Notebook acer

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robinko93
Medium Star
Medium Star

Notebook acer

Príspevok od používateľa robinko93 »

kupol som si notebooku acer 5530G a je tam original vista a ja sa chcem spytat ze ci by tam isla nainstalovat xp ci t´by to rióbilo nejake problemy alebo co dik za radu vopred
mischooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mischooo »

Da sa tam dať XP..aj ja som tak robil už pár notebookov.... ak to nepôjde normálne tak len v BIOSe dáš že SATA ak bude enable tak dáš disable...a ak bude disable tak dáš enable.. to je všetko.. neviem presne ktopré tam je..ale stačí to iba prehodiť..a pôjde to.... ja som takto už urobil pár notebookov....
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ked tam mas origo vistu urcite tam ziadne XP nedavaj je to aspom moj nazor neviem preco chces vymenit original vistu za nejake XP-cko.. ale ak chces tak hej da sa to..
robinko93
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robinko93 »

Suffel napísal:ked tam mas origo vistu urcite tam ziadne XP nedavaj je to aspom moj nazor neviem preco chces vymenit original vistu za nejake XP-cko.. ale ak chces tak hej da sa to..
no tak ja sa len pytam ja ho este nechcem vymenit vies...ale problem mam na viste vzdy ked chcem zapnut notebook tak mi nejde na prvy krat ale niekedy az na nejaky 6 ..... a to tym ze ked ho zapinam a co tam prebieha ta blbost to farebne asi vies nie:D no tak to nejde a zamrzne a ptm ho musim vypnut a znova zapnut a to robi vzdy
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Mno ak chces tak kludne, len sa pozri na support acer.com ci tam mas vsetky drivere aj na xp.....nenavidim hp-cka lebo nema moc podporu na xp a to v driveroch
mischooo
Expert
Expert

Ja som sa na Acer nestretol s problémom.. som prehodil už asi 7 notebookov z visty na XP... a nemal som problém.. vždy som našiel drivre na stránke.... a väčšinou boli aj na CD...
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

mischoo asi si robil stare acer nb, btw pozeral som ovladace na ofic. su len pre vistu
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

hehe tema uz mesiac stara, ten chlapik uz stihol urcite ten windows aj 3x reinstalovat :lol:
mischooo
Expert
Expert

PAuLi3 napísal:mischoo asi si robil stare acer nb, btw pozeral som ovladace na ofic. su len pre vistu
Robil som po verziu extensa 5630Z...... Vyššie som nesiahal zatiaľ....
Napísať odpoveď