Notebook problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
romerot
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Notebook problem

Príspevok od používateľa romerot »

Zdravím ... takže kúpil som si notebook MSI VR630X nainštaloval Vistu Home Premium CZ všetko šlo v pohode. Spustil som aktualizácie na Viste všetky nainštalovalo a po prvom reštarte systému notebook spraví iba to že už keď má bootovať win tak zostane čierna obrazovka.
Skúšal som reinstal ale začne bootovať z DVD dá ponuku Boot from CD press any key a viac nic po stisku klávesy zase čierna obrazovka.
Skúšal som aj XP dostanem sa max. potiaľ ako sa vyberá na ktorú partíciu inštalovať win a zasekne sa.
Skúšal som aj linux už pri spúštaní zavadzača zamrzne a viac nič nerobí.
Ide podľa vás o hardwarovú chybu? ...
mattoxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mattoxx »

Skus cez Fdisk formatnut HDD a nainstalovat este raz tu vistu.
romerot
Star
Star

No podarilo sa mi 2x nainštalovať systém ... znova to po aktualizáciách začalo zamŕzať asi až na 30x to nabootovalo z CD zase systém. Teraz mám už 3x nahodený systém zakážem aktualizácie - ale chcem sa spýtať je to na reklamáciu? Lebo notebook má len 2dni zatiaľ.
Preto si myslím že to môže robiť nejaký HW v notebooku ale nechápem prečo po aktualizáciách to padne všetko.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Skus este, ci ti to pobezi bez aktualizacii.
HW chybu by som zatial nevylucoval, uplne kludne to moze byt aj tym, ze sa ti nieco prehrieva, ze ma zle zasunutu ramku, proste cokolvek.
XP na to nainstalujes tak, ze zmenis rezim hdd v biose.
Inak mas 64bit, alebo 32bit system?
romerot
Star
Star

tak spraví to aj bez aktualizacii ... uz som tam mal aj XP a spravilo to znova ... no ale idem ho dat reklamovat uz nemam nato nervy ... vdaka za odpovede :wink:

//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 20:35 )
dnes som skusil notebook znova zapat a nesiel stale ... vytiahol som baterku zapal iba z zo siete a ide :roll: ... nejake napady? lebo na reklamacke mi povedia ze je dobry notebook ...
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Velmi s tou reklamackou neotalaj, sam si asi nepomozes, mozes mat niekde chybny spoj, moze blbnut napajanie apod. - raz to pojde, raz nie - ved ho potrebujes pouzivat a nie sa s nim ondiat.
Napísať odpoveď