kupol som si notebooku acer 5530G a je tam original vista a ja sa chcem spytat ze ci by tam isla nainstalovat xp ci t´by to rióbilo nejake problemy alebo co dik za radu vopred
Da sa tam dať XP..aj ja som tak robil už pár notebookov.... ak to nepôjde normálne tak len v BIOSe dáš že SATA ak bude enable tak dáš disable...a ak bude disable tak dáš enable.. to je všetko.. neviem presne ktopré tam je..ale stačí to iba prehodiť..a pôjde to.... ja som takto už urobil pár notebookov....
ked tam mas origo vistu urcite tam ziadne XP nedavaj je to aspom moj nazor neviem preco chces vymenit original vistu za nejake XP-cko.. ale ak chces tak hej da sa to..
Suffel napísal:ked tam mas origo vistu urcite tam ziadne XP nedavaj je to aspom moj nazor neviem preco chces vymenit original vistu za nejake XP-cko.. ale ak chces tak hej da sa to..
no tak ja sa len pytam ja ho este nechcem vymenit vies...ale problem mam na viste vzdy ked chcem zapnut notebook tak mi nejde na prvy krat ale niekedy az na nejaky 6 ..... a to tym ze ked ho zapinam a co tam prebieha ta blbost to farebne asi vies nie:D no tak to nejde a zamrzne a ptm ho musim vypnut a znova zapnut a to robi vzdy
Mno ak chces tak kludne, len sa pozri na support acer.com ci tam mas vsetky drivere aj na xp.....nenavidim hp-cka lebo nema moc podporu na xp a to v driveroch
Ja som sa na Acer nestretol s problémom.. som prehodil už asi 7 notebookov z visty na XP... a nemal som problém.. vždy som našiel drivre na stránke.... a väčšinou boli aj na CD...