Zdravím ... takže kúpil som si notebook MSI VR630X nainštaloval Vistu Home Premium CZ všetko šlo v pohode. Spustil som aktualizácie na Viste všetky nainštalovalo a po prvom reštarte systému notebook spraví iba to že už keď má bootovať win tak zostane čierna obrazovka.
Skúšal som reinstal ale začne bootovať z DVD dá ponuku Boot from CD press any key a viac nic po stisku klávesy zase čierna obrazovka.
Skúšal som aj XP dostanem sa max. potiaľ ako sa vyberá na ktorú partíciu inštalovať win a zasekne sa.
Skúšal som aj linux už pri spúštaní zavadzača zamrzne a viac nič nerobí.
Ide podľa vás o hardwarovú chybu? ...
Notebook problem
No podarilo sa mi 2x nainštalovať systém ... znova to po aktualizáciách začalo zamŕzať asi až na 30x to nabootovalo z CD zase systém. Teraz mám už 3x nahodený systém zakážem aktualizácie - ale chcem sa spýtať je to na reklamáciu? Lebo notebook má len 2dni zatiaľ.
Preto si myslím že to môže robiť nejaký HW v notebooku ale nechápem prečo po aktualizáciách to padne všetko.
Preto si myslím že to môže robiť nejaký HW v notebooku ale nechápem prečo po aktualizáciách to padne všetko.
tak spraví to aj bez aktualizacii ... uz som tam mal aj XP a spravilo to znova ... no ale idem ho dat reklamovat uz nemam nato nervy ... vdaka za odpovede
//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 20:35 )
dnes som skusil notebook znova zapat a nesiel stale ... vytiahol som baterku zapal iba z zo siete a ide
... nejake napady? lebo na reklamacke mi povedia ze je dobry notebook ...
//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 20:35 )
dnes som skusil notebook znova zapat a nesiel stale ... vytiahol som baterku zapal iba z zo siete a ide