

mam rad taketo spomienky a obcas sa vytvori aj slza :cry:
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

SRneC napísal:ja som chytil minule zimomriavky ked som si pozrel vitazny gol peta bondru(MS 2002) na youtube ...to bola krasa ..svet zastal :D
Tie zimomriavky ma pri tom gole vzdy chytia tiez :) Len skoda ze to bolo tak davno. Teraz by som to oslavil lepsie :D
Rad si zaspominam na leto a na vsetky chaty co sme absolvovali s kamosmi. Hlavne pri tych starsich hitoch to ide lepsie :)
Napísať odpoveď